MAŞAALLAH desin herkesMaşallah kız çok yazma nazar değecek
Havayı koklayan insan musluk suyu.Kimmiş o uzmanlar isim ver bakayım
Ha şu bizim tembel musluk suyuHavayı koklayan insan musluk suyu.
İtalik tuşuna basmışsın, B yazan yerin yanında ki I ya tıklamışsınBu niye yamuk çıktı gi. Sizinkiler renkli benimki yamuk
Aşk olsunHa şu bizim tembel musluk suyu
Ayy evet burda da aynen öyleHava çok güzel bahar gelmiş gibi, tam cam silinecek, temizlik yapılacak hava
Aha ha kız öldüm hele dur. Benimde hevesim yok o zaman. Bende kendimi tembel saniyodumAşk olsuntembel demeyelim hevesi yok diyelim.
Bende sabah çocuklar çıkınca yatiim dedim baktım işler bana el sallıyoUykum var keşke hep yatsam.
Tabiki kahveeYarın saat vaktim var. Onda da evi mi toplasam yoksa kahve mi içsem
Neler yaptım 11 den itibaren
Camları açtım
Ütüyü taktım ısınsın diye
Balkonu sildim
Çamaşır iplerini sildim
Mandalları yıkadım
Çamaşır astım balkona
Wc yi cifledim bekliyor
Wc terliklerine kireç çözücü sıktım
Halıları fırçaladım
Şimdi ütü yapıcam, evi sonra süpürücem
MAŞAALLAH
Maaşaallah maaşaallah Rabbim nazarlardan esirgesin canımcıım11 e kadar neler yaptım
Kahvaltı hazırladım
Ev halkını uğurladım
Kahvaltı sofrasını topladım
Yatakları düzelttim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yeni çamaşır astım
Kahvaltı yaptım (ilaç kullandığım için niyetlenemedim)
MAŞAALLAH
Tam uyunacak hava var o zamanBurda 20 cm kar yağdı kızlar. Uykumu getiriyor
Aman bırak temizliği boşver. Yap kahve karlara baka baka iç.Burda 20 cm kar yağdı kızlar. Uykumu getiriyor
İçtim bitti. Her güzel şeyin bir sonu varmışAman bırak temizliği boşver. Yap kahve karlara baka baka iç.
Geçmiş olsun canımBen sabah evi toparladım gitmeden bulaşık makinesini çalıştırdım ve yine hastaneye gittim, az önce geldim, birazdan çocuklar gelir yemeğe, gittikten sonra mutfağı toplayıp çamaşırları makineye atarım. Öğleden sonra tekrar hastaneye gidecem, gelince de yemek yaparım, bugün ayrıntılı iş yapamıcam maalesef
Çay demle çay.İçtim bitti. Her güzel şeyin bir sonu varmış
Bitmez diyosunÇay demle çay.
Sağol canım, sabah kv'yi götürdüm 2 gündür onun için gidiyorum kontrolleri vardi, bugün de kendim için gidicem kadın doğuma, hormon testi yaptırcam bakalımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?