- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Canım çok sevindim gözünüz aydınSatranç turnuvası bitti birinci oldu Kızım
Çok şükür canım bu da iyi haberHerkese Hayırlı Haftalar kızlar ⚘
Dr den çıktım aç gitmiştim.bir şeyler yiyorum ve sizle paylasmak istedim durumu
Böbreğin yüzde 20 çalışıyormuş diğeri yüzde 80
Yüzde 15 sınır dedi böbreği almaya gerek yok ama taşlar alınacak dedi yandan girilip böbrek.ici taşlar temizlenecekmis
Bende ağrım yok kalsa dedim.kacmak için kalabilir ama böbreğin belki yok olacak çalışması gidecek böbreğin alınacak o duruma gelmesin dedi
Bir an evvel alinsin ki ağrın olmasin böbreğini kurtaralım dedi
Böbrek alınmayacak sevindim ama.ameliyat korkuttu beni
Şükür allahım böbreğin.bende kalıyor
Çok şükür abla . Yorulduk sadece. Hava serindi iyi oldu pişmedik. Sen nasılsıngeçmişi hepsini okuyamadım herkes iyimi
fiyatı uygunsa bi zaman sonra satıp başka alabilirseniz bence alın konumu güzelse evde güzelse satmakta sıkıntı yaşamazsınızKızlar beklediğim bir durum var demiştim ya. Onunla ilgili fikrinizi alcam benim kafam çok karıştı. Bi ev denk geldi fiyatı baya uygun. Evi çokta beğendim genişliğini falan. Zemin kat hemen giriş yani. Pencereleri demirli. Balkonu yok ama istersek yapabilirmişiz apartman kabul etmiş. Genişliği falan çok iyi. Sıkıntı yaşar mıyım giriş katta diye düşünüyorum 2 gündür. İşte giderlerde sorun, güvenlik açısından sorun, ısınmada sorun. Yeni bina bu arada 4 5 yıllık falan
maşallah canım , çok sevindimSatranç turnuvası bitti birinci oldu Kızım
bende iyiyim canım işteyim çok şükürÇok şükür abla . Yorulduk sadece. Hava serindi iyi oldu pişmedik. Sen nasılsın
Çok geçmiş olsun abla korktuğun kadar olmasın inşallah çok çok kolay geçer ameliyatın buna da şükür Rabbim acil şifalar versinHerkese Hayırlı Haftalar kızlar ⚘
Dr den çıktım aç gitmiştim.bir şeyler yiyorum ve sizle paylasmak istedim durumu
Böbreğin yüzde 20 çalışıyormuş diğeri yüzde 80
Yüzde 15 sınır dedi böbreği almaya gerek yok ama taşlar alınacak dedi yandan girilip böbrek.ici taşlar temizlenecekmis
Bende ağrım yok kalsa dedim.kacmak için kalabilir ama böbreğin belki yok olacak çalışması gidecek böbreğin alınacak o duruma gelmesin dedi
Bir an evvel alinsin ki ağrın olmasin böbreğini kurtaralım dedi
Böbrek alınmayacak sevindim ama.ameliyat korkuttu beni
Şükür allahım böbreğin.bende kalıyor
Paremm çok geçmiş olsunbiran önce ameliyatınıda kolaylıkla hayırlısıyla atlatırsın inşaAllah çok şükür parecim en azından böbreğin alınmıcak , Allah şifalar versin
Hadi gözün aydın ameliyatta kolaylıkla sağlıkla geçer inşallah
korkma bence organ kaybından ameliyat olman daha iyi pariş Rabbim kalıcı şifa versin
Ay pare aklımdaydın yazacaktım bende çok şükür böbrek alınmasın taş ameliyatı zor değilonuda kolaylıkla atlatırsın inşallah
Canım çok sevindim gözünüz aydınbaşarıları daim olsun inşAllah
Çok şükür canım bu da iyi haberAmeliyatın da harika geçsin inşAllah
Çok geçmiş olsun abla korktuğun kadar olmasın inşallah çok çok kolay geçer ameliyatın buna da şükür Rabbim acil şifalar versin
Canım çok sevindim gözünüz aydınbaşarıları daim olsun inşAllah
Çok şükür canım bu da iyi haberAmeliyatın da harika geçsin inşAllah
çok şükür parecim en azından böbreğin alınmıcak , Allah şifalar versin
Çok geçmiş olsun
En azından böbrek alınmadan ilerlenecek. Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımEve geldim bi kahve içtim uzandım başım çok ağrıyor
Hiç bir şeye el sürmedim daha
Birazdan kalkıcam
Sağol canımmGeçmiş olsun canım
Rüzgardandır ağrı gönülcüm uçuyodu bugün İstanbulSağol canımm
Evet evet çok rüzgarlıydıRüzgardandır ağrı gönülcüm uçuyodu bugün İstanbul
Evet evet çok rüzgarlıydı
Parkta da durduk biraz
Şimdi daha iyiyim şükür
Çok iyi yaptın benimkinin de aşırı aşırı ihtiyacı var sen de bilBende aynen hep sokaktaydım sayılır gelince uzandım biraz şimdi iyiyim.
Evimin silinmeye ihtiyacı var öyle bil diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?