- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ay evet ya tuvaletim gelmesin diye su içmedim.Benim bir kızım ondan 1 yaş küçükte ikizlerim var, banyo lükstü banatuvalete gitmek için bile eve birinin gelmesini beklerdim
Haftasonu rahatsizdim ondan giremedim foruma hicc geldim ama :)Liste de olup hiç uğramayan arkadaşlar yarın etiket listesinden çıkarıyorum
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
@Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
K KurkmantoluS
@Nefes yaren
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
Mor Vampirella
@pawlover
@patuli6153
@Aysglk06
@Ayiyogi
Gamze_nur08
_Citlembik_
@klbk33
bütün çocuğu olan arkadaşlarım aynı şeyleri söylüyorBne daha yeni yeni temizlik yapmaya başladım.18 aylık oldu dana. İlk aylarda evde saçlar uçuyordu premses koca da görmezden gelirdi süpürge yapmak lüks oluyor. Banyo yapmak neyim falan unutuyorsun. Duşa girdiğin zaman sanki spa yaptırmış gibi hissediyordum Kendimi
Evet ama zırt pırt balkon yıkamaktan iyi kuzum en azından ben yılda 2 anca silerimDoğum gününüz kutlu olsun canım, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına ☺
Yaş pasta mı yazıyo ordatatlı sevmem aslında ama diyete başlayalı arada bi elim gitmiyo değil
Bende bugün kabak spagetti yaptım kendime, yanında yoğurt, ev ahalisine de biber dolması ve sarma
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin..
Ayy o balkon camları çok zor yaa, kolay gelsin sana canım.
Eşim de yaptıralım diyor ama balkonum çok büyük 16 tane cam alıyor. Kendin temizleyeceksen yaptır yoksa hayatta silmem diyorum bende
Balkonu eşim yıkadığı için kendine zor geldi zaar ondan cam istiyooo şimdi anladım kocacımın derdinibütün çocuğu olan arkadaşlarım aynı şeyleri söylüyorkafayı yiyorlar
Evet ama zırt pırt balkon yıkamaktan iyi kuzum en azından ben yılda 2 anca silerim
O zaman canlarıda ailer canımBalkonu eşim yıkadığı için kendine zor geldi zaar ondan cam istiyooo şimdi anladım kocacımın derdini
Ben yıkayamıyorum o devasa balkonu,nurtopu gibi bir bel fıtığım var, sağolsun hep o yıkar
Benim oglumda 18 bucuk aylik ve ayni duyguları paylasiyoruzBne daha yeni yeni temizlik yapmaya başladım.18 aylık oldu dana. İlk aylarda evde saçlar uçuyordu premses koca da görmezden gelirdi süpürge yapmak lüks oluyor. Banyo yapmak neyim falan unutuyorsun. Duşa girdiğin zaman sanki spa yaptırmış gibi hissediyordum Kendimi
Silsin tabikiO zaman canlarıda ailer canım
Komşu pek sevmiyorum ben. Arada görüştüğüm insanlar var ama. İnsan utanır ya. Yalnız bırakıp iş yapsaydın kız çocuga baksaydı işe yarardı.Benim oglumda 18 bucuk aylik ve ayni duyguları paylasiyoruzve birde yakami zor kurtardigim ssabah 9 10 da gelen bir komsum vardi o haliyle gelirdi eve
Benimde vardı birtane öyle komşum, sabah erkenden gelir, teklifsiz içeri dalardı, birgün sabah saat 9 olmadan geldi, çocuklar oturma odasında adım atacak yer bırakmamışlar oyuncaklardan, üstünden atlaya atlaya başköşeye geçip oturduBenim oglumda 18 bucuk aylik ve ayni duyguları paylasiyoruzve birde yakami zor kurtardigim ssabah 9 10 da gelen bir komsum vardi o haliyle gelirdi eve
Oyle bir insan degil malesef. Hani cok konusan epey konuşan ve karsiyi dinlemeyen birde herseyi konusan tiplerdenKomşu pek sevmiyorum ben. Arada görüştüğüm insanlar var ama. İnsan utanır ya. Yalnız bırakıp iş yapsaydın kız çocuga baksaydı işe yarardı.
Geçen komşum geldi benimde öyle konuştu ki tüm enerjimi alıp götürdü migrenim tuttu. Anlıyorum seni iyi bırakmış gelmeyi.Oyle bir insan degil malesef. Hani cok konusan epey konuşan ve karsiyi dinlemeyen birde herseyi konusan tiplerdenoglumdan kalan enerjimide alip goturuyordu
Bu durumun benzerini de yasadim bir kac kere. Birde kendiside titiz aşırı heryeri herseyi camasir suyuyla siler o derece. Gelip benim evi inceliyordu birde. Cok sukur kurtuldum yaBenimde vardı birtane öyle komşum, sabah erkenden gelir, teklifsiz içeri dalardı, birgün sabah saat 9 olmadan geldi, çocuklar oturma odasında adım atacak yer bırakmamışlar oyuncaklardan, üstünden atlaya atlaya başköşeye geçip oturdu
Ama o günden sonra bidaha gelmedi o saatte
Valla benimde basim agriyorduGeçen komşum geldi benimde öyle konuştu ki tüm enerjimi alıp götürdü migrenim tuttu. Anlıyorum seni iyi bırakmış gelmeyi.
Bende diyette sayılırımDoğum gününüz kutlu olsun canım, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına ☺
Yaş pasta mı yazıyo ordatatlı sevmem aslında ama diyete başlayalı arada bi elim gitmiyo değil
Bende bugün kabak spagetti yaptım kendime, yanında yoğurt, ev ahalisine de biber dolması ve sarma
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin..
Ayy o balkon camları çok zor yaa, kolay gelsin sana canım.
Eşim de yaptıralım diyor ama balkonum çok büyük 16 tane cam alıyor. Kendin temizleyeceksen yaptır yoksa hayatta silmem diyorum bende
Geçmiş olsun canımHaftasonu rahatsizdim ondan giremedim foruma hicc geldim ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?