işci bayramınada iş yaraşır
sabah koltuk örtülerini makineye attım
nevresimimi söktüm yenisini takacağım çocuklar uyanırsa onlarınkinede değişir
yemekte yok bayram bayram oldu olalı böyle çoşkuyla kutlamamıştır
kuruyan çamaşırları topladım katlayıp yerleştireyim ütüde var baş tacı daha ne olsun topmu atalım
benimkilerde çamaşır katladım sökük vardı onu diktimEv halkı uyuyor sessiz oturuyorum kendime.
Bende yapayım pattis iyi dedinbenimkilerde çamaşır katladım sökük vardı onu diktim
kahvaltıya patates yapacağım kalkıp soyayım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun İlknurcum
Teşekkür ederim efserçok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunHastane işlerim vardı Naneciğim önce onları hallettim. Tam onlar bitince deprem oldu. Diken üstündeydim nasıl geçti zaman çok anlamadım. Şimdi döndüm yavaştan
Ya dinlen keyfine bak boşver işleri zaten yapıyosunYarın eşler izinli evde bebeği babaya verip şöyle detaylı bi sil süpür birde koltuk örtülerini yıkayıp koltukları silesim var nasipse
Çok geçmiş olsunEvet abla grip olmusum teşekküt ederim
Sagol nanecim nasılsın napıyosunÇok geçmiş olsun
Iyiyim şükür günler hızlı geçiyor yetişmeye çalışıyorum diyeyimSagol nanecim nasılsın napıyosun
Evet dogru diyosun bir gün yetmiyo gibi geliyo bana artıkIyiyim şükür günler hızlı geçiyor yetişmeye çalışıyorum diyeyim
Eline sağlıkBoş oturmuyorum ama efser5.çantamı yapıyorum yiğenime
Dışarda da zaman geçiyoruz artık hava güzel olunca evde durmak daha sıkıcıEvet dogru diyosun bir gün yetmiyo gibi geliyo bana artık
Bizde hic evde degiliz ya cocuklar durmuyo. Bi cıkıyoruz aksam geliyoruz evde durmayı özledimDışarda da zaman geçiyoruz artık hava güzel olunca evde durmak daha sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?