Düzenli Evimiz & Hayatımız

🐞Kızı uyuttum banyoya fırladım
🐞Duşakabin berbattı Allah affetsin belki 2 aydır detaylı giremedim pembe temizleyiciyle daldım misler gibi oldu sweetgirlcandy sweetgirlcandy seni andım Allah razı olsun çok güzel oldu ❤️
🐞Maviyle de klozeti temizledim bembeyaz cillopp
🐞lavaboyu temizledim
🐞aynayı parlattim
🐞duvar fayansları sildim
🐞Dolap kapaklarını sildim
🐞Mutfağa geçtim mikrodalga ve fırını temizledim

Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bu ay benimde adetim bi hafta gecikti bence mevsimsel bisey sizinde öyle olabilir

İyiyiz Sedacım sen nasılsın

Uyuyana kadar acık kaldı sonra gece eşim camı acmıs o kadar sıcaktı ki ev yandık gerçekten

Ederiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.
Yemek icinde karnıyarık yapabilirsin fırına atmazsın strecle dolaba kaldır sonra esin suyunu koyup fırında pisirebilir. Hatta buzluga bile koyabilirsin. Nohutu yerseniz önce onuda bitince cıkarır fırına verirsin yada dolma biber olabilir
Teşekkürler inşallah mevsimseldir 🤲

🐞Kızı uyuttum banyoya fırladım
🐞Duşakabin berbattı Allah affetsin belki 2 aydır detaylı giremedim pembe temizleyiciyle daldım misler gibi oldu sweetgirlcandy sweetgirlcandy seni andım Allah razı olsun çok güzel oldu ❤️
🐞Maviyle de klozeti temizledim bembeyaz cillopp
🐞lavaboyu temizledim
🐞aynayı parlattim
🐞duvar fayansları sildim
🐞Dolap kapaklarını sildim
🐞Mutfağa geçtim mikrodalga ve fırını temizledim
Cümlemizden inşallah ohhh misss😍

Sabah çocukların formalarını ütüledim
Yatakları topladım
Oğlumun çarşaflarını çıkardım
Makineye çamaşır attım çalıştırdım
3 tepsi poğaça yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çıkanları yerleştirdim
Çamaşırları astım
Dünden 1 sepet çamaşırı katladım yerleştirdim
Bütün evi süpürdüm
Ütülenecekleri de ayırdım akşam ütülerim
Banyonun çöpünü boşalttım
Sıvı sabunluğu doldurdum
Yemeğim var, salata yapıcam birazdan 😌

Evim öyle darma dağinnıki yani gidip geliyorum ama bişey yapamıyorum eşyaların yarısını koliledim kalanlarıda taşınmaya az kala kaldıracam sabah kahvaltı yapıldı mutfak toplandı çamaşır yıkadım astım iki posta yemek için et hasladim manava uğradım ekmek için hamur yaptım mayalandi birazdan ekmeğe baslayacm çocukların uyumasını bekliyorum şimdilik oyle ha bide çamaşır katlayacam hemde bol bol

Back
X