Düzenli Evimiz & Hayatımız

dışarda kalırsa kışın diğer ağaçlar gibi yaprak döküyor sanırım içerdeki durumunu bilmiyorum kv balkondaydı
Evde de yaprak döküyor yazın bile ama sık sık suluyorum. Sanmıyorum bence kışın dışarıya dayanmaz. Bi chat gbt ye soram

Allah kalplerine ferahlık versin inşallah sorunlarını bi an önce çözerler

Evde de yaprak döküyor yazın bile ama sık sık suluyorum. Sanmıyorum bence kışın dışarıya dayanmaz. Bi chat gbt ye soram
yasemin çiçeği bahçe çiçeği zaten neden dayanmasınki ama bahçeye toprağa dikmelisin saksıda kalırsa kuruyabilir
bende arap yasemini almıştım evin bahçesinde şuan çok güzel çiçek açtı mis gibi kokuyo pazar günü bahçeye götürücem dikmek için
yeni fidanlar aldım yine bi tane ayva bi tane vişne bi tanede can eriği bunlar bizim bahçeye
annemlerin bahçe içinde 2 tane sarmaşık gül ve mor salkım aldım bayramdan sonraki hafta 14 haziranda tezyemin torununun düğünü var giderken götürücem nasip olursa

Selam sultanlar
Bugun iş ettim
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Toz aldım
Aynalar dolap kapakları sildim
Vestiyer sildim
Banyo wcler sildim yıkadım
Lavabolar da tamam
Oğlanı okuldan aldım, yıkadım

Şimdi kızların odasına girdim dip köşe sildim.
Takı toka çekmecelerini döktüm ayıklayıp yerleştircem, organizer almıştım. Güzelleşsin bakalım çekmeceler

Öyle mi abla. Ne biliyim ya ölürse falan kıyamam kışın çok sık gitmeyiz ki

Yoruldum.
Balkon camını sildim
Balkon camında demirden tel vardı, onu çıkardım sildim ama geri takamadım eşime taktırırım
Derin dondurucuyu temizledim, çekmeceleri çıkardım sildim geri yerleştirdim.
Buzdolanının da buzluk kısmını aynı şekilde yaptım.
Makinaya çamaşır atmıştım, yıkandı kurudu yatağın üstünde

Evi toparladım
Buzdolabının buzluk kısmını çıkardım atılacakları attım çekmeceleri yıkadım güzelce yerlestırdım
Derin dondurucuyu boşalttım tüm çekmeceleri yıkadım guzelce yerleştirdim
Vestiyeri boşalttım süpürdüm sildim terlikleri yerleştirdim
vestiyerin yan kısmı ayakkabılık onu boşalttım süpürdüm sildim düzenli yerleştirdim ayakkabıları
Yemek yaptım pişiyor

Yeni oturdum diyebilirim.
Bir sürü iş yaptım
Yazdıklarımın dışında ikramlıklar hazırladım 3-4 çeşit
Ne bilim ay hiç oturmadım işte, bitmiyorki..

Bir de duş aldım.
Ev güzel.
Biz güzel.
Hazırız misafir gelecek.
İlk geliyorlar, şehir dışından,toplantıya gelmiş adam eşimin arkadaşı, ailesiyle gelmiş.
Bu şehirde kardeşi varmış, orda kalıyorlar, biz de çaya davet ettik.

Ula hee detayı da yazdım neyinize lazımsa
Öyle işte yani.
İlk gelecekler ya heyecan yaptım zaar.
Evin de temizliğe ihtiyacı vardı. Yine bir misafir vesilesiyle giderdim ihtiyacını

İşten gelince pazara çıktım, sebzeler baya ucuzlamış, biber 25 tl patlıcan 25 tl domates 25 tl fasulye 35/40 tl semizotu 20 tl yaprak 120 tl meyveler biraz pahalı yeni çıktığı için
Erik 150 tl çilek 85 tl 100 tl arası kayısıda 85 tl 100 tl

Sanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...
İnşallah çabucak iyileşirim her günüm kötü geçiyor
Zühre ana kozalak macunu yorumlarına baksana çok güzel sonuçlar alanlar var. Kendim denemedim ama dedem içti ciğerleri baya kötüydü iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…