- 12 Haziran 2019
- 19.611
- 120.794
- 598
- 37
Kuzum herkes yazmış zaten . Ben ek olarak bahçeyi yazayım. Bütün çöpler, çırptıkları kilim ve sofra bezinden çıkanlar senin kapının önünde olacak. Mecbur sen temizlemek zorunda kalacaksın.Kızlar beklediğim bir durum var demiştim ya. Onunla ilgili fikrinizi alcam benim kafam çok karıştı. Bi ev denk geldi fiyatı baya uygun. Evi çokta beğendim genişliğini falan. Zemin kat hemen giriş yani. Pencereleri demirli. Balkonu yok ama istersek yapabilirmişiz apartman kabul etmiş. Genişliği falan çok iyi. Sıkıntı yaşar mıyım giriş katta diye düşünüyorum 2 gündür. İşte giderlerde sorun, güvenlik açısından sorun, ısınmada sorun. Yeni bina bu arada 4 5 yıllık falan
Amin ablam. Yüksek giriş olsa hiç düşünmezdim de işteBalkon yapılır yazınca sen, direk toprakla aynı seviyede olduğunu az çok tahmin ettim. Öyleyse hiç düşünme sil kafandan. İlknurun resim attığı gibi yüksek giriş olsa hoşuna gitti al derdik.
Kuzumm apartmanlar da her katın kendine göre sıkıntısı var.
Rabbim tez vakitte sana, bana isteyen herkese, sağlıcakla, kolaylıkla, afiyetle müstakil bahçeli ev nasip eylesin aminnnn
VazgeçtimKuzum herkes yazmış zaten . Ben ek olarak bahçeyi yazayım. Bütün çöpler, çırptıkları kilim ve sofra bezinden çıkanlar senin kapının önünde olacak. Mecbur sen temizlemek zorunda kalacaksın.
Yok öğlen arası ilk tur geçti iki tur daha varNane Limon Kabugu turnuva bitti mi canım?
Geçmiş olsun seda hasta mısın dünki geçmişi cok okumadımgünaydın iyi pazarlar
bugün düne göre biraz iyiyim.
sabah 10 da yaptık kahvaltı.
mutfağı ve oturma odasını süpürdüm.
bulaşıkları makineye dizdim.
çöpler atıldı.
mermer üstünde ki bulaşık telini temizledim.
çamaşırlar yıkanıyor.
umutu salladık uyudu.
eşimde evde zaten bugünlerde. Çay aldım dinleniyorum.
Allah gönlüne göre daha güzel bi ev nasip etsin inşallah sweetcimAynen böyle direkt toprak altında bir şey yok. Odaları çok iyi yani genişliği hoşuma gitti kocaman mutfağı falan. Üst katlarla aynı muhtemelen sadece balkon çıkıntılar. Aslında ev alma durumu yoktu şu anda karşıma çıkınca geniş ve fiyatı çok uygun geldi piyasaya göre dedim alsak. Ama vazgeçtim sanırım ya
Allah hayırlısını denk getirsin kolaylıkla nasip olsun inşallah isteyen herkese de bana daVazgeçtim
Belki de ev hoşuna gittiği içindir. Ama ev bu bi anda değişecek bişey değil o yüzden enine boyuna iyi düşün canım benimSenelerdir bende hep eşime derim ben korkarım oturmam falan diye. Eşim hemen dedi ki korkuyordun ya sen nasıl olacak. Yani bi anda cesaret geldi demir korkuluk falan var diye sanırım
Ay bende isterim amin. Gönlümüze göre yaz kış oturacak merkze çok yakınRabbim tez vakitte sana, bana isteyen herkese, sağlıcakla, kolaylıkla, afiyetle müstakil bahçeli ev nasip eylesin aminnnn
penyez83 aminnn inşAllah gönlümüze göre hayırlısıyla nasip olsun
Ama dün çok yağmur yağdı merkeze dönüşte önümü zor gördüm ben yine iyi gezmişsinizMerhaba iyi pazarlar ahali
Gezdim gördüm Sivası ne güzelmiş burası
Az evvel geldik eve yorgunum çoook.
Gezdik geldik.
Çok da beğendim ben sevdim şehri.
Sadece soğuk ve ben soğuğu gerçekten sevmiyorum.
Çarşısını, merkezdeki bütün cami medrese ve müzeleri gezdik.
Dönerini, köftesini, katmerini yedik.
Sağlıcakla gidip geldik yetti işte.
Güzeldi.
Şimdi dinlenme zamanı.
Hepimiz birer sırt çantası ile gezdiğimiz için fazla çamaşır vs de yok.
İş güç beklesin.
Ben yatışşş
Aynen hoşuma gittiği için bence deBelki de ev hoşuna gittiği içindir. Ama ev bu bi anda değişecek bişey değil o yüzden enine boyuna iyi düşün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?