• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi

Günaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi
Yeni eviniz hayırlı olsun.
Regl döngüsünü bebek dışında çok şeyde etkiliyor bence. Yorgunluk, ilaç kullanımı, mevsim değişikliği, hatta belinizi ağrıttıysanız o bile. ☺

günaydın, hayırlı sabahlar;
dün bahçeye gidemedik eşimin işleri yoğundu
kızım çağırdı pikniğe gidiyoruz gel diye bende onlarla gittim , kalabalıktık eltisi, görümcesi eşleri , kv si onun ablası falan
gebze ovacık köyünde bi mekan var piknik için masa ayırtıyosun ormanın içi çok güzel , saat üç buçuk gibi ordaydık biz daha oturmadan yağmur başladı kapalı yerleride var orayı tuttular mecburen kapının önündede mangalı yaptılar
güzel geçti :KK52:

yeni eviniz hayırlı olsun , kolay gelsin temiz temiz oturursunuz ne güzel

Abimin eşi doğum yapmış. İçimde tatlı bi telaş var 😇
Hastaneye giderken ne götürsem diye düşünüyorum.
İlk çiçek geliyor insanın aklına.
Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı🧐

Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı🧐
gözün aydın halamı oldun ne güzel :KK36: özel hastaneler çiçek kabul ediyo, ama devletse almayabilirler
sezeryanlıysa herşeyide yiyemez ama hurma ve muz olur herhalde , tatlıda olabilir gelenlere ikramda edilir ,kolonya olur,
çikolata yaptırmışlardır ama sen yinede alıcan bişeyler

gözün aydın halamı oldun ne güzel :KK36: özel hastaneler çiçek kabul ediyo, ama devletse almayabilirler
sezeryanlıysa herşeyide yiyemez ama hurma ve muz olur herhalde , tatlıda olabilir gelenlere ikramda edilir ,kolonya olur,
çikolata yaptırmışlardır ama sen yinede alıcan bişeyler
3.halalığım abla 😃
Sezaryen değil normal 🥸 devlette değil. En son ihtimal çiçek alırım ama diğer şeylerde mantıklı gelmiyor değil 😛

günaydın 🖐🏻😍
dün annemgil geldi..
kaynanamgilide çağırdım.
çay kahve içtiler.
hepsi gittikten sonra
umut uyurken kahve içtim.
Sonra umut sıkıldı bahçeye indim.
bir buçuk saat dolaştık bende hava aldım.
😃😄😀
bugünde yeni güne başladık.
buralarda hava sıcak,
kahvaltı 8 buçukta yapıldı.
antreyi koridoru oturma odasını süpürdüm.
çamaşır makinesi çalıştırdım.
bulaşıkları dizdim makineye.
odalar havalandı.

Fikri olan var mı🧐
Gözünüz aydın hayırlı olsun :emir_bebek:
Çikolata, lokum veya meyve olabilir

Herkese iyi haftalar 🌺💝🌸💕🥰😘💐🌹🌻😇

Bu görselden kız yerine koyalım kendimizi ve güne güzel başlıyalım 🌺💐🌻🌹💝

Ben bu kızın yerine kendimi koydum ve hiç bu görselden çıkmak.istemiyorum hemde hiç :KK36::KK36::KK36: ne güzel çiçekler güzeller keyifler :KK6::KK6:

günaydın, parecim hoşgeldin
nasılsın , annen nasıl oldu

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🌸

1000075233.webp

Back
X