Yemekler kavanozda ne kadar durabiliyor?Yarın için poğaça bazlama kurabiye börek yapmayı planladım. Yapıp buzluğa koyacağım. Özellikle poğaça işe götürünce kahvaltıda iyi gidiyor. Ben en çok konserve olayından faydalanıyorum. Sulu yemek ve çorbaları biraz fazla yapıp altını kapatmadan kavanoza koyup ters çeviriyorum. Haftaiçi hazır yemek oluyor. Yazdan da hazırlıyorum biraz. Yetiyor.
Yeşillikleri alınca yıkar kaldırırım. Elimin altında olduğundan iyi oluyor. Sebzeleri doğrayıp buzluğa koymak da pratik oluyor. Tavuğu haşlar suyuunu buzluğa koyarım. Etinin birazını buzluğa ayırır başka gün çorba yaparım. Kısaca olay dondurucu ve konserveden faydalanmak. Çoğu şeyi kk dan öğrendim. Burda çok hamarat hatunlar varBana temizlik yemekten daha zor geliyor. Küçük çocuk olduğundan temizliyorum 1saate yine aynı hale geliyor. Tükeniyorum enerji olarak.
Ütü pas1 mart ödevi
Çantaların içini düzenlemek
Ütü yapmak
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
Geçmiş olsun canım. Kış çayı alsan icsen keşke . Allah şifa versinCok fenagrip olucam ,sesimkisildi,cigerlerim kaburgalarim falan asirisanciyo,bademciklerim sis..kulaklarim uguldamasa olmaz zatennn..pztdi asmye giderim de bi kac gun olmayacagim
Hepinize iyi geceler
Çok geçmiş olsun kız. Gelince üst üste gelir zaten. Bitki çayı iciyo musun. Kış çayları çok iyi geliyor.Ben geldim. Yine çok hastayım ve doktora da gidemedim. Yarın olsa da gitsem
Oğlum yataktan düştü kolu çıkmış dirseğindengiremedim o yüzden canım.
Yatakları topladım
Bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım birazdan bitince asıcam
Evi süpürdüm
Oyuncakları ve salonu topladım, yine
Sulu yemekleri 3hafta içinde tüketmeye çalışıyoruz biz. 3ay tutanlar var ama ven o kadar tutmadım hiç. Denemedim yani. Ben buzdolabına koyuyorum yemek olarak yaptıklarımı. Ama fasülye vb konserveleri yazın yapıp kışın yiyoruz. Onları buzdolabına koymuyoruz.Yemekler kavanozda ne kadar durabiliyor?
Ben geldim. Yine çok hastayım ve doktora da gidemedim. Yarın olsa da gitsem
Oğlum yataktan düştü kolu çıkmış dirseğindengiremedim o yüzden canım.
Yatakları topladım
Bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım birazdan bitince asıcam
Evi süpürdüm
Oyuncakları ve salonu topladım, yine
Allah yardımcın olsun canımDün eve geldin ayak havlusu ıslak. Yenisini koydum baktım o da ıslandı. Meğer lavabonun hortumu delinmiş damla damla su akmış. Tabi ben bilmeden havluya bastım bütün evi gezdim. Şimdi bir dünya iş beni bekliyor.
Kolay gelsinDün eve geldin ayak havlusu ıslak. Yenisini koydum baktım o da ıslandı. Meğer lavabonun hortumu delinmiş damla damla su akmış. Tabi ben bilmeden havluya bastım bütün evi gezdim. Şimdi bir dünya iş beni bekliyor.
3ten kaça kadarMaraton arkadaşı arıyorum üçte
Foto atak gel özelden ilk kez evim toplu. Cümle aleme gosterem
Üçte mutfağa girek senin ne kadar sürer3ten kaça kadar
Ben gelirim
Yattığım yerden çamaşır yıkayacağım
Benim yatak odam berbatÜçte mutfağa girek senin ne kadar sürer
Tamam sen yatak odaya girersin ben mutfağa yirmi dakika onlar sürer. Maraton bı saat olsun dörtte bulusakBenim yatak odam berbat
TamamTamam sen yatak odaya girersin ben mutfağa yirmi dakika onlar sürer. Maraton bı saat olsun dörtte bulusak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?