yani sık açmıyorsan litresi küçük olan daha çabuk ısınırEvde terzilik mi yapıyorsun canım. Benim de makinem var Singer. İlk zamanlar hevesliydim ama şimdi duruyor öyle
Tamam işte kazanlı
Geçmiş olsun canım
Ben çamaşır biriktiği ve perde yıkadığım zaman kullanırım alırsam. Bi tane normal ütüm var zaten. Ama işte istediğim gibi güzel ütülemiyor. Sanırım o yüzden kazanlı ütü düşünüyorum çünkü normalde ütü yapmayı severim.
Litresi daha küçük bi tane alsam daha iyi olur o zaman demi?
Geçmiş olsun canım
gecenlerde bir yerde gördümYürüyüş sonrarı biraz yerde egzersiz yapayım dedim halının püskülleri gözüme battı
Kökünden kesmeyi düşündüm
Sonra bir iki öreyim dedim
Bi tarafı komple ördüm bağlayacak bişey de bulamadım saç spreyi sıktım ne kadar sabit kalır bilmiyorum
Bayram öncesi yıkamaya veririm belki yada silerim
Ah keşke terzilik yapabilseydimEvde terzilik mi yapıyorsun canım. Benim de makinem var Singer. İlk zamanlar hevesliydim ama şimdi duruyor öyle
Ütü yapmamak için girdiğin haller bulduğum işlerAy inşallah olmazsın dikkat et. Sizede geçmiş olsun.
Airfryda yaptım az malzemelikafama göre uydurdum ama ölcüler var.
1 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyag
2 kaşık eritilmiş tereyag
Kabartma tozu vanilya
Çikolata parçaları bide orman meyvesi ekledim kalıplara döktükten sonra üstüne
Teşekkür ederim
Vücut olarak yorgun degilim çok şükür ya sadece burun akıntısı öksürük iste tat alma yok
Kız kendine iş cıkarmasana
Sagol canım
Teşekkür ederim canım
Buda olabilirmişgecenlerde bir yerde gördüm
halının ters tarafından püskülü taradı sonra koli şefaf bantla halının ters yüzünden bantladı
kımıldamasın diye
Yaa bu ne hamaratlık maşallahyataklar toplandı havalandı
makineye kısa proğram çamaşır vardı attım
kuruyan çamaşırlar katlandı yerleşti
kahvaltı hazırlandı toplandı
çamaşırı serdim tekrar makineye çamaşır atım
yemeği yaptım (zeytinyağlı yeşil mercmek)
bulaşıklar yıkandı mutfak toplandı
mutfak ve kızın odası süpürüldü
şimdi çay molası sonra kadılğım yerden devam
benimki arada bir uğruyorYaa bu ne hamaratlık maşallah
Ay ben çok tatlış bi ütü masası aldım her yere koy ütüleÜtü yapmamak için girdiğin haller bulduğum işler
Her zaman her zaman olmaz tabi oda haklıbenimki arada bir uğruyor
Ay ben hamileyken almıştım bundan acaba nerdeAy ben çok tatlış bi ütü masası aldım her yere koy ütüle
ipi ucunu kaçırma diye kaç kez tembihledimHer zaman her zaman olmaz tabi oda haklı
Evde bi tane var ağır dedigin gibi Ardacım sagolsun kaydırak yapmısta kendine kırmıs kumaş pantolon da ütülemedigim icin hiç bundan aldımAy ben hamileyken almıştım bundan acaba nerde
Oğlumun Kıyafetlerini oturarak ütülemiştim
Ama belim kopmuştu
Benim ütü masamda çok tatlıdır aslında ama çok ağır
Ütüm de çok ağır araştırmadan bilmeden hep ağır şeyler almışım
Hele benimkiipi ucunu kaçırma diye kaç kez tembihledim
Şöyle güzel ortamlar hazırlarmışım kendimeEvde bi tane var ağır dedigin gibi Ardacım sagolsun kaydırak yapmısta kendine kırmıs kumaş pantolon da ütülemedigim icin hiç bundan aldım
Ay insallah isimi görür bende bi heves aldım yoksa bide büyük almam lazımŞöyle güzel ortamlar hazırlarmışım kendime
Ütüm o kadar ağır ki
Pantolon elbise bende çok ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?