Bu kadın tam bir ballı irmikSağlık raporu için hastaneye gelmiştim aldım raporumu şükür havuza gidebilirim.
Günün devamında süpriz bir buluşma ayarladıkChocolita ile
Var var abla artık seneye inşallaholsun gönül sıkma canının tekrarı yokmu bi daha girersin
Yaz okulu alıcam canım bakalımYaaa vardır bir hayır bunda da bütünleme falan yok mu
Hadi hayırlısıyla inşallahYaz okulu alıcam canım bakalım
Seneye biter büyük ihtimal
Bunu kullanabilinAyy mahcup emojisi yok
Kızmı, erkekmi bebeğinizKızlar teşekkürler
Kuru incir, kayısı, ceviz fındık vs öyle şeylerden bi paket yaptım. Yanına da çorba, çay falan yaptım.
Gittim geldim.
Acıktım çok salata yaptım yedim halim kalmadı
Bunu kullanabilin
Bu kadın tam bir ballı irmik
O senin tatlılığın çokom iyi ki tanışmışız
kıskaanmaaak mııİyi ki
Penyezimm inşallah
Canım Allahim senin de yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah31 Mayıs test günüm iyiyim şimdilik dinleniyorum inşallah sonu iyi olurkorkuyorum
Amin sağol canımCanım Allahim senin de yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah
Hangi bölüm okuyosun gönül , geçersin inşallah tez zamandaYaz okulu alıcam canım bakalım
Seneye biter büyük ihtimal
Yaa ben bilmiyodum rastgele yemekler söyledimPatlıcan 2 tane var dolma biber yok evde ilknur. Hem sulu şeyler bakliyat yemek faydalıymış o yüzden nohut dedim sevmiyorum da aslında ama
Gönül çok boşladın burayı eksikligin hissediliyoSelamlar herkese canlarım nasılsınız
Giremedim kaç gündür bu hafta düzen oturursam giricem
Hepinize sevgiler saygılar
İnşallah saglıkla kucagına aldıgın günler gelir baloncukAllah bekleyişte olan herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?