Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben okuldan gelince başliyim inşallah çünkü ara vermiş olucam gidene kadar toplama işlerimi bitireyim

insaAllah bende yapmaya çalışcam..
Fena esiyor burasi..

Evi toparladım, . kahvaltı yapıp mutfağı topladım..
Çamaşır yikandi, astım.
Kurumustur kesin bu rüzgarda...
Yan gelip yatiyorum şuan mugecimi izliyorum.
Hava böyle olunca evdeki bütün herşeyi yıkayıp kurutasim var.. çünkü çamaşır yıkama havası

Ben gelirim akşam.
Yapabildiğim kadar yaparım artık 2 saatte. Bir yandan da çamaşır atarım. Dağ gibi çamaşır birikmiş.
Planım ocağı silmek
Çamaşır yıkamak özellikle çocuklarınkileri
Mutfak dolaplarıno silmek
Mutfak camını silmek
Buzdolabını silmek
İlaçları elden geçirmek
Kullanmadığım mutfak eşyalarıno kutuda toplayıp birine vereceğim. Dolaplar boşalsın. Silerken yoruluyorum.

kk birinci noteri aynen dedigin gibi yapiyordu. Evi supuruyordu ama evin haberi olmuyordu. koltuk altlarini falan supurmezdi. Ortayi supuruverirdi biterdi isi. Bnm en az 1 saatte supurdugum evi 5 dakikada supururdu. Buralari niye supurmedin dedigimde aa orayi gormemisim derdi yada ben supurdum orayi derdi. Mutfaga hele yemek yeme disinda girmemesi daha hayirli. Boyle boyle kendim yapmaya alistim. Yine ufak tefek utusunu islerini kendi halleder ama ev isi genel anlamda bende

valla ben biraktim kendi pisligimizde oturduj baktı ki ben ellemiyorum o kadar güzel temizlemeye başladı ki benden güzel süpürüyo şimdi.

psikoljik savaşı kaybetmissin ben olsam tekrar savaşirim istediğimi alana kadar

kahve bile yapmiyodu. her seferinde gösteriyorum ben bilmiyorum diyodu. artık yapmıyorum. sorarsa da ac netten bak diyorum. hatta temizliğe bile dedim ac video izle öğren ona göre yap diye

Aynen sen galip gelmissin. Bn senin kadar direnemedim. En azindan cocuklarina cok ilgili o yonden rahatim. Cocuklarla ilgilenip oyun oynamakta ev isi kadar zor diye dusunup kendimi avutuyorum

Çocuklardan önce yapılıyorda cocuklar olunca işler karışıyor

Hiçbir iş yapmadım hafta sonu cuma da yapmamış olabilirim hatırlamıyorum. Pis olduğum belli olmasın diye yazmadım. Ev aldı başını gitti 8 makine çamaşır var yıkanacak pöfff şu bahar temizliğine bende katılırım. Ama mutfak temiz bir tek bulaşık makinesi çekilecek altı silenecek. Ödevleri mutfağı temizlerken yapmıştım.
Buluutut kulaklığımın sesi gitti çok mağdurum tel taşımak kabloyla iş yapmak çok zor a dostlar
Ayyy ne güzel fikir tak kulaklığı yap işini çocuk zırıltısı duyma bende alayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…