Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego
  • Ocağın gözleri ve her yeri temizlendi
  • Patates-soğan kutusu temizlendi
  • Mutfak bezleri yağ çöz içine koyuldu
  • Bulaşık makinası boşaltıldı tekrar dolduruldu
Valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum çalışan hanımlar hep böyle mi
Bu arada 10 gün kadar sonra gidecek ama annem bende haliyle her şeyi yapıyor sağolsun bana az iş kalıyor

Bebeğimle beraber bende hasta oldum o yuzden dip kose giremem ama ocagi sildim patates soganlik kullanmiyorum ben marketten 3-5 tane alip bitince yine aliyorum o yuzden odevi tamamladim sanirim
Geçmiş olsun canım
Bunlar diyet menüsü mü şekerim
Ev halkı da diyet yapmıyor sonuçta
Eline sağlık canım, çalışanlar hafta sonu daha çok iş yapıyor genelde

Geçmiş olsun canım, ben bugün çok zorlandım iş yaparken, çok büyüdü gözümde, boynum ağrıdı hep

Geçmiş olsunn dinlen biraz senden kıymetli değil ya işler

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Ev halkı da diyet yapmıyor sonuçta

Eline sağlık canım, çalışanlar hafta sonu daha çok iş yapıyor genelde
Ayy evet doğru, ev halkıda diyet yapsa ne güzel olur, zira şu an karşımda portakallı kurabiye yiyorlar

Ben ödevi yapamadım örtmenim sınıfta kaldım mi benim oğlan 3 gündür hiç durmuyor gece gündüz sürekli ağlıyor asabi gergin anlamadım ne oluyor ateşi yok sadece azı dişinin birini çıkarmış diğeri şişmiş dişten mi böyle diğer dişlerde böyle bişey olmamıştı hiç

Çalışıyor musun? Bende bugün pek bişey yapamadım.

Dişi şiştiyse normaldir canım. Büyük kızım dişlerini değiştiriyor, görsen acayip şişmiş
Haliyle ağrı yapıyor, yediği şey değdiği zaman acıyor diyor. Küçüğün de köpek dişleri cikti sayılır azı dişleri de şişmiş. O da hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…