- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Sweet ev karanlık mı sanki ? Gündüz ama ışık açmışlar gibiBaksana eve. Salon ve yatak odası benim eşyalarla bi tık küçük olur ama yine de olur dedim. Mutfağa antreye ek dolap falan hayal ettimama yok vazgeçtim
Gönül bunları yapmak için ne diyon chat e
Ghibili tarzında yapar mısın diyorumGönül bunları yapmak için ne diyon chat e
Ben yap diyom 40 saat anca yapıyor ya da yapmıyor yaparsa da saçma sapan cirkin yapıyor beniGhibili tarzında yapar mısın diyorum
Ama eski performansı yok
Daha gerçekçi daha masalsı yapardı
Bu aralar durumu iyi değil eskisi gibi değil yaniBen yap diyom 40 saat anca yapıyor ya da yapmıyor yaparsa da saçma sapan cirkin yapıyor beni
Neyse duzelir belkiBu aralar durumu iyi değil eskisi gibi değil yani
Bakalım ya nasipNeyse duzelir belki
Deprem öncesi alınmadıysa uzamistir su, elektrik vb de muthait ödüyor o durumdaAynen ara kat olsaydı buraya 3 den aşağı yazmazlardi eminim. Valla bilmiyorum tüm apartman dolu oturanlar var heralde alınmıştır imar. Müteahhit kaçmış başka firma tamamlamış zaten. Valla emlakçı falan kiracıyı tanıyor gibi ev sahibiyle falan telde konuştu tanıdık gibiler hep. Ev sahibinin durumu iyiymiş galerisi varmış falan. Kirayı da bence az söylüyorlar. Kiraya devam ettirirsek hani fiyat buydu gibisinden bana öyle geldi
Ya swetim kuzum.benim Allah razı olsun gönlünde ne varsa Rabbim bir an evvel en güzelini versin ..Allah razı olsunFil suresini okumaya devam et parem günlük 100 adet. Bende okurum inşallah sana
Kalktım kalktım
Evi bi görsen uçuyor
Önce toplıcam buçuğa kadar bide süpürge açıp silme mıduna geçer miyim bilmiyorum ama başlıyorum
Bonus
Oturma odası da bitti️
Oğlum sağolsun baya yardımcı oluyor o topladı
Çok hevesli temizlik yapmaya
Yok canım fotoda öyle de sadece yatak odası ve mutfak bi tık karanlıktı geri kalan odalar aydınlıktıSweet ev karanlık mı sanki ? Gündüz ama ışık açmışlar gibi
Ahsenin fotosunu attım bi yapamadı bekletip duruyorGhibili tarzında yapar mısın diyorum
Ama eski performansı yok
Daha gerçekçi daha masalsı yapardı
Olabilir belki de. Ama vazgeçtik ya size sorunca iyi ki sormuşumDeprem öncesi alınmadıysa uzamistir su, elektrik vb de muthait ödüyor o durumda
yada kredi çekilip devredilen binalarda öyle
Ama sorunlu kiracı daha mantıklı geliyor ev sahibinin başka evi de varsa mahkemeye verse bile çok uzun süre çıkaramıyor evden 1 buçuk seneden fazla sürüyor 6 ayı da kira vermeden oturuyor mesela
Çok sevindim pare. Allah şifa versin ameliyatında güzel sonuçlansın inşallahHerkese Hayırlı Haftalar kızlar ⚘
Dr den çıktım aç gitmiştim.bir şeyler yiyorum ve sizle paylasmak istedim durumu
Böbreğin yüzde 20 çalışıyormuş diğeri yüzde 80
Yüzde 15 sınır dedi böbreği almaya gerek yok ama taşlar alınacak dedi yandan girilip böbrek.ici taşlar temizlenecekmis
Bende ağrım yok kalsa dedim.kacmak için kalabilir ama böbreğin belki yok olacak çalışması gidecek böbreğin alınacak o duruma gelmesin dedi
Bir an evvel alinsin ki ağrın olmasin böbreğini kurtaralım dedi
Böbrek alınmayacak sevindim ama.ameliyat korkuttu beni
Şükür allahım böbreğin.bende kalıyor
Yok yok herkesin talebi artınca bozdu kendiniAhsenin fotosunu attım bi yapamadı bekletip duruyor
Bak silmek lazım dedin g9nlerdir yapamadığımı yaptım bide ütü ve çamaşıra değinir misin yarınkendime hayrım yok ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?