Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla kızlar benim acil bayrama kadar toplamam lazım siz gelirmisiniz gelmezmisiniz bilmem ama 22 gün kalmış bayrama
mutfağımım dopları içli dışlı silinecek
kışlıklar yazlıklar ayarlanaçak
yorganlar temizlenip kalkacak bu arada yastıklarımızın da içini çıkarıp havalandırmam lazım baza atları temizlenecek düzelecek
banyo dolaplarınıda aradan çıkarmam lazım
sonunda camlar kapılar artık
her hafta bunlar ilgili bir proğram yapsam bitiririm bu ara yapamazsam yazın benim ev çok sıcak oluyor sonbahara kalır

Ben gelmem

Benim de aklımda aynı işler var da hava buz gibi halen yorganla vedalaşma vakti gelmedi bayramla birlikte yazlığa köy evine geçiyordum (yine gideceğim de kalmam ) bu sene okul devam edecek gelince yaparım yastık yorgan yıkama işini
Mutfağı temizlerim dolaplarım yağlanmış gibi

Salonda kahve içerken salonun camı gözüme carptı nasıl kirlenmiş
Ama eşimin olmadığı bi gün silmem lazım o kapı acılınca bozuluyo arada boşluk oluyo kapatınca sürekli yapmaktan bıktı adam bana acma diyo bende o yokken acıp siliyorum sonrada haberim yokmus gibi davranıyorum

kızlar 2 aya yakın bir siyahlar ve Renkliler için sıvı deterjan deniyorum benim açımdan tüm testlerden geçti bende inst e önüme düşen keşfete bir bayanın tavsiyesiyle aldım

1 çamaşır makinasında çamaşırı beklediği zaman asla koku yapmıyor

2 siyahlara yapışan kiri tozu üzerinde
bırakmıyor

3 temizliği renkli ve siyahlarda gayet iyi

4 çamaşırda unutuğun peçetinin kendine has bir tortusu var hatta diğer yıkamada filan dahi çamaşıra toz şeklinde yapışıyor onu yapmıyor sirkeleyince çamaşırda çoğu çıkıyor

5 kokusu harika hatta hoşuma gittiği için yer silme suyuna azıçık damlatıyorum oda parfümü gibi kokuyor

Not:sadece denemeden önce makinanızın bir kazan temizliğini çekmece temizliğini yapın farkı daha iyi anlayasınız

belki kullanıyor olabilirsiz ama ben yeni denedim menün kaldım
Bingo giyisi şapuanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…