15 dakika da bir oda süpürüp siliyom tozaliyom. Yada bir oda topluyom. Negom sağolsun. Çok duaciyim15dk kuralı nedir
Benim ev berbat yani öyle böyle değil. Bebeği uyutup giriscem. UyursaFırsat bulunca çaldır diyesim geldi
Bana hiç böyle iltifat etmemiştin
Benim ev berbat yani öyle böyle değil. Bebeği uyutup giriscem. Uyursa
Kız abdest aldım coraplara gidene kadar ayağıma bir sürü kıl tüy pislik yapıştı. Elimle görmeden cirpiverdim. Ne vardı bilmiyom. Herşey olabilirYav zaten bahar temizliği yapıcaz neyi dert ediyosun? 15 dk diye diye bi bakmışın pıspırıl etmişiz
Selam ben de düzeni çok severim ama istediğim gibi düzenkiyemiyorum.bş hastalık girdi araya ev göçtü gitti. Her yer gözüne batıyor. Bugün biraz toplayacam yarına yardım için bir ablayı çağırdım zaten.
Kız abdest aldım coraplara gidene kadar ayağıma bir sürü kıl tüy pislik yapıştı. Elimle görmeden cirpiverdim. Ne vardı bilmiyom. Herşey olabilir
Böcek iyidir b.k neyi olmasinda.Gizem heyecan mı istiyosun? En fazla evi böcek sarmıştır sen basınca telef olmuşlardır nolucak?
Böcek iyidir b.k neyi olmasinda.
Bebem uyudu. 15:30 da oturma odasını süpürüp siliyom toz aliyom 15:45 e kadar vaktim var. Bakalım amacıma ulasabilcem mi
Basliyom45 e kadar bide makarna yaparım
Hoş geldin aramızaSelam ben de düzeni çok severim ama istediğim gibi düzenkiyemiyorum.bş hastalık girdi araya ev göçtü gitti. Her yer gözüne batıyor. Bugün biraz toplayacam yarına yardım için bir ablayı çağırdım zaten.
Kolay gelsin canımne çok sohbet etmişsiniz kizlar, geçmişi okuyamadım boş bir vakitte dönerim, sabah dışardaydım öğleden sonra geldim, akşama şehir dışından misafirlerim var, süpür, sil, toz al sonra da mutfağa girerim..
Hafta sonu yoğun geçecek, yazamayabilirim, pazartesi görüşürüz kizlar, kendinize iyi bakin, haydi Allah'a emanet oluuun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?