- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Al benden de o kadar
Sanki bende var mı? O içimi konuşturanda iştahım heraldeçocuklar var hep bişey istiyolar ben hep yorgunum bilmiyorum nolucak sonu.
Sıcak iyi gelir valla ağrılarıma falan ne iyi olursen de gel tatileyaşlı teyzeler gibi toplanip kaplicaya gidelim özel havuz tutup keyif yapalım
Sıcak iyi gelir valla ağrılarıma falan ne iyi olur
Takımlar çok zormus diyorlar.Tabii kiBonus um da bizde
Güzelimiş
Bir günde yapma dilos, senin bir günlük işin bir ay götürür zaten senin eviYapilan işler
.
.
.
.
.
.
Yazmak isterdim
Ama ben bugün hiç iş yapmadim yaa
Suya girmem ama açık büfe varsa olurbaşbaşa tatile mi gitsek nego
kaplıca bile olur valla
Ellerine sağlık canımYaptığım işleri yazayım
*salonu mutfağı çocuk odasını süpürdüm
*çocuk odasının yerlerini sildim
*koltukların kenarlarını sildim
*pencere kenarı sildim
*makineye çamaşır attım
*pazara eşimi yolladım
*çocklara baktım o arada
*şimdi yemek yapacağım
daha yatak odasının işleri ve çamaşır işleri duruyor.. Onlarıda yapıp gelirim bi ara
Güzelimiş
Bir günde yapma dilos, senin bir günlük işin bir ay götürür zaten senin evi
Suya girmem ama açık büfe varsa olur
Ellerine sağlık canım
olma mi kıztam hamam sefasi sarma kısır börek tatlı meyve sınırsız yiyecek içecek
Kim yapıcak onları
elmalı kurabiye sendenyaprak sarmaya usenirim ben onu dışardan alırız kısır yaparım. usenirsek hepsini birine yaptırırz ya parasını verip sefa sürmeye gidiyoz herşeyi biz yaparsak ne anlami kalacak demi
Elma vardı yenmeyen onları yapmak istedimdi. Soydum duruyorlar öyle
Evet canım bugün dinlenmeye çekildim yarın ütüler var bir sürü iş beni bekliyor yarın yaparım inşaallahBir günde yapma dilos, senin bir günlük işin bir ay götürür zaten senin evi
Evet canım bugün dinlenmeye çekildim yarın ütüler var bir sürü iş beni bekliyor yarın yaparım inşaallah
Şimdi tokum, açken düşüneyimolma mi kıztam hamam sefasi sarma kısır börek tatlı meyve sınırsız yiyecek içecek
Ben onun tarifleri sevemedim, tarifleri güzel de bende tutmuyormasmavi 3 mutfakta da elmali pasta tarifleri var çok güzel onlara bak istersen
belki sevke gelirsin :) ya da at suyun içine kompostosunu yap içine karanfil tarçın falan atıp
Ütüm bu sefer az benim çok şükürEvet canım bugün dinlenmeye çekildim yarın ütüler var bir sürü iş beni bekliyor yarın yaparım inşaallah
Yarın geliommmsen yazdikca ben yoruluyom zaten dilosiyi ki bugün bisey yapmamissin
Dün salon tülünü de yıkamıştım ben, yazmamışım.
Şimdi tokum, açken düşüneyim
Ben onun tarifleri sevemedim, tarifleri güzel de bende tutmuyor
Ütüm bu sefer az benim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?