Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo listen kabarık, kolay gelsin canım

Oo listen kabarık, kolay gelsin canım

sorma ya gözümde çok büyüyo

Kuşun kafesini temizledim mahvoldum, hapşırık öksürük

alerjin mi var senden başkası temizlese olmaz mi. ya da maske takıp temizlesen

Dışardan getir diyicem bakalım, hiç keyfim yok yemekle uğraşmak istemiyorum bugün ben

iyi düşünmüşsün ya :) benim koca yok para da cekmedim. bina da pos cihazı da cekmiyo

ben mecbur yapcam

Tüh ya post cihazı olsa iyi olurdu.
Eşime kalsa kafes pislik içinde kalıyor
Götürmesini istiyorum kuşları bakalım

Tüh ya post cihazı olsa iyi olurdu.
Eşime kalsa kafes pislik içinde kalıyor
Götürmesini istiyorum kuşları bakalım

kuş hastalık bağımlılık gibi ya. seviyosa götürmez seni oyalar anca

sorma ne İnternet ne telefon ne pos cihazı cekiyo mübarek binada
sadece salonda çekiyo telefon:)
dün aklıma geldi de eksi bin tl ye düştüğüm için kendimi tutayim dedim daha 15 gün var maaşa

Hoş geldin aramıza

Kolay gelsin canım
Hoş bulduk:)
Ben bugun neler yaptım. 2 makinaçamaşır serdm.1 makinede yıkanıyo. Ayrıca banyo paspalarını da yıkadm. Buzdolabının içini kontrol edip bulaşıkları topladım bulaşık makinesini çalıştrdm.yatak odasındaki dağınıklığı topladım. Şimdi de akşam Y er neği yaparken n buzdolabının içini sileceğim.genelde haftasonu buzdolabbn içini mi kontrol ederm.

Çocuklar çok istedi aldı ama kuş inat etti alışmadı çok hırçın, alışsa dursun derdim. Diğerini de kendi keyfi için aldı ama asla ilgilenmiyor, hint bülbülü 6 taneydi 1 kaldı. Hevesle alır bakmaz, balık da öyle kofa akvaryum. Sevmiyorum ben kafeste hayvan :/ üzülüyorum
Ellerine sağlık

Son düzenleme:
Bende bişey yok sandım :) varmış işte ne güzel.
Ben napsam ya elmalı kurabiye yap diyor iç sesim çay yap diyor yemek yeter yaptığın diyor

elmalı kurabiye yap diyen iç ses dinlenir mi kız

yemek yapacak malzeme var da yapacak motivasyon var mi bi sorsana çok sıkıldım artık herşeyden

elmalı kurabiye yap diyen iç ses dinlenir mi kız

yemek yapacak malzeme var da yapacak motivasyon var mi bi sorsana çok sıkıldım artık herşeyden

Sanki bende var mı? O içimi konuşturanda iştahım heralde çocuklar var hep bişey istiyolar ben hep yorgunum bilmiyorum nolucak sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…