Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallah buralara pek bakamadım
Sen nasılsın abla
tedavin hayırlı olsun canım seninde -Hayal inde güzel haberlerini bekliyoruz
bende iyiyim çok şükür sağolasın

tedavin hayırlı olsun canım seninde -Hayal inde güzel haberlerini bekliyoruz
bende iyiyim çok şükür sağolasın
Amin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa vermesin
-Hayal canm seninde tedavin hayırlı olsun inşallah transferin olumlu olur hayırla sağlıkla kucağına alırsın

Bugün biraz tik'leri paylaşayım
Sabah tüm odaları havalandırdım
Yatak çarşafı yastık kılıfını değiştim
Battaniyeyi güneşe attım havalandırdım
Tüm evi detaylı süpürdüm
Yatak odası ayna komodin tozları aldım
Oturma odası tozları aldım
Oda kapılarını sildim
Çelik kapıyı sildim
Mutfak dolaplarını yüzeysel sildim
Buzdolabını temizledim
Banyo wc yıkadım
Balkonu yıkadım
Çamaşır yıkandı astım

Bugünlük bu kadar

Geçmiş olsun canım neyi var kızının?
Merhaba abla evet tedavim başladı iğnelere başladım kontrole gidip geliyorum sonu iyi olur inşallah buralara pek bakamadım
Sen nasılsın abla

Dualarınızda eksik etmeyin abla
İnşAllah güzel haberlerinizi alırız hayırlısıyla

Bende pazartesi cocuklarınkini hallettim dedigin gibi savaş alanıydı oda. Allahtan cocuklar esimle dışardaydı sakin kafayla hallettim. Kolay gelsin sanada
Dün ilkindi sonrası bir baş ağrısı başladı bende halen gözlerim ve saç diplerim ağrıyor
Geçmiş olsun nane. Bugun kalktıgımdan beri benimde öyle ensemde bi agırlık var kafam nasıl agrıyo
şimdi kırmız kepçe bulayım
Ay efser kırmızı aşkı nerden geliyo
Sen nasılsın abla
Hayırla sonuclansın insallah baloncuk tedavin

Selam kızlarrr
Evet o mutsuzların arasına bende katıldım bi bunalıma giriyim diye yatak odasına gidip yattım. Önce eşim geldi yanıma sonra cocuklar giremedim kalk ilknur ev süpürülecek dedim neyine senin depresyon evi süpürdüm camasır attım makineye
Çorba yaptım
Muzlu rulo pasta yaptım
Tantuni yaptım yedik orayı kaldırcam insallah

Ayy bu durum herkeste mi var bende bu aralar mutsuzluk ve umutsuzluk var iğnelerden hormonlardan sanıyordum

Bende pazartesi cocuklarınkini hallettim dedigin gibi savaş alanıydı oda. Allahtan cocuklar esimle dışardaydı sakin kafayla hallettim. Kolay gelsin sanada
Bugün hallettim hepsini ama bittim ilknur. Boşalttım dolabı sildim tansiyonum düştü bırakacaktım ama kim yapacak mecbur kalk yap dedim bitirdim çok şükür

Geçmiş olsun canım neyi var kızının?
Canım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Doktor saman nezlesidir dedi ki alerjisi var sanırım, babası da öyle ona ilaç verdi.
Karın ağrısı için usg falan çekildi poposunda çatlak varmış.
İdrar istedi veremedik pazartesi götürcem inşallah o zaman belli olacak

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…