Düzenli Evimiz & Hayatımız

zaman zaman hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz insanız gayet normal ,
ben mesela işten eve gidince mutfak biraz dağınık oluyo eşim kahvaltı yapıyo sabah , yemek yapmam gerekiyo söylene söylene yapıyorum , sonrada kendime kızıyorum nankörlük yapma diye çok şükür sağlıklıyımki çalışıyorum, bi evim var ki yemek yapıyorum temizliyorum , yaşıyoruz çamaşırda çıkıcak evde kirlenecek deprem olmasın , savaş olmasında her şeyin kolayı bulunuyo bu hayatta sende sıkma canını hepimizin günleri genelde rutin geçiyo bunada şükür

Evet ablacım her şey söylediğin gibi de işte bazen tahammül seviyesi çok azalıyor işin içinden çıkamayınca

Evet ablacım her şey söylediğin gibi de işte bazen tahammül seviyesi çok azalıyor işin içinden çıkamayınca
anlıyorum canım ben seni , hepimiz aynıyız günümüz günümüzü tutmuyoki , bazen bende çıldıracak gibi oluyorum
her şey bana bakıyo diye sonrada diyorum canları sağolsunda yapılır bu ara çok cenazelerimiz oldu oyüzden dünya işlerinin bi önemi kalmıyo insanın gözünde ,Allah hepimize sağlık, huzur versin

Anlaşılmadığımı düşünüyorum
Bende
Anlaşmak isteyen her türlü anlaşır bence
Çözüm bulmak da sorun bulmak da çok kolay
Neyi istediğine bağlı
Bende hep çözüm odaklı olmaya çalışıyorum ama yok artık çalışmıyor malesef akışına bıraktım o yüzden

Beklediğimiz bir kargo vardı o geldi onunla uğraştık çay içtim uzunca oturdum.
Sonra kalktım işlere başlim diye yatak odasının camı sıcak diye açık kaldı bu rüzgarda bütün toz içerde çok fenaydı.

Yatağı süpürdüm çarşaf değiştim topladım
YErleri sıkı süpürdüm dolap içlerini süpürdüm
Halıyı kıvırdım yerleri sildim
Tozlarını aldım aynaları sildim
Aynanın önünde duran sepetlerimi boşalttım tozlarını aldım
Robotun fırçasını ve süpürgenin ucunu söktüm temizledim
Halıyı serdim işim bitti.

Cam kaldı ama camı silemiyorum yarında devam edecekmiş fırtına.
Ben silerken içeri toz girer o derece

senin şu aldığın moptan menunmusun

Sizleri de okudum.
Havalardan herhalde bi düşük gördüm buraları.
Ay napsam bilmem.
Az önce gardrobumun kapağını açtım, yatağa devrildim, kendi kıyafetlerime bakarak yattım.
Dolabı indirsem bi baksam mı bişeyler elesem seçsem yeniden katlasam diye bi düzen perileri uğradı.
Sonra dedim dur sakin ol boşver yat.
Öyle bi tartıştım kendimle.
Kalktım Mutfaktayım şimdi.

Evim temiz ve toplu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…