Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende etli ekmeği sevdim Mücahitte. Has dönerde dönerde yedik o da iyiydi
Bir yerde köfte yerdik mesela oranın köftesi diğer yerlere göre çok güzeldi kapandı
Ateş ızgarada yapıyordu ora şimdikiler doğalgazlı ocak da yapıyor

Ben ne yapıyordum az kalsın tövbeler olsun kıskanç elti gıcık elti olacaktım

Eşimin kuzeninin sözü olacak elbise bakıyordum. Sonra tulum gördüm o tarz tulumlara baktım. Sonra evde bi elbisem var onu giyerim kaynımın düğüne tulum alayım dedim. Baktığım tulumlar hep beyazdı şimdi indirim bildirimi geldi beyaz tulumlardan birinde alıyordum tam beyaz olduğu dikkatimi çekti tövbeler olsun farkında olmadan alsaydım ya

Gelip kk ya konu bile açabilir kız

Aman sweet durduk yere düşman etme kendine

Benimkide isvicre markası root marka internettede öyle cok marka var ki insanın kafası karısıyo. Benimde ikinci aşama tamamlandı cok sükür cuma günüde ölçü alınacak
Evet ya bir sürü marka var, benimki boyut olarak küçük çünkü sinire denk gelme durumu varmış. Takılsa da kurtulsak ya, Rabbim bir dişi ne güzel kolayca yaratıyor yerine yenisini koymak için bir dünya zahmet

Ay sweet gerçekten tam kkya konu olurdu
Benimki nasıl bilmiyorım ben takılırken gözümü hic acmadım bakmadım görmedim dişlerime cok iyi bakarım ama cok abur cubur yemek ne kadar fırçalasanda baksanda fayda etmiyomus korkumdan azalttım abur cuburu önceden günde bi iki tane cips çikolata biseyler yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…