Kulaklığımı aldım müzik dinleyerek başlıyorum bendeBenim dün gece çıktı bir dolu sepet bol çoraplı hadi katlayalım beraber 15 sürer ennn fazla
Sen zor yerini başarmışsınBenimde dün akşam katladığım yerleşmeyi bekleyen var inşallah bugün yerleşirler
Evet abla grip olmusum teşekküt ederimgeçmiş olsun hastamısın
Henüz vaktin var gibi, yavaş yavaş evini bir düzene koyabilirsin.Yazın evime 3 aile gelecek. Yatılı bir şekilde ve 5 çocuk olacak. Evim dubleks. Çok kötüyüm. Bugün mutfak dolaplarını gözden geçirdim.Atilacak ya da kenara bir yere sıkıştırdığım poşet , kavanoz indirdim.ustten bir sildim. Ama aklım yemek, yatak çay fasıllarını nasıl atlatacağım. Üstelik 25 kilo fazlam var.Moralim bozuk.Mide balonu taktırdım ama diyet yapmadığım için veremedim.6 ay doldu da geçiyor.Haftaya mide balonu çıkaracağım ve hiç kilo verememiş olarak tarihe yazilacagim.Ev temizliğinden ve yemek pişirmekten nefret ediyorum . Utanıyorum ne büyük dertler var ama ben yerimde sayıyorum.
Geçmiş olsun İlknurcumEvet abla grip olmusum teşekküt ederim
Bunu ben de gördüm bugun,paylaştım hatta instagramda.
Gönülüm Allah ferahlık versin maddi manevi, işiniz gücünüz rast gitsinHerkese hayırlı günler ben biraz buralarda olamıcam sanırım arada girip okurum ama yazabilir miyim bilmiyorum
Bana dua ederseniz sevinirim
Geldiğim de herşey düzelmiş olur inşallah
Hepiniz iyi ki varsınız
Allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canımEvet abla grip olmusum teşekküt ederim
Rabbim kolaylıkla atlasın canımHerkese hayırlı günler ben biraz buralarda olamıcam sanırım arada girip okurum ama yazabilir miyim bilmiyorum
Hepiniz iyi ki varsınız
Allaha emanet olun
Gönülcüm sorun ne bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun inşallaj güzel haberlerle çabucak gelHerkese hayırlı günler ben biraz buralarda olamıcam sanırım arada girip okurum ama yazabilir miyim bilmiyorum
Hepiniz iyi ki varsınız
Allaha emanet olun
Benim katlıydı yerleştirmeden çıktımBenim dün gece çıktı bir dolu sepet bol çoraplı hadi katlayalım beraber 15 sürer ennn fazla
Bende seni merak etmiştim bir süredir görmedim sankiRahat rahat oturabildiğim zamanları özledim
Hala yerleştirilecek eşyalar var, küçük ev çok sorun ya yeni gelen 4 parça şeyi yerleştirirken bile 10 tane şeyin yerini değiştiriyorum. Nasipse kendi evimde kapsül dolap misali minimalize yaşamı tercih edicem. Bıktım
- Toz aldım
- Eşyaları dizdim
- Küçümen bir evcil hayvanım var artık 3 saatte bir mama hazırlıyorum. Yeme düşse de annen gece rahat uyusa be kuzum
- Markete gidip eksikleri aldım
- Birkaç online işi hallettim
Yerleştirmek zor geliyor bana da yaSen zor yerini başarmışsın
Allaha emanet gönül rabbim yardımcın olsun her konudaHerkese hayırlı günler ben biraz buralarda olamıcam sanırım arada girip okurum ama yazabilir miyim bilmiyorum
Hepiniz iyi ki varsınız
Allaha emanet olun
Yazın evime 3 aile gelecek. Yatılı bir şekilde ve 5 çocuk olacak. Evim dubleks. Çok kötüyüm. Bugün mutfak dolaplarını gözden geçirdim.Atilacak ya da kenara bir yere sıkıştırdığım poşet , kavanoz indirdim.ustten bir sildim. Ama aklım yemek, yatak çay fasıllarını nasıl atlatacağım. Üstelik 25 kilo fazlam var.Moralim bozuk.Mide balonu taktırdım ama diyet yapmadığım için veremedim.6 ay doldu da geçiyor.Haftaya mide balonu çıkaracağım ve hiç kilo verememiş olarak tarihe yazilacagim.Ev temizliğinden ve yemek pişirmekten nefret ediyorum . Utanıyorum ne büyük dertler var ama ben yerimde sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?