Ben bilmiyorumm ne oldu kiKızlar geçen günkü olaya son noktayı koymak için gideceğiz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Aa ne güzel canım gözünüz aydın, bununla gelmiş geçmiş olsun sıkıntılarınız. Annen için de hayırlısı olsun canım, sen halledersin tek başına daHafta sonuna giderim diyor canım belki 40 o bekler bilmiyorum eşim de bütün taburcu olacak inşallah
Güzel haberlerle dön canım inşaallahKızlar geçen günkü olaya son noktayı koymak için gideceğiz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin içinNego Canım lütfen etiketlemekten vazgeçme. Sayfa sayfa ödev neydi diye arayamayabilirim çok zorlaşır.
Ödevi düşünüyorsun,herkesi etiketliyorsun. Atılan mesajları hep takip ediyorsun ve tüm bunları kendi isteğinle gönülden yapıyorsun ya saygım sonsuz sana karşı. Hiç kolay değil çünkü bu kadar aktif olabilmek. Allah razı olsun canım . Bence sen gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. Bir kaç kişi yüzünden diğer hayatına dokunabildiğin kişileri ve topiğini değiştirme
"gönlümde bir şey var dua eder misiniz?" demiştim.Ben bilmiyorumm ne oldu ki
Amin.Aa ne güzel canım gözünüz aydın, bununla gelmiş geçmiş olsun sıkıntılarınız. Annen için de hayırlısı olsun canım, sen halledersin tek başına da❤
Güzel haberlerle dön canım inşaallah ❤
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için
Sağol canımAa ne güzel canım gözünüz aydın, bununla gelmiş geçmiş olsun sıkıntılarınız. Annen için de hayırlısı olsun canım, sen halledersin tek başına da❤
Güzel haberlerle dön canım inşaallah ❤
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için
Eline sağlıkEvi topladım
heryeri süpürdüm
Yemek yaptım
Pencere kulplarını sildim
Burada verilen odevler bazen yapmayi unuttuğumuz veya aklimiza gelmeyen yerlerin temizligi yapmamiza da vesile oluyor
Yapmadığım aklıma bile gelmeyen bi ödev daha... ancak sabah yatağı topladım bulaşık makinesini boşalttım sabah bulaşıklarını doldurdum. Bardak koyduğum dolabı sildim. Bu ödev dw hafta sonu inşallah25 şubat ödevi @@Dilos06 dan
Pencere kulplarını silmek
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
Amazing family
A Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
p a t u l i
Gamze_nur08
@_Citlembik_
@klbk33
Modaselvimde de güzel şeyler var canım, oraya da göz atabilirsin..Yine sefamerve ye kaldık
Hayır canım alakası yok, dediğim gibi ödevi yapmıycam bile diyebilirsin benim açımdan sakıncası hiç yok ama ödev bu mu vs tarzı yorumlar haliyle canımı sıkıyor sadece :/Iyi aksamlar kizlar
Nego buraya cok ugras veriyorsun bir suru zamanini harciyorsun. Bence etiketlemeye devam et. Bn sizlerle cok motive oluyorum.
Bugun ki odeve bende camlarim pis oldugu icin camlari silmeden yapamayacagimi soylemistim. Camlari silerken tumden silerim diye dusunmustum. Yanlis mi anlasildim bilmiyorum. Benimki asla odevi begenmemek degil kendi pasakliligimdan dert yanmistim.
Aa evet güzrl ürünler var ama hiç alış veriş yapmadım ordanModaselvimde de güzel şeyler var canım, oraya da göz atabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?