- 2 Ağustos 2013
- 37.492
- 122.309
- 798
Yaaa hadi kolaylıkla sağlıkla hayırlısıylaYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hadi kolaylıkla sağlıkla hayırlısıylaYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
Balkon ve wc ler tamamBugün yakacağım işleri yazayım kaytarmayım
Balkonlar yıkanacak
Çamaşır faslı var 3 posta falan
Tüm evi havalandırıp süpürcem belki silerim, toz alcam
Wc ler yıkanacak
Öyyyle boş bekliyolar onun keyfiniBende onu bekledim![]()
Kolaylıkla hayırlısıyla geçsin canım duamızdasınYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
tipi yok nasıl sevgisi olsunBöyle ilerleyemeyiz biraz sevgi dolu lütfen
Ay kahkaha attım
ay ne güzel buluşun bakalım , siz yakınsınız herhalde daha öncede buluşmuştunuz sankiSağlık raporu için hastaneye gelmiştim aldım raporumu şükür havuza gidebilirim.
G0nün devamında süpriz bir buluşma ayarladıkChocolita ile
![]()
Hayırlısı olsun inşallah ❤Yarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
Evet abla çok yakın değiliz orta bi yerde ulaşımı en kolay olan yerde buluşuyoruz.ay ne güzel buluşun bakalım , siz yakınsınız herhalde daha öncede buluşmuştunuz sanki![]()
Konserve hiç yapmadım ki bonus organik tavuk vardı haşlayıp çorba yapıyım diyorum. Birazda nohut yemeği yapsam kötü mü olur durdukçaKonserve yapabilirsin birazını da. Keşke bir kişinin haberi olsaydı kuzum yardımcı olurdu dr bakalım hep yat mı diycek herkesinki aynı olmuyo
Abla söylemedik eşim söylemeyelim dedi öyle karar aldıkniye söylemediniz annene söyleseydin en azından ben olsam bilmek isterdim