Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle haklısınız ki. Hiç itirazım yok çok şükrediyorum bir aradayız sağlıklıyız. Sonra hiç olmadık anda aklıma geliyor saçma bir detay. Ağlıyorum.. Kardeşim de psikiyatr ona biraz çıtlattım. O da destek almam gerektiğini, durumun saçmalığını farkında olmamın iyi olduğunu söyledi. İnşallah gideceğim. Konya'da yaşayan varsa belki doktor önerisi vardır.

Bak kardeşin de demiş canım, netten bakabilirsin Konya da en iyi psikiyatr diye, yorumlar oluyor

Arkadaşlar herkese günaydın.

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun. Nice 3 aylar görmek nasip olsun hepimize.

Geçen gün "gönlümdeki için dua istemiştim" sizden.

beğendiğim 400 m2 bir arsa vardı. Dün alımını gerçekleştirdik. Gönlümdeki bunun hayırlısıyla sonuçlanmasıydı.
Sorunsuz alımı gerçekleştirdik.

Hepinize teşekkür ediyorum. Sevincimi sizinle de paylaşmak istedim.

Allah hepinizden ve temiz kalbinizden razı olsun.

Acaba ne yaptı diye aklımdan geçmen ve bunun üstüne yazman
Hayırlı olsun canım
Amin ❤

furusan Olmayanlara üzülmeni anlıyorum hepimizin düşündüğü şeyler var. Etrafta bir resim çılgınlığı var onlara çok bakıp kendini heba etme bundan sonra daha özenirsin için daha rahat olur.

Allah hastalık verip yatırmasın asıl o zaman giden vakite acıyor insan.

Annelik = vicdan azabı çok doğru ve hiç geçmiyor büyüselerde mutlaka bi eksikliğimizi uğraşıp buluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…