Düzenli Evimiz & Hayatımız

Camdan sorma şekerim, yıkarken git, elini beline al seyret bakalım nasıl yıkıyorlarmış

Aşk olsun tembel demeyelim hevesi yok diyelim.
Hım öyle olsun peki
Sağol canım

Hayirli gunler kızlar
Bugün üç aylara girdik Rabbim hayirla geçirmeyi nasip etsin insaallah. Üç aylarimiz Mubarek Olsun
Ben bugün orucum o yuzden pek bir sey yapamam veya yavaş yavaş yaparım.
Amin canım, Allah kabul etsin.
Bende istedim oruç tutmayı ama bu hafta müsait olamadım
Geçmiş olsun canım

Şu ödev konusuna bir açıklık getireyim, benim ödev vermek gibi sorumluluğum yok, burda memur falan da değilim.
Ödevlerin beğenilmemesi, bu niye oldu vs denilmesi hiç hoşuma gitmiyor uzun zamandır.
Herkes faydalansın, motive olsun diye uğraşıyorum. Sayfaya bir heves gelen adını yazdıran sonra uğramayanlar var. 40 tan fazla kişi olduk. Kim aktifti, kim en son ne zaman gelmişti takip etmek cidden zorlaştı.
Bu yüzden artık etiket yapmadan ödev vericem, ödev zaten zorunlu değil, burda hiç bir şey zorunlu değil, maksat hoş muhabbet ve birlikte işleri eğlenceli hale getirmek.

İnsanlar bu ödevi düşünerek veriyor bir vakit harcıyor
Beni de alın beni de ekleyin diyip sonra bu ödevi ben beyenmedim demek yerine
Bu ödevin yanına da bunu ekledim(eklenilen şeyde yazılırsa belki biz bilmiyoruzdur bize farklı gelen bir temizlik taktiği hiç yapmadığımiz belki yerdir de bizde temizleriz )bilgi de paylaşıyoruz yaa yani
Diyer işlerimle birlikte yaparım demek varken
İnsanların düşüncelerine saygı gösterilmesi
Gerektiği kanaatindeyim

Kimseyi buraya da kimse zimbetlemedi
Yapılacak diye bir kural da yok en fazla birgün
Yapmazsın iki gün yapmazsın üçüncü gün adınız etiketlenmez olur biter.

Burda amaç eğlenmek motive olmak ve bilgilerimizi paylaşmak yardımcı olmak
Burası beğenmeme topigi değil...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim güzel mesajın için cidden canım sıkılıyor böyle durumlar olunca.

Teşekkür ederim güzel mesajın için ❤ cidden canım sıkılıyor böyle durumlar olunca.
Boşver canım sıkılacak bir durum yok
Anlaşılan o ki karşı tarafin hiç bir değeri saygısı yokmuşcasına davranıliyor demekki

Nego
Bu konuya bir not eklemek isterim.
Senin verdiğin ödevleri hafta içi yapamasam da hafta sonu yaptığım diğer işlerin yanına ekliyorum.

Eğer etiket yapmaya devam edersen, beni eklemeye de devam eder misin?
Tabi ki canım eklerim günü gününe yapılmasına gerek yok zaten, önrnöş olan motive olmak
Neden üzgünsün canım
Ödevler beğenilmiyor, listeye adını yazdıran bir şey söylemeden ortadan kayboluyor vs
Ben de annem gidince düzene girerim diyordum nego kaldırma etiketleri ya böyle böyle ev düzeliyor hiç olmazsa
Ne zaman gidecek canım, nasıl oldunuz düzeldiniz mi?

Hafta sonuna giderim diyor canım belki 40 o bekler bilmiyorum eşim de bütün taburcu olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…