Bende her gün kütüphaneye gidiyorum. Evimin iyi bir temizliğe ihtiyacı var ama benim zamanım yokBende aynen hep sokaktaydım sayılır gelince uzandım biraz şimdi iyiyim.
Evimin silinmeye ihtiyacı var öyle bil diye yazdım
Sen de dünden hevesliymişsin hemen de kalkmışsınKalktım kalktım
Evi bi görsen uçuyor
Önce toplıcam buçuğa kadar bide süpürge açıp silme mıduna geçer miyim bilmiyorum ama başlıyorum
Bonus
Benim begonvil tutmadı ya komple kurudu. Ay maşallah soğuk vurmamış seninkileri benim ağaçların yaprakları vurdu çiçekleri de hiç çıkmamıştı. Erikte 2 tane çiçek vardi soğuk vurdu. Kirazın birinde 1 tane var, kayısının birinde 4 tane çiçek var başka da yokbugünde yoğunum ay sonu hakediş zamanı faturaları kesiyoruz,
dün öğlenden sonra bizim bahçeye gittik sonunda çok şükürayva, nar, ve dut fidanı almıştım onları diktik
2 tane gül 1 tane begonvil ve mor salkımda diktik önceden diktiğimiz fidanlar hepsi çiçek açmışlar sadece limon tutmamış kurumuş üzüldüm ,leylak ve arap yaseminide almıştım onlar arabaya sığmadı evin bahçesinde duruyolar bi dahakinede onları götürürüz inşallah , 10 tane küçük acı biber fidesi almıştım onlarıda ektik bikaç tane domates ve salatalıkta ektik bakalım
bahçe hep ot olmuş onları birine biçtirmemiz lazım yada traktörle sürdürmek gerek
bide ıhlamur fidanı var oda duruyo götüremedik
Durumlarda bişey miydi silindi acaba
Evet sanırım ondan sağolasın efserimpolenlerdendir canım çok geçmiş olsun
Oh maşallah abla iyi denk gelmiş size. Konumu merkeze yakın iyi bir yer. Ama kar edilir mi bilmiyorum tabi. Ev aşırı ucuz piyasaya göre bişeyi mi var ki diye de düşünüyorum 1.700.00 bin ve pazarlık payı var daha. Ama. Öyle eşimin al sat yapacağını sanmıyorum. İçinde kiracı var alsak o devam etse 8 bine oturuyormuş. Yani en az 10 bin orda yeni binalarfiyatı uygunsa bi zaman sonra satıp başka alabilirseniz bence alın konumu güzelse evde güzelse satmakta sıkıntı yaşamazsınız
ben ilk önce benim memleketimden daire almıştım paramız oraya yetti kiraya verdik yatırım için almıştım paramız değer kaybetmesin diye 6 ay sonra onu ilan koydum aynı zamanda istanbuldan daire baktım onu sattım burdan 1 daire aldım
çocuklar oranın konumunu çok sevmedi ben yine eski oturduğumuz mahalleden daire bakmaya başladım orayıda kiraya vermiştik içinde oturanda satmaya niyetiniz varsa biz alırız belki dediler şimdiki oturduğumuz daireyi buldum diğerini sattık burayı aldık tabi satışlarım hep karlı oldu , bence bi düşünün
Fil suresini okumaya devam et parem günlük 100 adet. Bende okurum inşallah sanaAllah razı olsun kızlar Rabbim birinizi bin yapsın gönlünüze göre versin en güzelini versin Rabbim❤❤❤❤❤❤❤
Bide ameliyata karar verirsen herşey daha rayına oturacak inşallah
Burda da vardı rüzgar yaw buz gibiydi bideRüzgardandır ağrı gönülcüm uçuyodu bugün İstanbul
Sonradan aklıma geldi konu açtı yada yazdığı birşeyi mi sildi diye? Gelsin bakalımDurumlarda bişey miydi silindi acaba
Yaptıklarımı tikledim. Salon kaldı bide çamaşırlar. Teyzeme gittim 4 gibiYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Küçük banyoyu süpürdüm, sildim
Klozet ve lavabosunu yıkadım
Havluları değiştirdim
Paspasları değiştirdim, diğerleri yıkanacak
Mutfağı topladım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı süpürdüm, sildim
Ahsenin çamaşırları yıkanıyor onu sercem
Şimdi kahvaltı yapıyorum yapacaklarımı yazayım
Oturma odasını topla, havalandır, süpür, sil, toz al
Büyük banyoyu süpür, sil, klozet ve lavaboyu yıka
Büyük banyonun paspaslarını değiştir
Antre süpür, sil
Çocuk odası havalandır, süpür, sil, toz al
Salonu topla, havalandır, süpür, sil, toz al
Paspasları yıka
Bornozları yıka
1 posta çamaşır yıka
Yazdığın paraya, hiç bir yerde ne satılık ev ne de kiralık daire var swetimmOh maşallah abla iyi denk gelmiş size. Konumu merkeze yakın iyi bir yer. Ama kar edilir mi bilmiyorum tabi. Ev aşırı ucuz piyasaya göre bişeyi mi var ki diye de düşünüyorum 1.700.00 bin ve pazarlık payı var daha. Ama. Öyle eşimin al sat yapacağını sanmıyorum. İçinde kiracı var alsak o devam etse 8 bine oturuyormuş. Yani en az 10 bin orda yeni binalar
Yani abla burda 2 milyon altı evler çok eski içi harabe ve küçük evler var. Yani ev yeni, geniş 1800 le başladılar ilanda her gün düştü 1700 e kadar. Emlakçı da 1700 den biraz pazarlık payı var ev sahibinin dio. Eşime kalsan 1500 e alırım dioYazdığın paraya, hiç bir yerde ne satılık ev ne de kiralık daire var swetimm
Bende şaşırdım gelince belli olurDurumlarda bişey miydi silindi acaba
Baksana eve. Salon ve yatak odası benim eşyalarla bi tık küçük olur ama yine de olur dedim. Mutfağa antreye ek dolap falan hayal ettimYazdığın paraya, hiç bir yerde ne satılık ev ne de kiralık daire var swetimm
Ara kat olsaymış güzelmiş 4 senelik bina yazmışlar ya imar alınmış mı tapuda öyle bir sorunu çıkar gibi geldiBaksana eve. Salon ve yatak odası benim eşyalarla bi tık küçük olur ama yine de olur dedim. Mutfağa antreye ek dolap falan hayal ettimama yok vazgeçtim
Aynen ara kat olsaydı buraya 3 den aşağı yazmazlardi eminim. Valla bilmiyorum tüm apartman dolu oturanlar var heralde alınmıştır imar. Müteahhit kaçmış başka firma tamamlamış zaten. Valla emlakçı falan kiracıyı tanıyor gibi ev sahibiyle falan telde konuştu tanıdık gibiler hep. Ev sahibinin durumu iyiymiş galerisi varmış falan. Kirayı da bence az söylüyorlar. Kiraya devam ettirirsek hani fiyat buydu gibisinden bana öyle geldiAra kat olsaymış güzelmiş 4 senelik bina yazmışlar ya imar alınmış mı tapuda öyle bir sorunu çıkar gibi geldi
Yada sorunlu kiracı varsa bıkmıştır satan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?