Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yazın evime 3 aile gelecek. Yatılı bir şekilde ve 5 çocuk olacak. Evim dubleks. Çok kötüyüm. Bugün mutfak dolaplarını gözden geçirdim.Atilacak ya da kenara bir yere sıkıştırdığım poşet , kavanoz indirdim.ustten bir sildim. Ama aklım yemek, yatak çay fasıllarını nasıl atlatacağım. Üstelik 25 kilo fazlam var.Moralim bozuk.Mide balonu taktırdım ama diyet yapmadığım için veremedim.6 ay doldu da geçiyor.Haftaya mide balonu çıkaracağım ve hiç kilo verememiş olarak tarihe yazilacagim.Ev temizliğinden ve yemek pişirmekten nefret ediyorum . Utanıyorum ne büyük dertler var ama ben yerimde sayıyorum.

Henüz vaktin var gibi, yavaş yavaş evini bir düzene koyabilirsin.
Kilo konusuna gelince de bence kafana çok takma, bir diyetisyen ile daha rahat ve kontrollü verebilirsin.

Gönülüm Allah ferahlık versin maddi manevi, işiniz gücünüz rast gitsin
Gitme özleriz seni
sende iyiki varsın
Allah a emanet olun

Gönülcüm sorun ne bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun inşallaj güzel haberlerle çabucak gel

Rahat rahat oturabildiğim zamanları özledim

• Toz aldım
  • Eşyaları dizdim
  • Küçümen bir evcil hayvanım var artık 3 saatte bir mama hazırlıyorum. Yeme düşse de annen gece rahat uyusa be kuzum
  • Markete gidip eksikleri aldım
  • Birkaç online işi hallettim
Hala yerleştirilecek eşyalar var, küçük ev çok sorun ya yeni gelen 4 parça şeyi yerleştirirken bile 10 tane şeyin yerini değiştiriyorum. Nasipse kendi evimde kapsül dolap misali minimalize yaşamı tercih edicem. Bıktım

Bende seni merak etmiştim bir süredir görmedim sanki

Allaha emanet gönül rabbim yardımcın olsun her konuda

YAtılı misafirleri de işlere katarak başedeceksiniz. Eline tabak alıp mutfağa getirene yok ben yaparım siz oturun demeyeceksiniz.
hiç kıpırdamayıp oturanada ucundan eline bişey vererek yaptıracaksınız.
Aksi takdirde bir otel gibi olur eviniz sizde otel çalışanı.

Yeme içmeyi de hep kolay fırın yemeklerinden sulu yemek pilavdan yana seçerseniz daha kolay olur.

Temizlik için ayrıntılı yapacaksanız şimdiden oda oda belirleyip planlayıp yaparsanız rahat yetişir

Kİlonuzun misafirle işi yok inşallah dilediğiniz gibi sağlıkla verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…