- 13 Ağustos 2024
- 3.117
- 11.008
- 128
Bitki çayı yasak mı bilmiyorum yutkunamiyorum resmenBu zamanda bitkisel şeyler zararlı değilse ıhlamur zencefil papatya falan içsen mi. Papatya boğazım ağrıyınca bana çok iyi gelir mesela Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah zorlaştırmasın kolaylaştırsın.
evlatla olan imtihanın hepsi zor gerçekten, sonı güzel olsun
Yani emin değilsen içme, hiç riske gerek yok.Bitki çayı yasak mı bilmiyorum yutkunamiyorum resmen
Amin canım Allah hepimizin imtihanını kolay etsin inşallah
Kalkayim da yapayım of off gurbetlikYani emin değilsen içme, hiç riske gerek yok.
Ilık bişeyler iç yumuşat boğazını bari
Sağol canım Allah razı olsunmavibaloncuk -Hayal Allah yardımcınız olsun bu sürecinizde emeklerinizin karşılığını inşallah nasip etsin
Baloncuk hastaymış geçmiş olsun canım dr a sor sen bişeyler içebilir miyim diye istersen emin olursun. Dr ların yasaklamadığı tek şey limon bal zencefil heralde
Yapmıycaksın baloncuk bişey olmaz beklesin uzan sen kalkıyosan eğer çay falan almaya kalk.Mutfakda akşamdan kalma nasl yapacamağrım var
Sağolasın ilknurcumGeçmiş olsun abla
Allah gönlüne ferahlık versin canım inşallah güzel haberler alırsın
Geçmiş olsun pareneyi var annenin
Geçmiş olsun Aryacım
hoş geldin canım kaç aylık olduKüçük kızım çok huysuz giriyorum ama okuyup yazamıyorum abla
geçmiş olsun canım ağrı oluyo diye biliyorum bu işlemden sonra dr da söylemiştir gerçiDün yumurta toplama yapıldı akşam 7 de hastaneden çıkışım yapıldı kasıklarım ağrıyorayrıca boğazım da ağrıyor anesteziden mi böyle oldu yoksa üşüttüm mü anlamadım
Dua edin inşallah iyi olur bu sefer
Geçmiş olsun canımBitki çayı yasak mı bilmiyorum yutkunamiyorum resmen
Amin canım Allah hepimizin imtihanını kolay etsin inşallah
Rabbim kolaylık versin canım hayırlısıylaDün yumurta toplama yapıldı akşam 7 de hastaneden çıkışım yapıldı kasıklarım ağrıyorayrıca boğazım da ağrıyor anesteziden mi böyle oldu yoksa üşüttüm mü anlamadım
Yat dinlen efserim bu gündün ışığa filan bakamıyordum bugün elime aldım peynezim daha iyim ağrım var ilaç aldım ev almış gidiyor bugün az biraz toparlıyayım
yakın bi komşun arkadaşın falan yokmu bi çorba yapsa sıcak sıcak iyi gelirdiKalkayim da yapayım of off gurbetlik
Hayırlı haberler ile inşallahDün yumurta toplama yapıldı akşam 7 de hastaneden çıkışım yapıldı kasıklarım ağrıyorayrıca boğazım da ağrıyor anesteziden mi böyle oldu yoksa üşüttüm mü anlamadım
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallahAllah razı olsun canm SeroEvet canm başladık dün yumurta toplama yapıldı ilk defa bu kadar ağrım var
Doktorum duruma göre taze transfer olabilir dedi hayırlısı bakalım bugün de transfer için iğne ve ilaçlara başlayacam boğazım ağrıyor öksürük olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?