- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Geçmiş olsun canımBebeğimle beraber bende hasta oldum o yuzden dip kose giremem ama ocagi sildim patates soganlik kullanmiyorum ben marketten 3-5 tane alip bitince yine aliyorum o yuzden odevi tamamladim sanirim
Ev halkı da diyet yapmıyor sonuçtaBunlar diyet menüsü mü şekerim
Eline sağlık canım, çalışanlar hafta sonu daha çok iş yapıyor geneldeNego
Valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum çalışan hanımlar hep böyle mi
- Ocağın gözleri ve her yeri temizlendi
- Patates-soğan kutusu temizlendi
- Mutfak bezleri yağ çöz içine koyuldu
- Bulaşık makinası boşaltıldı tekrar dolduruldu
Bu arada 10 gün kadar sonra gidecek ama annem bende haliyle her şeyi yapıyor sağolsun bana az iş kalıyor
Geçmiş olsun canım, ben bugün çok zorlandım iş yaparken, çok büyüdü gözümde, boynum ağrıdı hepBelim kötü ağrıyor bişey yapamadım süpürünce çok kötü oluyor ya 2 oda anca süpürdüm salonu süpürürken başladı zaten
Hemen oturdum biraz bekledim halısını fırçaladım. Tekrar süpürdüm tekrar dinlendirdim aslında dinlendirmek değilde mecburen duruyorum.
Geçmiş olsunn dinlen biraz senden kıymetli değil ya işlerBelim kötü ağrıyor bişey yapamadım süpürünce çok kötü oluyor ya 2 oda anca süpürdüm salonu süpürürken başladı zaten
Hemen oturdum biraz bekledim halısını fırçaladım. Tekrar süpürdüm tekrar dinlendirdim aslında dinlendirmek değilde mecburen duruyorum.
Geçmiş olsunBelim kötü ağrıyor bişey yapamadım süpürünce çok kötü oluyor ya 2 oda anca süpürdüm salonu süpürürken başladı zaten
Geçmiş olsun canım, ben bugün çok zorlandım iş yaparken, çok büyüdü gözümde, boynum ağrıdı hep
Geçmiş olsunBelim kötü ağrıyor bişey yapamadım süpürünce çok kötü oluyor ya 2 oda anca süpürdüm salonu süpürürken başladı zaten
Ayy evet doğru, ev halkıda diyet yapsa ne güzel olur, zira şu an karşımda portakallı kurabiye yiyorlarGeçmiş olsun canım
Ev halkı da diyet yapmıyor sonuçta
Eline sağlık canım, çalışanlar hafta sonu daha çok iş yapıyor genelde
Kızlar bugün mutfağı dip köşe yapalım diyoruz, yapabildiğimiz kadar, isteyenler katılsın
Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
@Dilos06
@yorgun anneanne
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@Nefes yaren
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
Mor Vampirella
pawlover
p a t u l i
@Aysglk06
@Ayiyogi
Gamze_nur08
@_Citlembik_
K klbk33
Sefa Merve ve Modanisadan alırım canım yıllardır, en çok sefamerveTesettürlü hanımlar güzel alışveriş yaptığınız biraz da uygun olan site var mı bildiğiniz
Çalışıyor musun? Bende bugün pek bişey yapamadım.Nego
Valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum çalışan hanımlar hep böyle mi
- Ocağın gözleri ve her yeri temizlendi
- Patates-soğan kutusu temizlendi
- Mutfak bezleri yağ çöz içine koyuldu
- Bulaşık makinası boşaltıldı tekrar dolduruldu
Bu arada 10 gün kadar sonra gidecek ama annem bende haliyle her şeyi yapıyor sağolsun bana az iş kalıyor
Allah yardımcın olsunBenim bir kızım ondan 1 yaş küçükte ikizlerim var, banyo lükstü banatuvalete gitmek için bile eve birinin gelmesini beklerdim
Sefamerveden bazen göründüğü gibi olmuyor ya insta da filan butikler oluyor ya daha hüzel şeyler var sankiSefa Merve ve Modanisadan alırım canım yıllardır, en çok sefamerve
Dişi şiştiyse normaldir canım. Büyük kızım dişlerini değiştiriyor, görsen acayip şişmişBen ödevi yapamadım örtmenim sınıfta kaldım mibenim oğlan 3 gündür hiç durmuyor gece gündüz sürekli ağlıyor asabi gergin anlamadım ne oluyor ateşi yok sadece azı dişinin birini çıkarmış diğeri şişmiş dişten mi böyle diğer dişlerde böyle bişey olmamıştı hiç
Pazariumada bakabilirsiniz.Tesettürlü hanımlar güzel alışveriş yaptığınız biraz da uygun olan site var mı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?