- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Günaydın bugün hiç iş yapma modunda değildim şanda güzel ödev denk geldi. mutfağımız küçük olduğu için katlanır bi masa almıştık 2 adet taburesi var onları silicem Hayırlı kandiller bu arada herkesee27 şubat ödevi @Dilos06 dan
Mutfak masa sandalyelerini komple silmek
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
K KurkmantoluS
@mehlika8346
furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
Amazing family
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
@pawlover
p a t u l i
Gamze_nur08
@klbk33
Tayin miBugün bugün yarın yarın derken neredeyse iki ay oldu. Cocugun okulu yarida değişmesin diye de aslında çok da istemiyorum. Mayısta belli olsa daha iyi olur bizim için.
Ya canım sesin de çıkmıyor uzak kalma buradan, hep beraber atarız sıkıntınıHayırlı kandiller canlar..
Sanırım depresyondayım. Temizlik yapıyorum yapıyorum ama ne yaptım ki sanki diye yazmıyorum bile. Canım hiçbir şey istemiyor.Bir de özel günümdeyim. Kandil de boş geçecek. Nasıl rahatlayacağım bilmiyorum
Ya canım sesin de çıkmıyor uzak kalma buradan, hep beraber atarız sıkıntını ❤
Canım böyle hissediyorsan ilerlemeden bir uzman yardımı al hemen, erteleme.Lohusa depresyonuna giriyorum sanki negom, bebek 8 aylık olacak. İlk zamanlar biraz rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik. Aylarca hem ağladım hem emzirdim. Şimdi o günler aklıma geliyor keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye. Mahvediyorum kendimi.
Gerçekten kötü hissediyorum... Her sabah evimi toplayıp temizliyorum çocukla oynuyorum yemek yapıyorum görünürde hiçbir problem yok. Ama içim çok kötü...
Canım böyle hissediyorsan ilerlemeden bir uzman yardımı al hemen, erteleme.
Annelik = vicdan azabı. Bu onlar büyüse de hep böyle olacak ❤
Duygularını bize de yazabilirsin istediğin gibi
Ağlanır canım ağlanır, hamilelik ve doğum sonrası yaşanan travmalar unutulmuyor, çok iyi anlıyorum.Ahh iyi ki varsınız.
Ya kırkımız çıkmadan 34 tane doktor kaydımız olmuş e nabızda.. O haldeyken şöyle süslü püslü ay ay resimlerden çekmedim onu düşünecek kafam yoktu. Bugün de aklıma o geldi. Bebeğime özenmedim mi diye ağlıyorum. Niye süslü hastane çıkışı almamışım mesela. Bunlara ağlanır mı hiç. Sanırım bir destek almak şart oldu.
Canım şimdide alıp cicili bicili giydirebilirsin bunun için üzülme lütfen sen Ne güzel bebeğin hastamı diye hastane hastane gezmissin millet çöpe atmış bebeğini bence çok güzel annesin içini ferah tut örtmenim in dediği gibi annelik vijdan azabı dolu düşünüp düşünüp karartma içini bugünü yaşa anı yaşa :)Ahh iyi ki varsınız.
Ya kırkımız çıkmadan 34 tane doktor kaydımız olmuş e nabızda.. O haldeyken şöyle süslü püslü ay ay resimlerden çekmedim onu düşünecek kafam yoktu. Bugün de aklıma o geldi. Bebeğime özenmedim mi diye ağlıyorum. Niye süslü hastane çıkışı almamışım mesela. Bunlara ağlanır mı hiç. Sanırım bir destek almak şart oldu.
Ağlanır canım ağlanır, hamilelik ve doğum sonrası yaşanan travmalar unutulmuyor, çok iyi anlıyorum.
Benim büyük oğlanın bütün videolar fotoğraflar pc ye giren virüs yüzünden gitti, şifrelendi açılmıyor. Ne kadar ağladım ona aylarca resmen içime oturdu. Bir kaç kalan işte.
Destek al hemen birikmesin hiç. Canınız sağ ya gerisi düzelir
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller canlarımDualarınıza beni de katın ❤❤
Kıymet verme nedir ki, kime göre bunun kriteri. Sen ona sevgi dolu bir ortam sağlıyorsan asıl kıymet budur emin olHemen çıktı alayım bari elimdekilerden. Bir de onu yaşarsam sütüm gider bu kafayla Allah korusun.
Çok şükür canım canımız sağ hiçbir sorunumuz yok gayet yaramaz kıpır kıpır şen şakrak bir bebeğim var maşallah. Uyku sorunumuz var ama onunla da ilgileneceğim dişleri çıkınca. Elhamdülillah bu günümüze. Eksiğimiz yok. Ama zihnimdeki minik furusan dürtüp duruyor sen neden daha iyisini yapmadın, bebeğin kıymetli değil miydi başkaları neler yapıyor diye.
Günaydın canım hayırlı kandillerGünaydınlarrrrhayırlı kandiller olsun inşallah kızlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?