Bal dok yala yazacaktimyanlış olmus
Ay benimki hiç bir şey yapmıyor. Sade kendine bakıyor. İki gündür kıl maskesi yapıyor kendine. Benim bıyıklar yine aldı başını gitti
Aynen sen galip gelmissin. Bn senin kadar direnemedim. En azindan cocuklarina cok ilgili o yonden rahatim. Cocuklarla ilgilenip oyun oynamakta ev isi kadar zor diye dusunup kendimi avutuyorum
Boynum da maalesefMekanik bişeyler hissediyomusun
Duyduğuma göre çat kapı misafirin gelecekmişHayirli haftalar kızlar
Geçen hafta gezmekten temizliğe vakit bulamamistim. Bugün de yapasim gelmiyor napacagim bilmiyorum bana yarın öyle şeyler söyleyin ki bütün evi bak dok yaka yapayim.
Yaptım nego ama negatifTest yaptın mı?
Allah hayırlı vakitte versin canımYaptım nego ama negatif
Amin canım inşallahAllah hayırlı vakitte versin canım ❤
Ooo camlar yormuştur epeyÖlüyorum anlasanıza.
balkon camı sildim pertim çıktı.
tam 9 cam sildim. 3 tane daha var ama kollarım çok ağrıdı.
evi süpürdüm.
çamaşır attım.
bulaşık makinasını boşalttım.
mutfağı topladım.
çıkan bulaşıkları yıkadın.
ve çok yoruldum
Çok fazla. Bide biraz esiyordu.Ooo camlar yormuştur epey
Geçmiş olsun canım Bi test mi yapsanyok balım değilim heralde zannetmiyorum hayırlisi cnm biraz daha iyiyim
Sağol kuzum biraz daha iyiyim
Sağol canım zannetmiyorum bebeğim yaa zaten daha 5 gün var adete bakalım hayırlısı balımGeçmiş olsun canım Bi test mi yapsan
En kısa vakitte kucağınız dolsun inş ikinizindeSağol canım zannetmiyorum bebeğim yaa zaten daha 5 gün var adete bakalım hayırlısı balım
Allaha sukur misafirlerim haberli geliyorDuyduğuma göre çat kapı misafirin gelecekmiş
İnşallah ozaman temizlik ne yapmamEn kısa vakitte kucağınız dolsun inş ikinizindeK KurkmantoluS
Böylece yaptıklarınla bize baygınlık geçittmezsin.
Aminn canimmEn kısa vakitte kucağınız dolsun inş ikinizindeK KurkmantoluS
Böylece yaptıklarınla bize baygınlık geçittmezsin.
Bne daha yeni yeni temizlik yapmaya başladım.İnşallah ozaman temizlik ne yapmam
Doğum gününüz kutlu olsun canım, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına ☺5 olduk :)
Yaş pasta mı yazıyo ordaGünün menüsünü de yazayım fikir olsun
Dün : Şehriyeli yeşil mercimekli yoğurt çorbası, patates püreli güveçte misket köfte, pirinç pilavı, yaş pasta
Bugün : Dün ki çorbadan, karnıyarık, bulgur pilavı, mozaik pasta
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin..yok balım değilim heralde zannetmiyorum hayırlisi cnm biraz daha iyiyim
Sağol kuzum biraz daha iyiyim
Ayy o balkon camları çok zor yaa, kolay gelsin sana canım.Ölüyorum anlasanıza.
balkon camı sildim pertim çıktı.
tam 9 cam sildim. 3 tane daha var ama kollarım çok ağrıdı.
evi süpürdüm.
çamaşır attım.
bulaşık makinasını boşalttım.
mutfağı topladım.
çıkan bulaşıkları yıkadın.
ve çok yoruldum
Benim bir kızım ondan 1 yaş küçükte ikizlerim var, banyo lükstü banaBne daha yeni yeni temizlik yapmaya başladım.18 aylık oldu dana. İlk aylarda evde saçlar uçuyordu premses koca da görmezden gelirdi süpürge yapmak lüks oluyor. Banyo yapmak neyim falan unutuyorsun. Duşa girdiğin zaman sanki spa yaptırmış gibi hissediyordum Kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?