- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
Efserim ya kazanlı ütünden memnun musun? Geçen eşim alalım mı dedi ama kararsız kaldım.senin şu aldığın moptan menunmusun
Aminnnn guzummm duamdasınAllah kabul etsin canım duana benide kat
Bende kendimle tartışıp duruyorumSizleri de okudum.
Havalardan herhalde bi düşük gördüm buraları.
Ay napsam bilmem.
Az önce gardrobumun kapağını açtım, yatağa devrildim, kendi kıyafetlerime bakarak yattım.
Dolabı indirsem bi baksam mı bişeyler elesem seçsem yeniden katlasam diye bi düzen perileri uğradı.
Sonra dedim dur sakin ol boşver yat.
Öyle bi tartıştım kendimle.
Kalktım Mutfaktayım şimdi.
Evim temiz ve toplu.
Acaba ne neBeklediğimiz bir kargo vardı o geldi onunla uğraştık çay içtim uzunca oturdum.
Tesbihleri öbür topiğe koyuyodum garışmışBeklediğimiz bir kargo vardı o geldi onunla uğraştık çay içtim uzunca oturdum.
Sonra kalktım işlere başlim diye yatak odasının camı sıcak diye açık kaldı bu rüzgarda bütün toz içerde çok fenaydı.
Yatağı süpürdüm çarşaf değiştim topladım
YErleri sıkı süpürdüm dolap içlerini süpürdüm
Halıyı kıvırdım yerleri sildim
Tozlarını aldım aynaları sildim
Aynanın önünde duran sepetlerimi boşalttım tozlarını aldım
Robotun fırçasını ve süpürgenin ucunu söktüm temizledim
Halıyı serdim işim bitti.
Cam kaldı ama camı silemiyorum yarında devam edecekmiş fırtına.
Ben silerken içeri toz girer o derece
Dün bende yazdım neden acaba diye
O profesyonele geçtiEfserim ya kazanlı ütünden memnun musun? Geçen eşim alalım mı dedi ama kararsız kaldım.
çok menunum tek sorun geç ısıtıyor benimki 3 buçuk litre sanırım ondan hemen bir şey ütülemek için elilinin altında küçükte olsa bir ütü olmalı ısınması yarım saati buluyorEfserim ya kazanlı ütünden memnun musun? Geçen eşim alalım mı dedi ama kararsız kaldım.
Geçmiş olsun canım yaa. Valla bizde de aynı eşim baya hastaydı, ahsenin ateşi vardı dün burun akıntısı oldu. Sırada ben varımNasıl hastayım resmen hastalıktanda başımızı alamıyoruz. Asla tat almıyorum her şeyin tadı aynı gözümü kapatıp biseyler yedirseler ne olduğunu bilmem
Burnum akıyo şıpır şıpır.
Çocuklara geçirmeden düzelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?