- 13 Ağustos 2024
- 3.113
- 10.984
- 128
Merhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallah
tedavin hayırlı olsun canım senindeMerhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallahburalara pek bakamadım
Sen nasılsın abla
Dualarınızda eksik etmeyin ablatedavin hayırlı olsun canım seninde-Hayal inde güzel haberlerini bekliyoruz
bende iyiyim çok şükür sağolasın
tabiki canım ederimDualarınızda eksik etmeyin abla
Geçmiş olsun canım neyi var kızının?Selam canikolar
Sabah 7 de kalktık hazırlandık ettik kızımı hastaneye götürdün kan şu bu resmen 3 saat sonra çıktık. Ordan marketr uğrayıp bağa geldik.
Kahvaltı hazırladım, yedik, topladım
Şimdi briaz serin havada keyif yapmak istiyorum
Merhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallahburalara pek bakamadım
Sen nasılsın abla
İnşAllah güzel haberlerinizi alırız hayırlısıylaDualarınızda eksik etmeyin abla
Amin kuzum ikimizde inşallahAmin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa vermesin
-Hayal canm seninde tedavin hayırlı olsun inşallah transferin olumlu olur hayırla sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım neyi var kızının?
İnşAllah güzel haberlerinizi alırız hayırlısıyla
Bende pazartesi cocuklarınkini hallettim dedigin gibi savaş alanıydı oda. Allahtan cocuklar esimle dışardaydı sakin kafayla hallettim. Kolay gelsin sanadaBugün yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırmaya niyet ettim. Kışlıklar dururken yazlıklardan çıkardığım için giyinme odası savaş alanıişin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum bir sürüde ayrılacak var hayırlısı
Geçmiş olsun nane. Bugun kalktıgımdan beri benimde öyle ensemde bi agırlık var kafam nasıl agrıyoDün ilkindi sonrası bir baş ağrısı başladı bende halen gözlerim ve saç diplerim ağrıyor
Ay efserşimdi kırmız kepçe bulayım
Hayırla sonuclansın insallah baloncuk tedavinMerhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallahburalara pek bakamadım
Sen nasılsın abla
Ayy bu durum herkeste mi varSelam kızlarrr
Evet o mutsuzların arasına bende katıldım bi bunalıma giriyim diye yatak odasına gidip yattım. Önce eşim geldi yanıma sonra cocuklar giremedimkalk ilknur ev süpürülecek dedim neyine senin depresyon evi süpürdüm camasır attım makineye
Çorba yaptım
Muzlu rulo pasta yaptım
Tantuni yaptım yedik orayı kaldırcam insallah
Dolunay varmıs herkese vurdu heralde bu seferAyy bu durum herkeste mi varbende bu aralar mutsuzluk ve umutsuzluk var iğnelerden hormonlardan sanıyordum
Bugün hallettim hepsini ama bittim ilknur. Boşalttım dolabı sildim tansiyonum düştü bırakacaktım ama kim yapacak mecbur kalk yap dedim bitirdim çok şükürBende pazartesi cocuklarınkini hallettim dedigin gibi savaş alanıydı oda. Allahtan cocuklar esimle dışardaydı sakin kafayla hallettim. Kolay gelsin sanada
Canım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.Geçmiş olsun canım neyi var kızının?
Çok geçmiş olsunCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Doktor saman nezlesidir dedi ki alerjisi var sanırım, babası da öyle ona ilaç verdi.
Karın ağrısı için usg falan çekildi poposunda çatlak varmış.
İdrar istedi veremedik pazartesi götürcem inşallah o zaman belli olacak
Sağol canımÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?