- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Bana gaz veren birinin olması çok önemliSen de dünden hevesliymişsin hemen de kalkmışsın
İmar yazmışım ya iskan olacaktı doğrusuAra kat olsaymış güzelmiş 4 senelik bina yazmışlar ya imar alınmış mı tapuda öyle bir sorunu çıkar gibi geldi
Yada sorunlu kiracı varsa bıkmıştır satan
Çok geçmiş olsun pare Allah şifa versinHerkese Hayırlı Haftalar kızlar ⚘
Dr den çıktım aç gitmiştim.bir şeyler yiyorum ve sizle paylasmak istedim durumu
Böbreğin yüzde 20 çalışıyormuş diğeri yüzde 80
Yüzde 15 sınır dedi böbreği almaya gerek yok ama taşlar alınacak dedi yandan girilip böbrek.ici taşlar temizlenecekmis
Bende ağrım yok kalsa dedim.kacmak için kalabilir ama böbreğin belki yok olacak çalışması gidecek böbreğin alınacak o duruma gelmesin dedi
Bir an evvel alinsin ki ağrın olmasin böbreğini kurtaralım dedi
Böbrek alınmayacak sevindim ama.ameliyat korkuttu beni
Şükür allahım böbreğin.bende kalıyor
Yaa çok sevindim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin en hayırlı olanı nasip etsinHerkese Hayırlı Haftalar kızlar ⚘
Dr den çıktım aç gitmiştim.bir şeyler yiyorum ve sizle paylasmak istedim durumu
Böbreğin yüzde 20 çalışıyormuş diğeri yüzde 80
Yüzde 15 sınır dedi böbreği almaya gerek yok ama taşlar alınacak dedi yandan girilip böbrek.ici taşlar temizlenecekmis
Bende ağrım yok kalsa dedim.kacmak için kalabilir ama böbreğin belki yok olacak çalışması gidecek böbreğin alınacak o duruma gelmesin dedi
Bir an evvel alinsin ki ağrın olmasin böbreğini kurtaralım dedi
Böbrek alınmayacak sevindim ama.ameliyat korkuttu beni
Şükür allahım böbreğin.bende kalıyor
Teşekkür ederim canım gönülcum ❤❤ doğal yoldan düşmüyor 5 cm 4 cm 3 cm gibi büyüklükte taşlar var ve taşın cinsi sert kırılmayan taşmış geyik boynuzu taş deniyormuş böbreğin iç kısmına yerleşip orda büyüyormuş bu yüzden kırma yapamıyorlar dolasıyla kendide düşmüyor canımYaa çok sevindim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin en hayırlı olanı nasip etsin
Acaba doğal yoldan bu taşlar düşmez mi ki
Çok geçmiş olsun pare Allah şifa versin
Amin kızlar Allah razı olsunÇok sevindim pare. Allah şifa versin ameliyatında güzel sonuçlansın inşallah
evet abla elazığın baskil ilcesinde oldu ilçe bize daha yakın olduğu için baya hissettik sağolasın
Sende iyi ki varsın ❤Amin kızlar Allah razı olsun
RABBIM herkese şifalar versin halimize şükür bugunlerimizi aratmasiniyiki varsiniz❤❤
ben ilaç atmak istemiyorum zehir onlar biliyosun toprağa çok zararlı börtü böceklerde ölür , zaten bahçe çok büyük değil elektrikli tırpanlardan alıcaz onunla biçerler bizimkilerBenim begonvil tutmadı ya komple kurudu. Ay maşallah soğuk vurmamış seninkileri benim ağaçların yaprakları vurdu çiçekleri de hiç çıkmamıştı. Erikte 2 tane çiçek vardi soğuk vurdu. Kirazın birinde 1 tane var, kayısının birinde 4 tane çiçek var başka da yok
Ot için abla ben ilaç aldım 1 haftada sapsarı kurutuyor yağmur yağmazsa. Ama ekilecek yerin sürülmesi bellenmesi lazım
Sende parişAmin kızlar Allah razı olsun
RABBIM herkese şifalar versin halimize şükür bugunlerimizi aratmasiniyiki varsiniz❤❤
Efserim dün hiç tv yyebakmadım.yeni gördüm canım.cok geçmiş olsunevet abla elazığın baskil ilcesinde oldu ilçe bize daha yakın olduğu için baya hissettik sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?