zaman zaman hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz insanız gayet normal ,Ya evet bende acaba bizim mi sadece böyle diye düşünüyordum.
Resmen günlerim sadece evi toparlamak, yemek yapmak ve çamaşır yıkamak kurutmak katlamakla geçiyor. Çamaşır hiç bitmiyor hiç...
Detay hiçbirşey yapamıyorum. Ev büyük, çocuk var topluyorum ertesi gün yine aynısı ve bu döngüden çok sıkıldım
Kuzenim kendisi sjsjsjkAy ay ne düşünceli eltin var
Evet ablacım her şey söylediğin gibi de işte bazen tahammül seviyesi çok azalıyor işin içinden çıkamayıncazaman zaman hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz insanız gayet normal ,
ben mesela işten eve gidince mutfak biraz dağınık oluyo eşim kahvaltı yapıyo sabah , yemek yapmam gerekiyo söylene söylene yapıyorum , sonrada kendime kızıyorum nankörlük yapma diye çok şükür sağlıklıyımki çalışıyorum, bi evim var ki yemek yapıyorum temizliyorum , yaşıyoruz çamaşırda çıkıcak evde kirlenecek deprem olmasın , savaş olmasında her şeyin kolayı bulunuyo bu hayatta sende sıkma canını hepimizin günleri genelde rutin geçiyo bunada şükür
Anlaşılmadığımı düşünüyorumNeyin var canım bende öyleyim ama kendimi dinlemiyorum çok yoruldum çünkü
Yaaa bonusssss
"Biraz normale döneyim gelicem" yazdı geçen gün
anlıyorum canım ben seni , hepimiz aynıyız günümüz günümüzü tutmuyoki , bazen bende çıldıracak gibi oluyorumEvet ablacım her şey söylediğin gibi de işte bazen tahammül seviyesi çok azalıyor işin içinden çıkamayınca
BendeAnlaşılmadığımı düşünüyorum
Ne güzel maşallahKuzenim kendisi sjsjsjk
senin şu aldığın moptan menunmusunBeklediğimiz bir kargo vardı o geldi onunla uğraştık çay içtim uzunca oturdum.
Sonra kalktım işlere başlim diye yatak odasının camı sıcak diye açık kaldı bu rüzgarda bütün toz içerde çok fenaydı.
Yatağı süpürdüm çarşaf değiştim topladım
YErleri sıkı süpürdüm dolap içlerini süpürdüm
Halıyı kıvırdım yerleri sildim
Tozlarını aldım aynaları sildim
Aynanın önünde duran sepetlerimi boşalttım tozlarını aldım
Robotun fırçasını ve süpürgenin ucunu söktüm temizledim
Halıyı serdim işim bitti.
Cam kaldı ama camı silemiyorum yarında devam edecekmiş fırtına.
Ben silerken içeri toz girer o derece
Yaaani çok iyi durmuyo bez ama belim ağrıdığında iyi olluyo banyoyu siliyorumsenin şu aldığın moptan menunmusun
Allah kabul etsin canım duana benide kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?