O gıç gıç sesten heveslenemedim bile
Cok gecmis olsun cok zorBende o kadar cok gittim ki su bi senedir bıktım artık
4 tane 20lik cektirdim
2 implant yaptırdım bu sene dolguları kanalları hic demiyorum
Kışın mesela su verdik 3 4 ay vermiyoz mu bi daha. Nerdeyse 8 senedir bende olan kaktüsler var hala kelaynakBazı türler açmıyor açanlarda öyle 7 veren gibi sürekli açmıyor baharda ya da yazın açıyorlar senede tek sefer.
Kaktüsleri uyutmayı dene kışın baharda ilk suyunu verince uyanıp çiçeğe duruyor.
kaynana topuzu derler yuvarlak oluyo büyük çiçek açıyo tek günlük ama
Erteleme git bi an önce cürürse bide diger dislerede zarar verir sonra ugras dur. İnsan korkuyo her gidisindeCok gecmis olsun cok zorBenimde 20 lik icin gitmem lazım erteliyorum ama nereye kadar bilmiyorum
InsaallahErteleme git bi an önce cürürse bide diger dislerede zarar verir sonra ugras dur. İnsan korkuyo her gidisinde
Kasımda son suyunu veriyorum aralık ocak şubatta hiç vermiyorum ya da şubatın yarısında veriyorum. Cinsi çiçek açmayan olabilirKışın mesela su verdik 3 4 ay vermiyoz mu bi daha. Nerdeyse 8 senedir bende olan kaktüsler var hala kelaynak
Bu kadar büyük dilim yesek çırpıntıyı bırak kolesterol dan öteki dünyayı boylarız
ağzının dadı yok bacımsuBu kadar büyük dilim yesek çırpıntıyı bırak kolesterol dan öteki dünyayı boylarız
sanfoni mi çalsınO gıç gıç sesten heveslenemedim bile
seninkine kepçe opertörüÇikolatayı az sürmüs böyle bol bol olacak akacak her yerinden
sizin orda hava nasıl yağmur varmı penyez
Kocaeli'nde değilim ablasizin orda hava nasıl yağmur varmı penyez
yağmazsa bahçeyi sulamaya gitmemiz lazım
öylemi ne güzel yalovanın neresindesinKocaeli'nde değilim abla
Yalova'dayım hava kapalı, esiyor yağış yok ama
Yakın sayılırızöylemi ne güzel yalovanın neresindesin
çiftlikköyde eltimler oturuyo eşimin dayılarıda orda
bizimde arsamız vardı evi alırken sattık
evet çok güzel bende çok seviyorum orayıYakın sayılırız
Çiftlikköy güzel yer neden sattınız ki
Evinize uzak diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?