hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canım , dualarımızdasın
@mavibaloncuk tan bi haber varmı oda transfer olmuştu güzel haberlerinizi peş peşe alırız inşallah
Yaaa hadi kolaylıkla sağlıkla hayırlısıylaetmez olur muyuz hiç
Kolaylıkla hayırlısıyla geçsin canım duamızdasın
Sağolun kızlarHayırlısı olsun inşallah ❤
Konserve hiç yapmadım ki bonus organik tavuk vardı haşlayıp çorba yapıyım diyorum. Birazda nohut yemeği yapsam kötü mü olur durdukça
Taze fasulye, barbunya, türlü gibi yemekler yapıp sıcakken kovanoza koy ters çevir soğuyunca koy buzdolabına. Aynı şekilde iki çeşit çorbada yapabilirsin. 5 gün idare eder siziKonserve hiç yapmadım ki bonus organik tavuk vardı haşlayıp çorba yapıyım diyorum. Birazda nohut yemeği yapsam kötü mü olur durdukça
Önce çorbayı içsek yemeği hiç ısıtmasam buzldolanında 2 3 gün durur mu yaniDomates konsrvesi yapar gibi sıcakken kavanoza koyup ağzını sıkı kapatıp ters çeviriyorsun vakumlanıyor.
Önce nohutu yersiniz 3-4 gün yiyin nolcak hiç ısıtmazsın ama yeneni ısıtırsın
Öyle yapıyım abla artıkTaze fasulye, barbunya, türlü gibi yemekler yapıp sıcakken kovanoza koy ters çevir soğuyunca koy buzdolabına. Aynı şekilde iki çeşit çorbada yapabilirsin. 5 gün idare eder sizi
Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bu ay benimde adetim bi hafta gecikti bence mevsimsel bisey sizinde öyle olabilirGünaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi
İyiyiz Sedacım sen nasılsınHerkes nasıl iyi mi ?
Uyuyana kadar acık kaldı sonra gece eşim camı acmıs o kadar sıcaktı ki ev yandık gerçektenAynen bizimde 31 32 ydi. Gece piştim valla. Vantilatörü çıkarsam mı çıkarmasam mı arada kaldım
Ederiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.Yarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin
Patlıcan 2 tane var dolma biber yok evde ilknur. Hem sulu şeyler bakliyat yemek faydalıymış o yüzden nohut dedim sevmiyorum da aslında amaEderiz tabi hayalcim. Allah gönlüne göre versin güzel sonuclar alırsınız insallah.
Yemek icinde karnıyarık yapabilirsin fırına atmazsın strecle dolaba kaldır sonra esin suyunu koyup fırında pisirebilir. Hatta buzluga bile koyabilirsin. Nohutu yerseniz önce onuda bitince cıkarır fırına verirsin yada dolma biber olabilir
Durur bozulmaz yiyeceğiniz kadar ayrı bir tencerede ısıtırsın. Ben pazar günü yapıyorum 3-4 çeşit 4 gün bizi idare ediyorÖnce çorbayı içsek yemeği hiç ısıtmasam buzldolanında 2 3 gün durur mu yani
Yaa cok sevindim hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallahh hayal duamizdasin güzel haberler ver bize en kisa zamanda insallahYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin
Çok yorucuydu zordu canımGonulmeyvesi sınavların nasıl geçti Gönülcüm
olsun gönül sıkma canının tekrarı yokmu bi daha girersinÇok yorucuydu zordu canım
Yapabildiğim kadarıyla yaptım ama mezun olamadım
Tamam abla teşekkür ederimDurur bozulmaz yiyeceğiniz kadar ayrı bir tencerede ısıtırsın. Ben pazar günü yapıyorum 3-4 çeşit 4 gün bizi idare ediyor
Amin aysen inşallahYaa cok sevindim hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallahh hayal duamizdasin güzel haberler ver bize en kisa zamanda insallah
Yaaa vardır bir hayır bunda da bütünleme falan yok muÇok yorucuydu zordu canım
Yapabildiğim kadarıyla yaptım ama mezun olamadım
Eşim evdeydi canım bi de enerjim yoktu ne yalan söyleyeyim. Yapmam gereken hiçbir şeyi yapmadım.Limonsuzzcay nerdesin 1 hafta olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?