Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kalktım kalktım
Evi bi görsen uçuyor
Önce toplıcam buçuğa kadar bide süpürge açıp silme mıduna geçer miyim bilmiyorum ama başlıyorum

Bonus

Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Evin tozunu aldım
1 posta çamaşır attım makineye
2 posta kuruyan çamaşırları katladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
Akşam yemeği yaptım
(Tavuk suyu çorbası
Nohut yemeği
Bulgur pilavı
Salata
Cacık)
.
Belim çok ağrıyor hala bugün sakin geçirdik böyle

Benim begonvil tutmadı ya komple kurudu. Ay maşallah soğuk vurmamış seninkileri benim ağaçların yaprakları vurdu çiçekleri de hiç çıkmamıştı. Erikte 2 tane çiçek vardi soğuk vurdu. Kirazın birinde 1 tane var, kayısının birinde 4 tane çiçek var başka da yok

Ot için abla ben ilaç aldım 1 haftada sapsarı kurutuyor yağmur yağmazsa. Ama ekilecek yerin sürülmesi bellenmesi lazım

Oh maşallah abla iyi denk gelmiş size. Konumu merkeze yakın iyi bir yer. Ama kar edilir mi bilmiyorum tabi. Ev aşırı ucuz piyasaya göre bişeyi mi var ki diye de düşünüyorum 1.700.00 bin ve pazarlık payı var daha. Ama. Öyle eşimin al sat yapacağını sanmıyorum. İçinde kiracı var alsak o devam etse 8 bine oturuyormuş. Yani en az 10 bin orda yeni binalar

Allah razı olsun kızlar Rabbim birinizi bin yapsın gönlünüze göre versin en güzelini versin Rabbim ❤❤❤❤❤❤❤

Bide ameliyata karar verirsen herşey daha rayına oturacak inşallah
Fil suresini okumaya devam et parem günlük 100 adet. Bende okurum inşallah sana

Yaptıklarımı tikledim. Salon kaldı bide çamaşırlar. Teyzeme gittim 4 gibi Çamaşırları atarım şimdi.

Bulaşık makinesini boşalttım
Yeni çatal kaşık aldım günlük onları yıkamıştım çekmeceyi sildim yerleştirdim

Yazdığın paraya, hiç bir yerde ne satılık ev ne de kiralık daire var swetimm

Yazdığın paraya, hiç bir yerde ne satılık ev ne de kiralık daire var swetimm
Yani abla burda 2 milyon altı evler çok eski içi harabe ve küçük evler var. Yani ev yeni, geniş 1800 le başladılar ilanda her gün düştü 1700 e kadar. Emlakçı da 1700 den biraz pazarlık payı var ev sahibinin dio. Eşime kalsan 1500 e alırım dio ama bence düşecekler de yani ev havada kapılır diodum bayadır ilanda. Kirada aynı şekilde yani kötü evler 8-10 binden başlıyor hatta daha fazla

Baksana eve. Salon ve yatak odası benim eşyalarla bi tık küçük olur ama yine de olur dedim. Mutfağa antreye ek dolap falan hayal ettim ama yok vazgeçtim

Ara kat olsaymış güzelmiş 4 senelik bina yazmışlar ya imar alınmış mı tapuda öyle bir sorunu çıkar gibi geldi
Yada sorunlu kiracı varsa bıkmıştır satan

Ara kat olsaymış güzelmiş 4 senelik bina yazmışlar ya imar alınmış mı tapuda öyle bir sorunu çıkar gibi geldi
Yada sorunlu kiracı varsa bıkmıştır satan
Aynen ara kat olsaydı buraya 3 den aşağı yazmazlardi eminim. Valla bilmiyorum tüm apartman dolu oturanlar var heralde alınmıştır imar. Müteahhit kaçmış başka firma tamamlamış zaten. Valla emlakçı falan kiracıyı tanıyor gibi ev sahibiyle falan telde konuştu tanıdık gibiler hep. Ev sahibinin durumu iyiymiş galerisi varmış falan. Kirayı da bence az söylüyorlar. Kiraya devam ettirirsek hani fiyat buydu gibisinden bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…