- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.526
- 798
- 29
MaşallahCanım sıkılıyor.
Gerginim.
Gıcığım.
Biraz bunaldım.
Evde durmamak, sürekli bi okul telaşı, velilerle park sohbetleri, kaosları, arkadaşlarla görüşmeler, pilates ortamı, yetmedi, bir de fitness yazıldım, çay kahve davetleri, gösteriler,oğlanın mezuniyeti,kızların sınavları,kursları, gösterileri, maçları, bahçeye git geller, ekim dikim zamanı, diş problemlerim, ev işleri, ilgi bekleyen aile üyeleri........ ...... .... .......... ... .. .. ... ..... . ....
Aslında hiçbiri dert değil. Hayatın akışı.
Ama hızlı akıyor sanki bu ara.
Yarım saate pilim biter sızarım uyurum.
Geçici yorgunluklar neyse ki.
Ama benim gibi bir ev kuşuna, sosyal kelebek olmak fazla geldi.
Bi durcam inşallah haftaya
Öyle..
Rahatladım ay
Zatürre miydin? Öksürünce resmen tüm bedenim etkileniyor başım, kalbim, kaslarım...Ben 2 ay öksürük çektim ya. Hala terlesem gece üstüm açık kalsa hafif cereyanda kalsam öksürük krizine giriyorum
Bİraz zaman ver arya ciddi bişey geçirdin 1 aya anca toparlarsınZatürre miydin? Öksürünce resmen tüm bedenim etkileniyor başım, kalbim, kaslarım...
Servis yaptığı tamire garanti vermiyor mu?İyi akşamlar arkadaşlar benim bulaşık makinemde bir sıkıntı var servis kaç kez geldi parça filan değişti ama arada tekrarliyor sorunu şôyle bulaşığı çalıştırıyorum biraz çalışıyor sonra ekran yanıp sönüyor kapat düğmesine basıyorum ekran kapanıyor ama sürekli devam eden bir ses var o kesilmiyor takı fişi çekene kadar tabi bu sürede yıkamada duruyor
Yani onalrda anlam veremiyoruz diyor çünkü dedgim gbi bır gün kapalı kalınca sonra yine çalışıyor yani program kilitli kalıyor gibi bsy olablrms ama artık öyle olmazki bazen acil oluyor filan bilemedim ürün hala garantide değişime hiç yanasmiyorlar nasıl bir yol izlesem yani servisin anlamayadik deme lüksü yok benceServis yaptığı tamire garanti vermiyor mu?
Yani onalrda anlam veremiyoruz diyor çünkü dedgim gbi bır gün kapalı kalınca sonra yine çalışıyor yani program kilitli kalıyor gibi bsy olablrms ama artık öyle olmazki bazen acil oluyor filan bilemedim ürün hala garantide değişime hiç yanasmiyorlar nasıl bir yol izlesem yani servisin anlamayadik deme lüksü yok bence
Yarın tekrar arayacam sanırım birazcik sert üslup gerekiyor yani servis sanki kendi cebinden çıkarcasina yaklaşıyor her tahmireBiraz cazgır olup peşini bırakmamak lazım
Senin burcun neydiCanım sıkılıyor.
Gerginim.
Gıcığım.
Biraz bunaldım.
Evde durmamak, sürekli bi okul telaşı, velilerle park sohbetleri, kaosları, arkadaşlarla görüşmeler, pilates ortamı, yetmedi, bir de fitness yazıldım, çay kahve davetleri, gösteriler,oğlanın mezuniyeti,kızların sınavları,kursları, gösterileri, maçları, bahçeye git geller, ekim dikim zamanı, diş problemlerim, ev işleri, ilgi bekleyen aile üyeleri........ ...... .... .......... ... .. .. ... ..... . ....
Aslında hiçbiri dert değil. Hayatın akışı.
Ama hızlı akıyor sanki bu ara.
Yarım saate pilim biter sızarım uyurum.
Geçici yorgunluklar neyse ki.
Ama benim gibi bir ev kuşuna, sosyal kelebek olmak fazla geldi.
Bi durcam inşallah haftaya
Öyle..
Rahatladım ay
yasemin
Evet yaaa nasıl güzel kokuyor ama keşke biraz uzun sürseyasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?