Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımCok sagolun kizlargece kizimin ilaclarindan ve vitamin surubundan icerek biraz iyi yaptim kendimi..yarina giderim dr artikin.
Yarın için poğaça bazlama kurabiye börek yapmayı planladım. Yapıp buzluğa koyacağım. Özellikle poğaça işe götürünce kahvaltıda iyi gidiyor. Ben en çok konserve olayından faydalanıyorum. Sulu yemek ve çorbaları biraz fazla yapıp altını kapatmadan kavanoza koyup ters çeviriyorum. Haftaiçi hazır yemek oluyor. Yazdan da hazırlıyorum biraz. Yetiyor.
Yeşillikleri alınca yıkar kaldırırım. Elimin altında olduğundan iyi oluyor. Sebzeleri doğrayıp buzluğa koymak da pratik oluyor. Tavuğu haşlar suyuunu buzluğa koyarım. Etinin birazını buzluğa ayırır başka gün çorba yaparım. Kısaca olay dondurucu ve konserveden faydalanmak. Çoğu şeyi kk dan öğrendim. Burda çok hamarat hatunlar varBana temizlik yemekten daha zor geliyor. Küçük çocuk olduğundan temizliyorum 1saate yine aynı hale geliyor. Tükeniyorum enerji olarak.
Günaydınlarrrrr1 mart ödevi
Çantaların içini düzenlemek
Ütü yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
Günaydın canım, kolay gelsinGünaydınlarrrrrödevimi aldım vee gidiyorum
Canim çokk geçmiş olsunCok sagolun kizlargece kizimin ilaclarindan ve vitamin surubundan icerek biraz iyi yaptim kendimi..yarina giderim dr artikin.
Cok fenagrip olucam ,sesimkisildi,cigerlerim kaburgalarim falan asirisanciyo,bademciklerim sis..kulaklarim uguldamasa olmaz zatennn..pztdi asmye giderim de bi kac gun olmayacagim
Hepinize iyi geceler
Masallah canim tütü Tütü nazar değmesinBende kalkayım işim çok bugün de yarın da.
Bu saate kadar neler yaptım
Yatakları düzelttim
Çamaşır astım
Makineye banyo paspaslarını attım
Kahvaltı hazırladım, yaptık topluycam artık.
Dağınıklığı topladım
Bugün ki maddelerim :
Taziye evine gidilecek
Ev süpürülecek
Toz alınacak
Yerler silinecek
Yemek yapılacak
Yarın için tatlı ve poğaça yapılacak
Ütü yapılacak
Wc ve banyo temizlenecek
Ben de senden öğrendiklerimi uygulayacağımYarın için poğaça bazlama kurabiye börek yapmayı planladım. Yapıp buzluğa koyacağım. Özellikle poğaça işe götürünce kahvaltıda iyi gidiyor. Ben en çok konserve olayından faydalanıyorum. Sulu yemek ve çorbaları biraz fazla yapıp altını kapatmadan kavanoza koyup ters çeviriyorum. Haftaiçi hazır yemek oluyor. Yazdan da hazırlıyorum biraz. Yetiyor.
Yeşillikleri alınca yıkar kaldırırım. Elimin altında olduğundan iyi oluyor. Sebzeleri doğrayıp buzluğa koymak da pratik oluyor. Tavuğu haşlar suyuunu buzluğa koyarım. Etinin birazını buzluğa ayırır başka gün çorba yaparım. Kısaca olay dondurucu ve konserveden faydalanmak. Çoğu şeyi kk dan öğrendim. Burda çok hamarat hatunlar varBana temizlik yemekten daha zor geliyor. Küçük çocuk olduğundan temizliyorum 1saate yine aynı hale geliyor. Tükeniyorum enerji olarak.
Bende mecburen yapıcam dilosum, yarın evime oğlanın öğretmen gelecek ziyareteMasallah canim tütü Tütü nazar değmesin
Ben hala kalkıp iş yapicameşim de evde bugün işi yokmuş sanki evi supuremiyecek gibiyim elektrikli süpürge açılınca adam krize giriyor
Ütumu yapayım en iyisi cantalarimi duzenliyim iyi oldu bu bir kaç çanta var hiç kullanmadığım ihtiyaç sahiplerine veririm
Başınız sağolsun canım bu arada
Allah rahmet eylesinBende mecburen yapıcam dilosum, yarın evime oğlanın öğretmen gelecek ziyarete
Sağol canım eşimin arkadaşının annesi
Oo kötü olmuş, kolay gelsinDün eve geldin ayak havlusu ıslak. Yenisini koydum baktım o da ıslandı. Meğer lavabonun hortumu delinmiş damla damla su akmış. Tabi ben bilmeden havluya bastım bütün evi gezdim. Şimdi bir dünya iş beni bekliyor.
Amin canım, kurtuldu diyelim bu dünyadan çok hastaydıAllah rahmet eylesin
Ütü bizim evde pek olmaz çanta ne çantası?1 mart ödevi
Ütü yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
Yaptım geldim şimdi1 mart ödevi
Ütü yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
Yemek seçilmesi zorluyor sizi aslında. Yoksa yemek çok.Kavanozu ben de yapıyorum. Benim aklıma yemek gelmiyor sıkıntı orda. Sebze sadece karnabahar yiyoruz o da fırında. Baklagil pişirdiğimde koyarım kavanoza. Bi de bezelye yiyoruz onu da kavanozlarım. Fasulye yemeği ben sevmiyorum. Köfte olur buzlukta yemek olmadığı zaman çıkarırız. Hamur işi kıymalı börek yiyoruz. Ne peynirli ne de ıspanaklı eşim yemiyor. Sadece börekle bile doyar o yönden sıkıntım yok ama çeşit konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bana da yemek zor geliyor.
Dışarda kullandığın çantalarÜtü bizim evde pek olmaz çanta ne çantası?ayrıcs bugün evde olmicam akşam yaparım kurana gidicem
Eline sağlık canımYaptım geldim şimdi
Pazara gideyim en iyisi1 mart ödevi
Ütü yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
O zaman bikaç bişey daha yazayım.Ben de senden öğrendiklerimi uygulayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?