O zaman o neyin etkisiydiyse o sjsjskDaha dolunay olmadı ki
Ben gelmemvalla kızlar benim acil bayrama kadar toplamam lazım siz gelirmisiniz gelmezmisiniz bilmem ama 22 gün kalmış bayrama
mutfağımım dopları içli dışlı silinecek
kışlıklar yazlıklar ayarlanaçak
yorganlar temizlenip kalkacak bu arada yastıklarımızın da içini çıkarıp havalandırmam lazım baza atları temizlenecek düzelecek
banyo dolaplarınıda aradan çıkarmam lazım
sonunda camlar kapılar artık
her hafta bunlar ilgili bir proğram yapsam bitiririm bu ara yapamazsam yazın benim ev çok sıcak oluyor sonbahara kalır
sankiDolunayın etkisi bitti gibi ha ne dersiniz
niye bacımsu burda dolunay bizi çarparken iş yapalım diyordunBen gelmem
Benim de aklımda aynı işler var da hava buz gibi halen yorganla vedalaşma vakti gelmedi bayramla birlikte yazlığa köy evine geçiyordum (yine gideceğim de kalmam ) bu sene okul devam edecek gelince yaparım yastık yorgan yıkama işinivalla kızlar benim acil bayrama kadar toplamam lazım siz gelirmisiniz gelmezmisiniz bilmem ama 22 gün kalmış bayrama
yorganlar temizlenip kalkacak bu arada yastıklarımızın da içini çıkarıp havalandırmam lazım baza atları temizlenecek düzelecek
her hafta bunlar ilgili bir proğram yapsam bitiririm bu ara yapamazsam yazın benim ev çok sıcak oluyor sonbahara kalır
Geçmiş olsun efserbizde artık rutin haline geldi kuzum iki senedir rasataneye bağladık artık şiddetini tahmin edebiliyoruz bu son zamanlarda deprepremlerin arası uzadı çok şükür
Rabbim toprağa sakinlik versin çok sağ ol canım
Ahahah ya boşluğuma geldiDaha dolunay olmadı ki
Salonda kahve içerken salonun camı gözüme carptı nasıl kirlenmişvalla kızlar benim acil bayrama kadar toplamam lazım siz gelirmisiniz gelmezmisiniz bilmem ama 22 gün kalmış bayrama
3 gün öncesi 3 günde kendisi işte 1 hafta kayıpO zaman o neyin etkisiydiyse o sjsjsk
çok sağol canımGeçmiş olsun efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?