bende kv ye anneller günüde almıştım ben bakamıyorum diye o severdi çicek işleriniEvet yaaa nasıl güzel kokuyor ama keşke biraz uzun sürse
Aaaa Yasemin ben
Bunu bağa götürsem kşın kurur sanırımbende kv ye anneller günüde almıştım ben bakamıyorum diye o severdi çicek işlerini
çok güzel kokar benimde bir bahcem olursa ilk yasemin ve leylak ekeceğim birde ıhlamur bunlar aklımda malesef kokulu bitkilerin kokusu kısa sürer burda iğde açtı onun kokusu bir kaç hafta sürer bitter
Adın yasemin mi pareAaaa Yasemin ben
Ohhh mis gibi⚘
Adın yasemin mi pare
dışarda kalırsa kışın diğer ağaçlar gibi yaprak döküyor sanırım içerdeki durumunu bilmiyorum kv balkondaydıBunu bağa götürsem kşın kurur sanırım
Bilmiyorum gitmedim doktora. Daha doğrusu acile gitmiştim herkes aynı böyle sürer uzun süre dedi yolladıZatürre miydin? Öksürünce resmen tüm bedenim etkileniyor başım, kalbim, kaslarım...
Hadi iyi eğlenceler sweetGünaydın hayırlı cumalarben kaçar akşama ancak gelirim
Bende böyleyim suan önceden de evden cıkamıyorum bunaldım evde durmaktan derdim simdi tam tersi oldu evi özlüyorum. Sürekli bi koşturmacaCanım sıkılıyor.
Gerginim.
Gıcığım.
Biraz bunaldım.
Evde durmamak, sürekli bi okul telaşı, velilerle park sohbetleri, kaosları, arkadaşlarla görüşmeler, pilates ortamı, yetmedi, bir de fitness yazıldım, çay kahve davetleri, gösteriler,oğlanın mezuniyeti,kızların sınavları,kursları, gösterileri, maçları, bahçeye git geller, ekim dikim zamanı, diş problemlerim, ev işleri, ilgi bekleyen aile üyeleri........ ...... .... .......... ... .. .. ... ..... . ....
Aslında hiçbiri dert değil. Hayatın akışı.
Ama hızlı akıyor sanki bu ara.
Yarım saate pilim biter sızarım uyurum.
Geçici yorgunluklar neyse ki.
Ama benim gibi bir ev kuşuna, sosyal kelebek olmak fazla geldi.
Bi durcam inşallah haftaya
Öyle..
Rahatladım ay
Siz yeni mi geldiniz ben mi kaçırdım acabaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese rabim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizimde ailevi bir sıkıntımız var bir çiftimiz arasında anlaşmazlık filan dualarinizda yer alırsak ne mutlu bize kimin duasının kabul olunacağı bilinmez ek olarak sabah 7 de uyandım kahvaltı hazırladım eşimle yedik kızımı hazrladim okula babasıyla çıktılar işlerim de var ama oğlum uyananna kadar uyumayı düşünüyorum çok uykum var
Sanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...Bİraz zaman ver arya ciddi bişey geçirdin 1 aya anca toparlarsın
Yok canım eski burada da uzun zamandır girmiyor duBende böyleyim suan önceden de evden cıkamıyorum bunaldım evde durmaktan derdim simdi tam tersi oldu evi özlüyorum. Sürekli bi koşturmaca
Siz yeni mi geldiniz ben mi kaçırdım acaba
Bol su içmek dinlenmek dışında tedavisi yok sanırım çok geçmiş olsunSanırım öyle olacak Bonuscum. Sabah sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 15 çıktı. Normalde benim 9-6 falandır hep...
İnşallah çabucak iyileşirim her günüm kötü geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?