• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canım , dualarımızdasın
@mavibaloncuk tan bi haber varmı oda transfer olmuştu güzel haberlerinizi peş peşe alırız inşallah :KK36: :KK36:

Yaaa hadi kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla 🤲🏻 etmez olur muyuz hiç 🌸

Kolaylıkla hayırlısıyla geçsin canım duamızdasın

Hayırlısı olsun inşallah ❤
Sağolun kızlar 😍

Konserve hiç yapmadım ki bonus organik tavuk vardı haşlayıp çorba yapıyım diyorum. Birazda nohut yemeği yapsam kötü mü olur durdukça

Domates konsrvesi yapar gibi sıcakken kavanoza koyup ağzını sıkı kapatıp ters çeviriyorsun vakumlanıyor.
Önce nohutu yersiniz 3-4 gün yiyin nolcak hiç ısıtmazsın ama yeneni ısıtırsın

Konserve hiç yapmadım ki bonus organik tavuk vardı haşlayıp çorba yapıyım diyorum. Birazda nohut yemeği yapsam kötü mü olur durdukça
Taze fasulye, barbunya, türlü gibi yemekler yapıp sıcakken kovanoza koy ters çevir soğuyunca koy buzdolabına. Aynı şekilde iki çeşit çorbada yapabilirsin. 5 gün idare eder sizi

Domates konsrvesi yapar gibi sıcakken kavanoza koyup ağzını sıkı kapatıp ters çeviriyorsun vakumlanıyor.
Önce nohutu yersiniz 3-4 gün yiyin nolcak hiç ısıtmazsın ama yeneni ısıtırsın
Önce çorbayı içsek yemeği hiç ısıtmasam buzldolanında 2 3 gün durur mu yani

Günaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi
Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bu ay benimde adetim bi hafta gecikti bence mevsimsel bisey sizinde öyle olabilir
Herkes nasıl iyi mi ?
İyiyiz Sedacım sen nasılsın
Aynen bizimde 31 32 ydi. Gece piştim valla. Vantilatörü çıkarsam mı çıkarmasam mı arada kaldım 🤭
Uyuyana kadar acık kaldı sonra gece eşim camı acmıs o kadar sıcaktı ki ev yandık gerçekten
Yarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin 🥹
Ederiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.
Yemek icinde karnıyarık yapabilirsin fırına atmazsın strecle dolaba kaldır sonra esin suyunu koyup fırında pisirebilir. Hatta buzluga bile koyabilirsin. Nohutu yerseniz önce onuda bitince cıkarır fırına verirsin yada dolma biber olabilir

Ederiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.
Yemek icinde karnıyarık yapabilirsin fırına atmazsın strecle dolaba kaldır sonra esin suyunu koyup fırında pisirebilir. Hatta buzluga bile koyabilirsin. Nohutu yerseniz önce onuda bitince cıkarır fırına verirsin yada dolma biber olabilir
Patlıcan 2 tane var dolma biber yok evde ilknur. Hem sulu şeyler bakliyat yemek faydalıymış o yüzden nohut dedim sevmiyorum da aslında ama 🫢

Yorucu bir hafta sonundan merhaba 🥲 dün sabah 7 de evden çıktık 11 de gece geldik köydeydik bana çok iyi geldi doğumdan sonra bir yerlere çıkmak evden çıkmak özellikle nefes almak gibi Hamd olsun 🥰sadece yoruldum cebe işim hasta olur mu diye sürekli panikli Bi halim var Dışarda kendimden de yoruluyorum 😅 şimdi bebişimin uyku saatini bekliyorum sonra mis Bi duş alıp bakımlanıp yemek hazırlığına başlarım nasipse 😊

Durur bozulmaz yiyeceğiniz kadar ayrı bir tencerede ısıtırsın. Ben pazar günü yapıyorum 3-4 çeşit 4 gün bizi idare ediyor
Tamam abla teşekkür ederim
Yaa cok sevindim hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallahh hayal duamizdasin güzel haberler ver bize en kisa zamanda insallah 🤲🥹❤️
Amin aysen inşallah 🥹😍

Back
X