- 1 Aralık 2021
- 14.818
- 53.863
- 548
- 35
Bir yerde köfte yerdik mesela oranın köftesi diğer yerlere göre çok güzeldi kapandıBende etli ekmeği sevdim Mücahitte. Has dönerde dönerde yedik o da iyiydi
Yavrum daha ne olacak bir sürü yer 1 gün dolu dolu geziliyorHepsine gitmişimdemek istediğimde buydu gezilecek bi yeri yok bikaç yer dışında
Kuzum bugün ölçü için gittim, sordum. İsveç markası ismi Astra, en iyisiymiş.Evet bende ikinci aşama icin gitcem canım pazartesi ya bende diyorum zor kısmını atlattım gözüm korktu simdi
İmplant markası ne biliyo musun
Sonuçların çıktı mı pareAmin canım.benim
Kaç gündür bugünü bekliyordum.3 gün daha bekliycem hayırlısı inşallah sonu güzel olur
Nanem pazartesi gününe kaldı dr ne diyecek bekliyorumSonuçların çıktı mı pare
Hayırla güzel gelir sonucun inşallahNanem pazartesi gününe kaldı dr ne diyecek bekliyorum
Benimkide isvicre markası root marka internettede öyle cok marka var ki insanın kafası karısıyo. Benimde ikinci aşama tamamlandı cok sükür cuma günüde ölçü alınacakKuzum bugün ölçü için gittim, sordum. İsveç markası ismi Astra, en iyisiymiş.
Gelip kk ya konu bile açabilir kızBen ne yapıyordum az kalsın tövbeler olsun kıskanç elti gıcık elti olacaktım
Eşimin kuzeninin sözü olacak elbise bakıyordum. Sonra tulum gördüm o tarz tulumlara baktım. Sonra evde bi elbisem var onu giyerim kaynımın düğüne tulum alayım dedim. Baktığım tulumlar hep beyazdı şimdi indirim bildirimi geldi beyaz tulumlardan birinde alıyordum tam beyaz olduğu dikkatimi çektitövbeler olsun farkında olmadan alsaydım ya
Aman sweet durduk yere düşman etme kendineBen ne yapıyordum az kalsın tövbeler olsun kıskanç elti gıcık elti olacaktım
Eşimin kuzeninin sözü olacak elbise bakıyordum. Sonra tulum gördüm o tarz tulumlara baktım. Sonra evde bi elbisem var onu giyerim kaynımın düğüne tulum alayım dedim. Baktığım tulumlar hep beyazdı şimdi indirim bildirimi geldi beyaz tulumlardan birinde alıyordum tam beyaz olduğu dikkatimi çektitövbeler olsun farkında olmadan alsaydım ya
Ay valla son dakika geldi aklıma yaa tam konuluk amaGelip kk ya konu bile açabilir kız
Valla kız zaten samimi değiliz iyiden şey olurduAman sweet durduk yere düşman etme kendine
Samimi olsan bile laf çıkarabilir elti olayı öyle fesat bir şeyValla kız zaten samimi değiliz iyiden şey olurdu
Ay evlerden ırakSamimi olsan bile laf çıkarabilir elti olayı öyle fesat bir şey
Abiye değil ya tulum bence giyilebilirAy valla son dakika geldi aklıma yaa tam konuluk amayok bide bu kiloyla neyime beyaz hazirana kadar sanki çöp olacam
Evet ya bir sürü marka var, benimki boyut olarak küçük çünkü sinire denk gelme durumu varmış. Takılsa da kurtulsak ya, Rabbim bir dişi ne güzel kolayca yaratıyor yerine yenisini koymak için bir dünya zahmetBenimkide isvicre markası root marka internettede öyle cok marka var ki insanın kafası karısıyo. Benimde ikinci aşama tamamlandı cok sükür cuma günüde ölçü alınacak
Ay niye böyle bütun ettilerSamimi olsan bile laf çıkarabilir elti olayı öyle fesat bir şey
Ay sweet gerçekten tam kkya konu olurduBen ne yapıyordum az kalsın tövbeler olsun kıskanç elti gıcık elti olacaktım
Benimki nasıl bilmiyorım ben takılırken gözümü hic acmadım bakmadım görmedimEvet ya bir sürü marka var, benimki boyut olarak küçük çünkü sinire denk gelme durumu varmış. Takılsa da kurtulsak ya, Rabbim bir dişi ne güzel kolayca yaratıyor yerine yenisini koymak için bir dünya zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?