Çok geçmiş olsunCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Doktor saman nezlesidir dedi ki alerjisi var sanırım, babası da öyle ona ilaç verdi.
Karın ağrısı için usg falan çekildi poposunda çatlak varmış.
İdrar istedi veremedik pazartesi götürcem inşallah o zaman belli olacak
Geçmiş olsun seroCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Doktor saman nezlesidir dedi ki alerjisi var sanırım, babası da öyle ona ilaç verdi.
Ancak gelebildim şükür daha iyiyim az bişey kaldı o da geçer inşallahNasıl oldun bebiş
Arkadaşım İstanbulda o da 4 e yaptırdıkızlar bişe sorucam röfle ve ombre fiyatlarından haberiniz var mı ?
dün ben dip boyası yaptırdım 650 tl aldı arkadaşım ,birde röfle , ombre ne kadar diye sordum 4000 bin tl dedi çok geldi bana
en son 2022 eylül gibi yaptırmıştım yine ona ombre ozaman 500 tl almıştı bu kadar zam gelmesi normalmi
saçımda az yani gür değil
Geçmiş olsun nanemDün ilkindi sonrası bir baş ağrısı başladı bende halen gözlerim ve saç diplerim ağrıyor
Pazartesi dolunay daha ondan sonra geçer azaltırDün kiminle görüşsem anlamsız bir mutsuzluk olduğunu söyledi.
Ne zaman bitiyor bu dolunayın etkisi ayol
Geçmiş olsun canım popoda çatlak için kantaron yağı sürebilirsinCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Bugün bizim evin altındaki kuaföre sordum 1500 , 2000 tl arası dedi ben, şokArkadaşım İstanbulda o da 4 e yaptırdı
Aaa yarı fiyatı. Aman dikkat et abla iyi yapıyor mu peki o saçı berbat etmesin sonra. Ben hiç boyatmadım saçımı bilmiyorum maalesef piyasayı burda ne kadar acaba merak ettim şimdiBugün bizim evin altındaki kuaföre sordum 1500 , 2000 tl arası dedi ben, şok
Nerede ki ? Ben kaçırdım o konuyu galibaGonulmeyvesi ile özelde konuşam var mı acaba
Canım ya çok geçmiş olsun. İnşAllah çabucak geçerCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Bize depresyon bile yasakÖnce eşim geldi yanıma sonra cocuklar giremedimkalk ilknur ev süpürülecek dedim neyine senin depresyon
Evet ya malesefBize depresyon bile yasak
Hadi ya dinlenerek yapsaydın keşke geçmiş olsun. Neyse bitmis şükür.Bugün hallettim hepsini ama bittim ilknur. Boşalttım dolabı sildim tansiyonum düştü bırakacaktım ama kim yapacak mecbur kalk yap dedim bitirdim çok şükür
En son ne zaman girdi acaba bende merak ettimGonulmeyvesi ile özelde konuşam var mı acaba
Sağol ablaÇok geçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun sero
Ay inşallahPazartesi dolunay daha ondan sonra geçer azaltır
Sürüyordum da başka krem verdiGeçmiş olsun canım popoda çatlak için kantaron yağı sürebilirsin
Biraz giremeyeceğini yazmıştıNerede ki ? Ben kaçırdım o konuyu galiba
İnşallah canım sağoalsınCanım ya çok geçmiş olsun. İnşAllah çabucak geçer
Sağol bonuscann
Dün ilkindi sonrası bir baş ağrısı başladı bende halen gözlerim ve saç diplerim ağrıyor
hemen anlatayım çok markalardan anladığım yok baştan diyeyim kafa kazıdığım görünce sevdiğim bir iki model varBende pazartesi cocuklarınkini hallettim dedigin gibi savaş alanıydı oda. Allahtan cocuklar esimle dışardaydı sakin kafayla hallettim. Kolay gelsin sanada
Geçmiş olsun nane. Bugun kalktıgımdan beri benimde öyle ensemde bi agırlık var kafam nasıl agrıyo
Ay efserkırmızı aşkı nerden geliyo
Hayırla sonuclansın insallah baloncuk tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?