Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay benimki hiç bir şey yapmıyor. Sade kendine bakıyor. İki gündür kıl maskesi yapıyor kendine. Benim bıyıklar yine aldı başını gitti

hadi ya bakımlı es de gıcık bişey ya

benim eşim de ağır yavaş yavaş keyfini çıkararak yapar herseyi benim duşa girip cikmam beş dk adam yarım saat wc de oyalaniyo

Aynen sen galip gelmissin. Bn senin kadar direnemedim. En azindan cocuklarina cok ilgili o yonden rahatim. Cocuklarla ilgilenip oyun oynamakta ev isi kadar zor diye dusunup kendimi avutuyorum

çocukla da ilgilenir:) ama bana yetmez o. zaten yapmak zorunda olduğu şeyler için minnet duymuyorum:) yeni evli olsak belki gözüme çok hoş gelirdi. ama bayadir evli cocuklu ve çalışan bir kadın olarak söylüyorum yaptığı hiç biseyle hakkımı odeyemez

ayağını denk alacak

Mekanik bişeyler hissediyomusun
Boynum da maalesef çok gıcık bir şey ya yapmak isteyip yapamamak
Hayirli haftalar kızlar
Geçen hafta gezmekten temizliğe vakit bulamamistim. Bugün de yapasim gelmiyor napacagim bilmiyorum bana yarın öyle şeyler söyleyin ki bütün evi bak dok yaka yapayim.
Duyduğuma göre çat kapı misafirin gelecekmiş

Ölüyorum anlasanıza.
balkon camı sildim pertim çıktı.
tam 9 cam sildim. 3 tane daha var ama kollarım çok ağrıdı.
evi süpürdüm.
çamaşır attım.
bulaşık makinasını boşalttım.
mutfağı topladım.
çıkan bulaşıkları yıkadın.
ve çok yoruldum

Ooo camlar yormuştur epey

İnşallah ozaman temizlik ne yapmam
Bne daha yeni yeni temizlik yapmaya başladım. 18 aylık oldu dana. İlk aylarda evde saçlar uçuyordu premses koca da görmezden gelirdi süpürge yapmak lüks oluyor. Banyo yapmak neyim falan unutuyorsun. Duşa girdiğin zaman sanki spa yaptırmış gibi hissediyordum Kendimi

Kızı uyuttum
İçinde tır geçmiş evi topladım
Toz aldım
Bir makine çamaşır astım diğerlerini attım yıkanıyor
Balkon yıkadım
Kız uyandı şimdi onu yine sallıyorum. Gece 12 de uyudu saat 3 ten 5 e kadar ağladı. Keşke biri de bana dese yat uyu diye hayatta kalkmam uyansam bile uyuma taklidi yaparım.

Doğum gününüz kutlu olsun canım, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına ☺
Yaş pasta mı yazıyo orda tatlı sevmem aslında ama diyete başlayalı arada bi elim gitmiyo değil
Bende bugün kabak spagetti yaptım kendime, yanında yoğurt, ev ahalisine de biber dolması ve sarma
yok balım değilim heralde zannetmiyorum hayırlisi cnm biraz daha iyiyim

Sağol kuzum biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin..
Ayy o balkon camları çok zor yaa, kolay gelsin sana canım.
Eşim de yaptıralım diyor ama balkonum çok büyük 16 tane cam alıyor. Kendin temizleyeceksen yaptır yoksa hayatta silmem diyorum bende

Benim bir kızım ondan 1 yaş küçükte ikizlerim var, banyo lükstü bana tuvalete gitmek için bile eve birinin gelmesini beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…