Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle yapayım abla.

Isınma altı boş değilse sorun olmayabilir diye düşündüm ama belli de olmaz tabi. Gider korkutuyor sordum sorun yok dediler de güven olmaz. Bahçesi var araç falan parkedilme durumu yok. Girişe de kapının önüne bişey koyamazlar merdiven önü hemen. Kapıya yakın evet. Sanırım vazgeçiyorum

Birinci kat ama kot farkı var mı
Altta depo sığınak vb var mı
Asansör baktığın evin girişinde mi (giren, çıkan çok olur)
Güvenlik olayında birinci kat onuncu kat farketmiyor bence
Kot farkı yok direkt giriyorsun asansörün orda. Aşağı inme yukarı çıkma yok. Direkt yerde. Evet asansör karşıda hemen. Valla o anda sormadım altta bişey var mı diye de yok bence merdiven indiğini görmedim aşağıya. Merdivenin hemen dibinde bi daire

Ben giriş kattayım ama benim altımda daire var bahçe katı yani altımdaki evleri sıcak ama onun altında dükkan depo gibi bisey yok direk toprak bahcesi var bahceye cıkıyo ekleyim sana fotografını benim altım ama odalar bizim eve göre cok cok daha karanlık. İlk evin olacaksa ev almakta artık kolay degil biraz daha araştır bence. Benim altımdakinin avantajı bahcesi var cocuklar cıkıyo oynuyo

Eklentiler

• IMG_5820.webp
    174,2 KB · Görüntüleme: 28
Doğru alttakilerin bütün konusmasını duyuyoruz biz. Bazen bizim evde konuşuluyo gibi geliyo sesleri

günaydın iyi pazarlar
bugün düne göre biraz iyiyim.
sabah 10 da yaptık kahvaltı.
mutfağı ve oturma odasını süpürdüm.
bulaşıkları makineye dizdim.
çöpler atıldı.
mermer üstünde ki bulaşık telini temizledim.
çamaşırlar yıkanıyor.
umutu salladık uyudu.
eşimde evde zaten bugünlerde. Çay aldım dinleniyorum.

Aynen böyle direkt toprak altında bir şey yok. Odaları çok iyi yani genişliği hoşuma gitti kocaman mutfağı falan. Üst katlarla aynı muhtemelen sadece balkon çıkıntılar. Aslında ev alma durumu yoktu şu anda karşıma çıkınca geniş ve fiyatı çok uygun geldi piyasaya göre dedim alsak. Ama vazgeçtim sanırım ya

Aa evet o da var. Apartmanın girişinde yani yazın cam açık konuşmalar tv sesleri geçenler duyar

Balkon yapılır yazınca sen, direk toprakla aynı seviyede olduğunu az çok tahmin ettim. Öyleyse hiç düşünme sil kafandan. İlknurun resim attığı gibi yüksek giriş olsa hoşuna gitti al derdik.

Kuzumm apartmanlar da her katın kendine göre sıkıntısı var.

Rabbim tez vakitte sana, bana isteyen herkese, sağlıcakla, kolaylıkla, afiyetle müstakil bahçeli ev nasip eylesin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…