Eline sağlık canımBorular silindi ev süpürüldü yemek yapıldı ve koltukların araları süpürüldü örtüleri yıkandı
Granit aldım yeni döküm çok pahalı, bilinen bir marka değil ama güzelKızlar birşey sorayım size,
Krep ve pilav için 2 adet tava almak istiyorum, evdekiler eskidi epey, attım.
Döküm en sağlıklısı aslında, bir tane de var evde lakin ağırlığı sebebiyle misafir geldiğinde kullanıyorum. Günlük kullanılmıyor.
Granit mi teflon mu alayım, karar veremedim.
Siz ne kullanıyorsunuz?
Tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
Tefal, schafer, karaca, cem... ne alsam bilemedim.
Hastane işinde kolay gelsin canımİyi akşamlar kızlar yarının yemeklerini yaptım, iki makine çamaşır yıkadım astım. Yarın hastanede olcam çok uğrayamayabilirim
Aşk olsun insan haber verirdönüyorum dönüyorum tami tamina 15 günlük internetsiz hayat iddiasini kazandimyarin sabah görüsürüz güzellikler
Günaydın canım, aminGünaydın herkese
Sabahınız hayır, kandiliniz mübarek olsun
Rabbim tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşaallah
Taşınma işi kesinleşmedi, her yer her yerde. Çoğu eşyayı koliledik. Verdiğin ödevlerin çocuğunu bu sebepten yapamıyorum. Mutfakta da masa sandalye yok. Günlük işlerimi yaparım artık.27 şubat ödevi D Dilos06 dan
Mutfak masa sandalyelerini komple silmek
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
@samdan
Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Alicja
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
Ne zaman belli olur, kötü olmuş böyle :/Taşınma işi kesinleşmedi, her yer her yerde. Çoğu eşyayı koliledik. Verdiğin ödevlerin çocuğunu bu sebepten yapamıyorum. Mutfakta da masa sandalye yok. Günlük işlerimi yaparım artık.
Günaydın, aminGünayyydınnn
Kandiliniz mübarek olsun
Bugün bugün yarın yarın derken neredeyse iki ay oldu. Cocugun okulu yarida değişmesin diye de aslında çok da istemiyorum. Mayısta belli olsa daha iyi olur bizim için.Ne zaman belli olur, kötü olmuş böyle :/
Günaydınnnn
Hayırlı kandiller
Allah razı olsun kızlar. Benim kafa gitmiş, kandil olduğunu unutmuşumGünayyydınnn
Kandiliniz mübarek olsun
Keşke toplamasaydın canım eşyaları, böyle çok zor olurBugün bugün yarın yarın derken neredeyse iki ay oldu. Cocugun okulu yarida değişmesin diye de aslında çok da istemiyorum. Mayısta belli olsa daha iyi olur bizim için.
Senden de razı olsun canımAllah razı olsun kızlar. Benim kafa gitmiş, kandil olduğunu unutmuşum
Günaydın canımGünaydın
Kandilimiz mübarek olsun
Eşim dedi iki çocukla tek başına toplayamazsın. Beraber halledelim büyük esyalar kalsın sadece.Keşke toplamasaydın canım eşyaları, böyle çok zor olur
Senden de razı olsun canım
Günaydın canım ❤
Evet, döküm hem pahalı hem de çok ağır.Eline sağlık canım
Granit aldım yeni döküm çok pahalı, bilinen bir marka değil ama güzel
Hastane işinde kolay gelsin canım
Aşk olsun insan haber verir
Günaydın canım, amin ❤
Rica ederimEvet, döküm hem pahalı hem de çok ağır.
Granit alayım o zaman bende
Teşekkürler canım
Bugün mutfağı temizleyecektim zaten, iyi denk geldi. 2 gündür hastaneye git gel, vakit oralarda geçince mutfakla ayrıntılı ilgilenemedim. Aspiratörü temizlemem lazım. Birde dolap kapaklarını sileyim, sonrada sandalyelere geçerim artık..27 şubat ödevi D Dilos06 dan
Mutfak masa sandalyelerini komple silmek
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
@samdan
Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Alicja
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
Yok canım ya ben 6 aylık bebekle 1 günde ev toplamıştım, Allah veriyor kolaylık.Eşim dedi iki çocukla tek başına toplayamazsın. Beraber halledelim büyük esyalar kalsın sadece.
Kolay gelsin canımBugün mutfağı temizleyecektim zaten, iyi denk geldi. 2 gündür hastaneye git gel, vakit oralarda geçince mutfakla ayrıntılı ilgilenemedim. Aspiratörü temizlemem lazım. Birde dolap kapaklarını sileyim, sonrada sandalyelere geçerim artık..
Sağol canım, sanada kolay gelsinKolay gelsin canımbenim de bugün mutfağı bitirmem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?