- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.100
- 598
- 37
Neyin var canım?Günaydın
Canımın fazlasıyla sıkkın olduğu bir dönemden geçiyorum. Buralara pek uğrayamıyorum.
Gözün aydın parecim böbreğin alınmayacakmış. Ameliyatın kolaylıkla geçer inşallah. Allah şifa versinÇay konuştukça canım çekti valla ama iş çok iş sonrası yapayım bari
Hayır olsun aryaGünaydın
Canımın fazlasıyla sıkkın olduğu bir dönemden geçiyorum. Buralara pek uğrayamıyorum.
Ay eltimin hediyesiYaa kupan ne tatlı
Ya hahahahah Allah da seni güldürsünşu aralar tam da böyle hissediyorum.
Haftasonu ordu vardı bizde dünde hastane işim2 gün toplanmayan ev nasıl bu kadar dağılabilir ya ordu mu yaşıyor bu evde
Selincim canım benim Çok teşekkür ederimGözün aydın parecim böbreğin alınmayacakmış. Ameliyatın kolaylıkla geçer inşallah. Allah şifa versin
Hayır olsun Rabbim ferahlık versinGünaydın
Afiyet olsun
Sen böyle yazınca gözümde şey canlanıyor, evde bir sürü insan var ama sadece sen evde dolanıp iş yapıyorsunHaftasonu ordu vardı bizde dünde hastane işim
Bugun emir eri pare motor taktı bir yerlerine koşturuyor
Neyin var canım bende öyleyim ama kendimi dinlemiyorum çok yoruldum çünküGünaydın
Öyle bende öyleyim malesefYa evet bende acaba bizim mi sadece böyle diye düşünüyordum.
Resmen günlerim sadece evi toparlamak, yemek yapmak ve çamaşır yıkamak kurutmak katlamakla geçiyor. Çamaşır hiç bitmiyor hiç...
Detay hiçbirşey yapamıyorum. Ev büyük, çocuk var topluyorum ertesi gün yine aynısı ve bu döngüden çok sıkıldım
normal toz olması bonus 2 gündür ne rüzgar var istanbuldaAz balkona çıkim dedim felaket toz kum olmuş rüzgardan çiçeklerin bütün yaprak aralarına girmiş bu masanın üstü
Ay ay ne düşünceli eltin varAy eltimin hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?