Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar,hayırlı kandiller canlar
Dün hastaneye gittim yoğundum evle hiç ilgilenemedim. Bugün de sonuç için gideceğim. Ödeve bayıldım. Müsait olduğum ilk an yapmayı düşünüyorum.
Hepinize güzel,dua’lı,manevi ibadetlerin bol olduğu bir gün diliyorum

Ya canım sesin de çıkmıyor uzak kalma buradan, hep beraber atarız sıkıntını

Ya canım sesin de çıkmıyor uzak kalma buradan, hep beraber atarız sıkıntını ❤

Lohusa depresyonuna giriyorum sanki negom, bebek 8 aylık olacak. İlk zamanlar biraz rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik. Aylarca hem ağladım hem emzirdim. Şimdi o günler aklıma geliyor keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye. Mahvediyorum kendimi.

Gerçekten kötü hissediyorum... Her sabah evimi toplayıp temizliyorum çocukla oynuyorum yemek yapıyorum görünürde hiçbir problem yok. Ama içim çok kötü...

Canım böyle hissediyorsan ilerlemeden bir uzman yardımı al hemen, erteleme.
Annelik = vicdan azabı. Bu onlar büyüse de hep böyle olacak
Duygularını bize de yazabilirsin istediğin gibi

Canım böyle hissediyorsan ilerlemeden bir uzman yardımı al hemen, erteleme.
Annelik = vicdan azabı. Bu onlar büyüse de hep böyle olacak ❤
Duygularını bize de yazabilirsin istediğin gibi

Ahh iyi ki varsınız.

Ya kırkımız çıkmadan 34 tane doktor kaydımız olmuş e nabızda.. O haldeyken şöyle süslü püslü ay ay resimlerden çekmedim onu düşünecek kafam yoktu. Bugün de aklıma o geldi. Bebeğime özenmedim mi diye ağlıyorum. Niye süslü hastane çıkışı almamışım mesela. Bunlara ağlanır mı hiç. Sanırım bir destek almak şart oldu.

Ağlanır canım ağlanır, hamilelik ve doğum sonrası yaşanan travmalar unutulmuyor, çok iyi anlıyorum.
Benim büyük oğlanın bütün videolar fotoğraflar pc ye giren virüs yüzünden gitti, şifrelendi açılmıyor. Ne kadar ağladım ona aylarca resmen içime oturdu. Bir kaç kalan işte.
Destek al hemen birikmesin hiç. Canınız sağ ya gerisi düzelir

Canım şimdide alıp cicili bicili giydirebilirsin bunun için üzülme lütfen sen Ne güzel bebeğin hastamı diye hastane hastane gezmissin millet çöpe atmış bebeğini bence çok güzel annesin içini ferah tut örtmenim in dediği gibi annelik vijdan azabı dolu düşünüp düşünüp karartma içini bugünü yaşa anı yaşa :)

Hemen çıktı alayım bari elimdekilerden. Bir de onu yaşarsam sütüm gider bu kafayla Allah korusun.

Çok şükür canım canımız sağ hiçbir sorunumuz yok gayet yaramaz kıpır kıpır şen şakrak bir bebeğim var maşallah. Uyku sorunumuz var ama onunla da ilgileneceğim dişleri çıkınca. Elhamdülillah bu günümüze. Eksiğimiz yok. Ama zihnimdeki minik furusan dürtüp duruyor sen neden daha iyisini yapmadın, bebeğin kıymetli değil miydi başkaları neler yapıyor diye.

Kıymet verme nedir ki, kime göre bunun kriteri. Sen ona sevgi dolu bir ortam sağlıyorsan asıl kıymet budur emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…