Düzenli Evimiz & Hayatımız

Borular silindi ev süpürüldü yemek yapıldı ve koltukların araları süpürüldü örtüleri yıkandı
Eline sağlık canım
Granit aldım yeni döküm çok pahalı, bilinen bir marka değil ama güzel
İyi akşamlar kızlar yarının yemeklerini yaptım, iki makine çamaşır yıkadım astım. Yarın hastanede olcam çok uğrayamayabilirim
Hastane işinde kolay gelsin canım
dönüyorum dönüyorum tami tamina 15 günlük internetsiz hayat iddiasini kazandim yarin sabah görüsürüz güzellikler
Aşk olsun insan haber verir
Günaydın herkese
Sabahınız hayır, kandiliniz mübarek olsun
Rabbim tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşaallah
Günaydın canım, amin

Taşınma işi kesinleşmedi, her yer her yerde. Çoğu eşyayı koliledik. Verdiğin ödevlerin çocuğunu bu sebepten yapamıyorum. Mutfakta da masa sandalye yok. Günlük işlerimi yaparım artık.
Ne zaman belli olur, kötü olmuş böyle :/

Ne zaman belli olur, kötü olmuş böyle :/
Bugün bugün yarın yarın derken neredeyse iki ay oldu. Cocugun okulu yarida değişmesin diye de aslında çok da istemiyorum. Mayısta belli olsa daha iyi olur bizim için.

Bugün bugün yarın yarın derken neredeyse iki ay oldu. Cocugun okulu yarida değişmesin diye de aslında çok da istemiyorum. Mayısta belli olsa daha iyi olur bizim için.
Keşke toplamasaydın canım eşyaları, böyle çok zor olur
Allah razı olsun kızlar. Benim kafa gitmiş, kandil olduğunu unutmuşum
Senden de razı olsun canım
Günaydın
Kandilimiz mübarek olsun
Günaydın canım

Keşke toplamasaydın canım eşyaları, böyle çok zor olur

Senden de razı olsun canım

Günaydın canım ❤
Eşim dedi iki çocukla tek başına toplayamazsın. Beraber halledelim büyük esyalar kalsın sadece.

Eline sağlık canım

Granit aldım yeni döküm çok pahalı, bilinen bir marka değil ama güzel

Hastane işinde kolay gelsin canım

Aşk olsun insan haber verir

Günaydın canım, amin ❤
Evet, döküm hem pahalı hem de çok ağır.
Granit alayım o zaman bende
Teşekkürler canım

Eşim dedi iki çocukla tek başına toplayamazsın. Beraber halledelim büyük esyalar kalsın sadece.
Yok canım ya ben 6 aylık bebekle 1 günde ev toplamıştım, Allah veriyor kolaylık.
Artık toplamışsın gerçi tekrar çıkaracak halin yok

Kolay gelsin canım benim de bugün mutfağı bitirmem lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…