- 1 Aralık 2021
- 14.820
- 53.885
- 548
- 35
Evde de yaprak döküyor yazın bile ama sık sık suluyorum. Sanmıyorum bence kışın dışarıya dayanmaz. Bi chat gbt ye soramdışarda kalırsa kışın diğer ağaçlar gibi yaprak döküyor sanırım içerdeki durumunu bilmiyorum kv balkondaydı
Evde de yaprak döküyor yazın bile ama sık sık suluyorum. Sanmıyorum bence kışın dışarıya dayanmaz. Bi chat gbt ye soram
Allah kalplerine ferahlık versin inşallah sorunlarını bi an önce çözerlerGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese rabim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizimde ailevi bir sıkıntımız var bir çiftimiz arasında anlaşmazlık filan dualarinizda yer alırsak ne mutlu bize kimin duasının kabul olunacağı bilinmez ek olarak sabah 7 de uyandım kahvaltı hazırladım eşimle yedik kızımı hazrladim okula babasıyla çıktılar işlerim de var ama oğlum uyananna kadar uyumayı düşünüyorum çok uykum var
yasemin çiçeği bahçe çiçeği zaten neden dayanmasınki ama bahçeye toprağa dikmelisin saksıda kalırsa kuruyabilirEvde de yaprak döküyor yazın bile ama sık sık suluyorum. Sanmıyorum bence kışın dışarıya dayanmaz. Bi chat gbt ye soram
Öyle mi abla. Ne biliyim ya ölürse falan kıyamam kışın çok sık gitmeyiz kiyasemin çiçeği bahçe çiçeği zaten neden dayanmasınki ama bahçeye toprağa dikmelisin saksıda kalırsa kuruyabilir
bende arap yasemini almıştım evin bahçesinde şuan çok güzel çiçek açtı mis gibi kokuyo pazar günü bahçeye götürücem dikmek için
yeni fidanlar aldım yine bi tane ayva bi tane vişne bi tanede can eriği bunlar bizim bahçeye
annemlerin bahçe içinde 2 tane sarmaşık gül ve mor salkım aldım bayramdan sonraki hafta 14 haziranda tezyemin torununun düğünü var giderken götürücem nasip olursa
Bana gelsen bacakların ince diye elerdim seniGünaydın kızlar spora geldim azimle devam ediyorum inşallah bırakmam
Yeminle aynı şeyi düşündüm bonus Bir Tavşanlı bakışını atar dedimBana gelsen bacakların ince diye elerdim seni
Tv haberlerine baktım birşey yoktu inşallah iyi bir ceza almıştır da rahat ederFeminastan haber yok dün sabahtan beri. Çok merak ettim ya
İnşallah yaTv haberlerine baktım birşey yoktu inşallah iyi bir ceza almıştır da rahat eder
Zühre ana kozalak macunu yorumlarına baksana çok güzel sonuçlar alanlar var. Kendim denemedim ama dedem içti ciğerleri baya kötüydü iyi gelmiştiSanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...
İnşallah çabucak iyileşirim her günüm kötü geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?