Düzenli Evimiz & Hayatımız

bütün çocuğu olan arkadaşlarım aynı şeyleri söylüyor kafayı yiyorlar
Evet ama zırt pırt balkon yıkamaktan iyi kuzum en azından ben yılda 2 anca silerim

bütün çocuğu olan arkadaşlarım aynı şeyleri söylüyor kafayı yiyorlar

Evet ama zırt pırt balkon yıkamaktan iyi kuzum en azından ben yılda 2 anca silerim
Balkonu eşim yıkadığı için kendine zor geldi zaar ondan cam istiyooo şimdi anladım kocacımın derdini
Ben yıkayamıyorum o devasa balkonu,nurtopu gibi bir bel fıtığım var, sağolsun hep o yıkar

Balkonu eşim yıkadığı için kendine zor geldi zaar ondan cam istiyooo şimdi anladım kocacımın derdini
Ben yıkayamıyorum o devasa balkonu,nurtopu gibi bir bel fıtığım var, sağolsun hep o yıkar
O zaman canlarıda ailer canım

Bugün yaptığım işler;
Sabah 6:30 da kalktım,
çamaşır katlayıp yerlestirdim,
bulaşık makinesini bosalttim,
cay koydum, kahvaltı hazırladım,
Çocuklara beslenme hazırladim
Cocuklar çıktı, yatakları topladım
Mutfağı toplayıp bulaşıkları makineye doldurdum, kendime kahve yaptım
Hastaneye gidip geldim,
Kahvaltı yapıp yemekleri yaptım
evi süpürdüm, sildim, toz aldım.
Ocağım temizdi üstünden sildim.
Bir banyo, 2 tuvalet temizledim(öteki banyoyu ve tuvaleti de dün temizlemiştim)
Şimdilik bu kadar..
Cocuklar gelir, ödevler yapılır, yemek, bulaşık derken sporum kaldı bugün, onu da araya biryere sıkıştırırım artık

Benim oglumda 18 bucuk aylik ve ayni duyguları paylasiyoruz ve birde yakami zor kurtardigim ssabah 9 10 da gelen bir komsum vardi o haliyle gelirdi eve

Benim oglumda 18 bucuk aylik ve ayni duyguları paylasiyoruz ve birde yakami zor kurtardigim ssabah 9 10 da gelen bir komsum vardi o haliyle gelirdi eve
Komşu pek sevmiyorum ben. Arada görüştüğüm insanlar var ama. İnsan utanır ya. Yalnız bırakıp iş yapsaydın kız çocuga baksaydı işe yarardı.

Benimde vardı birtane öyle komşum, sabah erkenden gelir, teklifsiz içeri dalardı, birgün sabah saat 9 olmadan geldi, çocuklar oturma odasında adım atacak yer bırakmamışlar oyuncaklardan, üstünden atlaya atlaya başköşeye geçip oturdu
Ama o günden sonra bidaha gelmedi o saatte

Komşu pek sevmiyorum ben. Arada görüştüğüm insanlar var ama. İnsan utanır ya. Yalnız bırakıp iş yapsaydın kız çocuga baksaydı işe yarardı.
Oyle bir insan degil malesef. Hani cok konusan epey konuşan ve karsiyi dinlemeyen birde herseyi konusan tiplerden oglumdan kalan enerjimide alip goturuyordu

Oyle bir insan degil malesef. Hani cok konusan epey konuşan ve karsiyi dinlemeyen birde herseyi konusan tiplerden oglumdan kalan enerjimide alip goturuyordu
Geçen komşum geldi benimde öyle konuştu ki tüm enerjimi alıp götürdü migrenim tuttu. Anlıyorum seni iyi bırakmış gelmeyi.

Bu durumun benzerini de yasadim bir kac kere. Birde kendiside titiz aşırı heryeri herseyi camasir suyuyla siler o derece. Gelip benim evi inceliyordu birde. Cok sukur kurtuldum ya bazende aksam vakti yemek yapacagimda gelirdi. Buz dolabini acsam icine bakardi. Mutfak dolaplarindan birseyler alinca dikkatlice iclerine bakardi.

Geçen komşum geldi benimde öyle konuştu ki tüm enerjimi alıp götürdü migrenim tuttu. Anlıyorum seni iyi bırakmış gelmeyi.
Valla benimde basim agriyordu birde zile basiyor çocuğun uyuduguna denk geliyor diye yazi astim zile basmayin diyee hic aldirmadim acmayinca 3 kere basiyordu. Zili iptal ettik. Kapiya alacakli gibi vurmaya basladi gelince. Sonra ben sabah gelince kapi acmama karari aldim biraz gec kalmis olsamda. Ve asla gitmedim gelmesin diye. Cok şükür

Bende diyette sayılırım
Haftasonu rahatsizdim ondan giremedim foruma hicc geldim ama :)
Geçmiş olsun canım

14-16.30 arası yaptıklarım

Yemek yedik
Yemek bulaşığını yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Fırını çektim altını sağını solunu sildim
Mutfağın her yeri elimle sildim
Kiler dolabının bir bölümünü düzenledim
Tencerelerin yerini değiştirdim, çizilen tava vs attım
Akşam yemeğini yaptım
Tülü astım
Halısını serdim, örtü taktım

Toz aldım
Evi süpürdüm, sildim
Wc temizledim, havlusunu değiştirdim, kağıt havlu ve yedek tuvalet kağıtlarını taktım
Küflü yerlerine çamaşır suyu sıktım
Duş aldım
Namaz kıldım

Mozaik pasta kaldı bir tek, mutfağın kalan yerleri yarın yapıcam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…