Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet yaaa nasıl güzel kokuyor ama keşke biraz uzun sürse
bende kv ye anneller günüde almıştım ben bakamıyorum diye o severdi çicek işlerini
çok güzel kokar benimde bir bahcem olursa ilk yasemin ve leylak ekeceğim birde ıhlamur bunlar aklımda malesef kokulu bitkilerin kokusu kısa sürer burda iğde açtı onun kokusu bir kaç hafta sürer bitter

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese rabim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizimde ailevi bir sıkıntımız var bir çiftimiz arasında anlaşmazlık filan dualarinizda yer alırsak ne mutlu bize kimin duasının kabul olunacağı bilinmez ek olarak sabah 7 de uyandım kahvaltı hazırladım eşimle yedik kızımı hazrladim okula babasıyla çıktılar işlerim de var ama oğlum uyananna kadar uyumayı düşünüyorum çok uykum var

Bunu bağa götürsem kşın kurur sanırım

Bende böyleyim suan önceden de evden cıkamıyorum bunaldım evde durmaktan derdim simdi tam tersi oldu evi özlüyorum. Sürekli bi koşturmaca
Siz yeni mi geldiniz ben mi kaçırdım acaba

günaydın hayırlı cumalarr

Bugün kahvaltıdan önce oturma odası camını ve yerini süpürüp sildim.
Halıyı kaldırdım .
Yazlık kilim açtım çünkü umut yuvarlanıp dönüyor .
En çok bu odada vakit geçirdiğimiz için.
Sonra kahvaltı yaptım.
Umutu yıkadım.
Şuan uyuyor . Diğer odaların halılarını kaldırdım.
Camları silindi yerleri sildim mopla.
Havalandı odalar.
Şimdi çay aldım.

Bİraz zaman ver arya ciddi bişey geçirdin 1 aya anca toparlarsın
Sanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...
İnşallah çabucak iyileşirim her günüm kötü geçiyor

Sanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...
İnşallah çabucak iyileşirim her günüm kötü geçiyor
Bol su içmek dinlenmek dışında tedavisi yok sanırım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…