- 2 Ağustos 2013
- 38.193
- 127.776
- 798
Yat dinlen amanBende hep diyorum da yapamam bugündegünlerdir niyet alıyorum ama yok
Başıma ağrı girdi bi saattir
Mesafeli olmak iyidir boşverBenimki de yeni işte biraz donuk biri bende o nasıl gelirse öyleyim mesafemi koruyorum
Valla yatıcam galiba ama canım çok çizim yapmak istiyor uzun zamandır resmim yapmadımYat dinlen aman
İyiyim gönülcüm boş durmuyoruz bişeyler yapıyoruz hep ama birden o belirsizlik hissi çöküyor bir süre esir alıyor.Sizler nasılsınız herkes iyi mi
Bende öyleyim bugun bulaşık yıkarken çöktüm yere ağladım biraz yarın nasıl götürücem diyeİyiyim gönülcüm boş durmuyoruz bişeyler yapıyoruz hep ama birden o belirsizlik hissi çöküyor bir süre esir alıyor.
En ufak bir olumsuz konuşmada çocuklar dikkat kesiliyor hemen tedirgin oluyorlar.
İnan okul açılsın istemiyorum yansıtmıyorum çocuklara ama öyle
Yok gönülcüm hep aynıyız imanımız olmasa ne yapardık bilmiyorumBir dokun bin ah işit gibi oldu ama
Ablam 2 dk önce yazdı sanki oldu diye.Ara ara da yine sallantı hissediyorum muhtemel artçılar oluyor yine
Bu vesileyle iman gücümüz artsın inşallahYok gönülcüm hep aynıyız imanımız olmasa ne yapardık bilmiyorum
Evet olmuş yineAblam 2 dk önce yazdı sanki oldu diye.
Benim yemekten beri başım dönüyo tansiyonum düşük hep öyle sarsıntıda gibiyim zaten anlamadım bişey
Bende çok vıcık vıcık olmayı sevmemMesafeli olmak iyidir boşver
Herkese karşı mesafeyi pek severim
Aşırı ciddi biti değilim ama vıcık ilişkiler bana göre değil
Ben burdan tedirginim psikolojim bozuldu da sizleri düşünemiyorumİyiyim gönülcüm boş durmuyoruz bişeyler yapıyoruz hep ama birden o belirsizlik hissi çöküyor bir süre esir alıyor.
En ufak bir olumsuz konuşmada çocuklar dikkat kesiliyor hemen tedirgin oluyorlar.
İnan okul açılsın istemiyorum yansıtmıyorum çocuklara ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?