- 12 Haziran 2019
- 19.611
- 120.798
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ol da canım yapılır iş güç dediğinEşim evdeydi canım bi de enerjim yoktu ne yalan söyleyeyim. Yapmam gereken hiçbir şeyi yapmadım.
Süpürge kazanırSabahtan beri mutfaktayım. 3 tepsi poğaça pişirdim. Şimdi evi süpürüp ütü yapmam gerekiyor. Bakalım hangisi kazanacak![]()
Teşekkürler inşallah mevsimseldirYeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bu ay benimde adetim bi hafta gecikti bence mevsimsel bisey sizinde öyle olabilir
İyiyiz Sedacım sen nasılsın
Uyuyana kadar acık kaldı sonra gece eşim camı acmıs o kadar sıcaktı ki ev yandık gerçekten
Ederiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.
Yemek icinde karnıyarık yapabilirsin fırına atmazsın strecle dolaba kaldır sonra esin suyunu koyup fırında pisirebilir. Hatta buzluga bile koyabilirsin. Nohutu yerseniz önce onuda bitince cıkarır fırına verirsin yada dolma biber olabilir
Cümlemizden inşallah ohhh misssKızı uyuttum banyoya fırladım
Duşakabin berbattı Allah affetsin belki 2 aydır detaylı giremedim pembe temizleyiciyle daldım misler gibi oldu
sweetgirlcandy seni andım Allah razı olsun çok güzel oldu
Maviyle de klozeti temizledim bembeyaz cillopp
lavaboyu temizledim
aynayı parlattim
duvar fayansları sildim
Dolap kapaklarını sildim
Mutfağa geçtim mikrodalga ve fırını temizledim
Bende öyle yapmıştım birkaç çeşit yemek yapıp dolaba koydum bize 4,5 gün yetti iyi oldu öyleKimse yok bonus ailelerimize söylemedik kimsenin haberi yokbugün fazlaca yemek yapıyım 3 5 gün idare etsin diye düşünüyorum
31 Mayıs test günüm iyiyim şimdilik dinleniyorum inşallah sonu iyi olurmavibaloncuk test günün ne zaman baloncuk iyi misin?
Allah yardımcın olsun canm hayırlısıyla transfer olursun inşallahYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
Yarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
Allah yardımcınız olsun kızlar güzel haberlerinizi alırız inşAllah31 Mayıs test günüm iyiyim şimdilik dinleniyorum inşallah sonu iyi olurkorkuyorum
![]()
Sağol canımAllah yardımcın olsun canm hayırlısıyla transfer olursun inşallah![]()
![]()
İnşallah limonsuzAllah yardımcınız olsun kızlar güzel haberlerinizi alırız inşAllah![]()
Herşey gönlünüzce olsun inşallahYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
SağolHerşey gönlünüzce olsun inşallah![]()