Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun sero

Arkadaşım İstanbulda o da 4 e yaptırdı

Geçmiş olsun canım popoda çatlak için kantaron yağı sürebilirsin

Dünden beri yoğunum. Dün yeğenimin okuma bayramı vardı onun saçını falan yaptık oraya gittik geldik ahsen çok yordu beni orda asla oturmadı. Bugünde eşimin kuzeninin sözü vardı dün akşam gelince kuru patlıcan dolması yaptım pişirdim. Kurabiye yapmıştım önceki gün az gelir diye bu sabah 2 ölçü daha yaptım. Hazırlan et çıktık oraya gittik. İkindi vakti geldik eve. Yarın da Ankaraya gitcez çocuk şenliği var oraya. 3 gün peş peşe yorucu oldu artık yapacak bir şey yok

Bugün bizim evin altındaki kuaföre sordum 1500 , 2000 tl arası dedi ben, şok
Aaa yarı fiyatı. Aman dikkat et abla iyi yapıyor mu peki o saçı berbat etmesin sonra. Ben hiç boyatmadım saçımı bilmiyorum maalesef piyasayı burda ne kadar acaba merak ettim şimdi

Canım ya çok geçmiş olsun. İnşAllah çabucak geçer

Çok geçmiş olsun
Sağol abla
Geçmiş olsun sero
Sağol canım
Pazartesi dolunay daha ondan sonra geçer azaltır
Ay inşallah
Geçmiş olsun canım popoda çatlak için kantaron yağı sürebilirsin
Sürüyordum da başka krem verdi
Nerede ki ? Ben kaçırdım o konuyu galiba
Biraz giremeyeceğini yazmıştı
Canım ya çok geçmiş olsun. İnşAllah çabucak geçer
İnşallah canım sağoalsın
İyi geceler

HeySero çok geçmiş olsun kızına
Sağol bonuscann

hemen anlatayım çok markalardan anladığım yok baştan diyeyim kafa kazıdığım görünce sevdiğim bir iki model var
Rahmetlli babam sanayide balata ustasıydı küçükken babamın peşine takılır sanayiye çok giderdim araba yağılı koltuklarda filan uyuya kalırdım
babam araba alım satımıyla uğraşırdı çeşit çeşit arabaya binerdik en sonunda çok küçükken eline modelini hatırlamıyorum kırmızı spor bir araba düştü iki kapılı eskinin karaşimşek denilen arabanın kırmızısı
çok havalı bir mahalleye girişi vardı çocuklar hemen etrafını sarar arkasından koşardı o zamanlar bu gibi kırsal kesimde daha dikkat çekerdi bu arabaya baya bindik babam arabayı sattı çok üzülmüştüm o günden bu yanı arabam kırmızı olsun diyorum eşimde aksine beyaz siyah seviyor çocukluk travmam diyelim nerde kırmızı araba görsem dönüp bir bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…