Gel iş edelim . Yorulunca daha iyi çay içersinOkula gittim maketi teslim için taşımaya yardım ettim.
Markete falan uğradım tesbih çeke çeke geldim eve.
İş mi edeyim çay mı içeyim bilemedim.
Çay hazırsa önce çay iç bonusumOkula gittim maketi teslim için taşımaya yardım ettim.
Markete falan uğradım tesbih çeke çeke geldim eve.
İş mi edeyim çay mı içeyim bilemedim.
Sen niye böyle heveslisin çaysız nasıl iş edelimGel iş edelim . Yorulunca daha iyi çay içersin
Ben içtimSen niye böyle heveslisin çaysız nasıl iş edelim
Çok şükür yaa inşallah ameliyat da en kolay şekilde olurTeşekkür ederim canım gönülcum ❤❤ doğal yoldan düşmüyor 5 cm 4 cm 3 cm gibi büyüklükte taşlar var ve taşın cinsi sert kırılmayan taşmış geyik boynuzu taş deniyormuş böbreğin iç kısmına yerleşip orda büyüyormuş bu yüzden kırma yapamıyorlar dolasıyla kendide düşmüyor canım
Şükür ki böbrek yüzde 20 çalışıyor böbreğin alınmayacak
Hazır hazır mutfağa gidip dolduracağım bardağıma.Ben içtim
Çayın hazır mı değil mi o önemli
Aaaa o zaman çay beklemez iç onu hemenHazır hazır mutfağa gidip dolduracağım bardağıma.
11 buçukte en geç kalkayım diyorum sen ne dersin?
Hoş dediğimi yaptığım görülmüş mü nayn
Buçuğa kadar bütün demliği mi bitireceksin mübarekHazır hazır mutfağa gidip dolduracağım bardağıma.
11 buçukte en geç kalkayım diyorum sen ne dersin?
Hoş dediğimi yaptığım görülmüş mü nayn
Gördüm gördüm kolay gelsin size katılmayı isterdim ama 10 45 de çıkmam lazım evdenGel gel iş edicez
sağolasın kuzum Rabbim hepimizi korusun her sarsıntıyı böyle hafif atlatmayı nasip etsinEfserim dün hiç tv yyebakmadım.yeni gördüm canım.cok geçmiş olsun
RABBIM korusun kollasın afetlerden felaketlerden
Sen kalk hemen koy yemeğini kız senin kuzular geliyorBuçuğa kadar bütün demliği mi bitireceksin mübarek
En geç 10.45 olsun ya. Çocuklar öğle yemeğine gelmeden bişeyler yapayım
Gendime bunu borçluyum yaBen dün Bonus sayesinde bütün evi süpürdüm sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?