Düzenli Evimiz & Hayatımız

Satranç turnuvası bitti birinci oldu Kızım
Canım çok sevindim gözünüz aydın başarıları daim olsun inşAllah
Çok şükür canım bu da iyi haber Ameliyatın da harika geçsin inşAllah

fiyatı uygunsa bi zaman sonra satıp başka alabilirseniz bence alın konumu güzelse evde güzelse satmakta sıkıntı yaşamazsınız
ben ilk önce benim memleketimden daire almıştım paramız oraya yetti kiraya verdik yatırım için almıştım paramız değer kaybetmesin diye 6 ay sonra onu ilan koydum aynı zamanda istanbuldan daire baktım onu sattım burdan 1 daire aldım
çocuklar oranın konumunu çok sevmedi ben yine eski oturduğumuz mahalleden daire bakmaya başladım orayıda kiraya vermiştik içinde oturanda satmaya niyetiniz varsa biz alırız belki dediler şimdiki oturduğumuz daireyi buldum diğerini sattık burayı aldık tabi satışlarım hep karlı oldu , bence bi düşünün

Çok geçmiş olsun abla korktuğun kadar olmasın inşallah çok çok kolay geçer ameliyatın buna da şükür Rabbim acil şifalar versin

korkma bence organ kaybından ameliyat olman daha iyi pariş Rabbim kalıcı şifa versin
Ay pare aklımdaydın yazacaktım bende çok şükür böbrek alınmasın taş ameliyatı zor değil onuda kolaylıkla atlatırsın inşallah

Çok geçmiş olsun abla korktuğun kadar olmasın inşallah çok çok kolay geçer ameliyatın buna da şükür Rabbim acil şifalar versin

Allah razı olsun kızlar Rabbim birinizi bin yapsın gönlünüze göre versin en güzelini versin Rabbim ❤❤❤❤❤❤❤

Bide ameliyata karar verirsen herşey daha rayına oturacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…