Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlarrrr
Sabah kalktım vücudum öyle bi agrıyodu ki 2 gün üst üste spora gitmek iyi gelmedi heralde. Bugun gitmedim o yüzden yarın devam.
Ardaya beslenme hazırlıgı kahvaltı hazırlıgı o gitti
Bize kahvaltı hazırladım
Bulasık makinesini boşalttım
Yataklatı topladım
Evi süpürdüm
Tuvaleti yıkadım
Meteye corba yaptım
Çıktık evden Ardayı aldık bi avm turu yaptık yemek yedik eve geldik.
Komsuya cıktım bi kahve ictik cocuklar oynadı
Eve gelince meteye corba icirdim
Cocuklar uyudu
Şimdi ben saati

Canım sıkılıyor.
Gerginim.
Gıcığım.
Biraz bunaldım.
Evde durmamak, sürekli bi okul telaşı, velilerle park sohbetleri, kaosları, arkadaşlarla görüşmeler, pilates ortamı, yetmedi, bir de fitness yazıldım, çay kahve davetleri, gösteriler,oğlanın mezuniyeti,kızların sınavları,kursları, gösterileri, maçları, bahçeye git geller, ekim dikim zamanı, diş problemlerim, ev işleri, ilgi bekleyen aile üyeleri........ ...... .... .......... ... .. .. ... ..... . ....

Aslında hiçbiri dert değil. Hayatın akışı.
Ama hızlı akıyor sanki bu ara.
Yarım saate pilim biter sızarım uyurum.
Geçici yorgunluklar neyse ki.
Ama benim gibi bir ev kuşuna, sosyal kelebek olmak fazla geldi.
Bi durcam inşallah haftaya

Öyle..
Rahatladım ay

Maşallah okurken ben heyecanlandım

İyi akşamlar arkadaşlar benim bulaşık makinemde bir sıkıntı var servis kaç kez geldi parça filan değişti ama arada tekrarliyor sorunu şôyle bulaşığı çalıştırıyorum biraz çalışıyor sonra ekran yanıp sönüyor kapat düğmesine basıyorum ekran kapanıyor ama sürekli devam eden bir ses var o kesilmiyor takı fişi çekene kadar tabi bu sürede yıkamada duruyor

Servis yaptığı tamire garanti vermiyor mu?

Servis yaptığı tamire garanti vermiyor mu?
Yani onalrda anlam veremiyoruz diyor çünkü dedgim gbi bır gün kapalı kalınca sonra yine çalışıyor yani program kilitli kalıyor gibi bsy olablrms ama artık öyle olmazki bazen acil oluyor filan bilemedim ürün hala garantide değişime hiç yanasmiyorlar nasıl bir yol izlesem yani servisin anlamayadik deme lüksü yok bence

Biraz cazgır olup peşini bırakmamak lazım

Senin burcun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…