Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tüm evi topladım
Dolapların içini düzenledim
Ütü yaptım
Çocuk çantasının içini düzenledim
Kullanmadığımız odayı topladım
Evi dikey süpürge ile süpürdüm
Bulaşık makinesini yerleştirdim yerine
Gezmeye çıktım.
Ütü yaparken Kumaş kokusu sıkıp yaptım misss gibi koktu. Şuan evim dünyanın en temiz evi gibi hissediyorum.

Pazara gideyim en iyisi
Akşama da gezme
Ama hu haksızlık
Ütü pas çantalar bende
Ütü masası yoktu dimi
Yaa çok geçmiş olsun canım oğluna
Ellerine sağlık da niye yordun kendini
Bugün evi topluycam
WC banyo temizliycem
Mutfak topluycam supurcem
Börek yapcam
Yemek yapcam
Bebeği yikiycam
Çıkan ütüleri yapicam
Kolay gelsin canım
Tamam
Öncesi sonrası resim atarım özelden
Mesaj grubu var istersen ekleyebilirim
Ohh mis ellerine sağlık canım

Bende tüp bebek sürecinde kendime yapıp koyayım dedim de güzelmiş 3 hafta süreç teşekkür ederimm

Şu eski formuma bı dönsem ah ah
İki ayakta duruyorum yoruluyirm

Ay çok motive oldum
Teşekkür ederim
Maraton arkadaşım neler yaptım
Mutfağı topladım derin derin supurdum
WC banyo temizledim
Aynaları lavaboları parlattım
3 paket çamaşır katladim yerleştirdim
Bir paket attım çalışıyor
4 parça çıkan ütüyü yaptım
Fasulye koydum haslaniyor

Ama benim çok dağınık değil bak. Atayım da bikac parça.
Ben tek sana atcam resim. Kimse bilmesin benim dağınıklığı senden başka. ben bikaç ay evde yoktum. Eşimde sağolsun 1kez süpürmüş çamaşırı da 1kez yıkamış. Ona ev hep temiz geliyomuş
Ben geç kaldım ya. 4 dedik. İşe dalmışım. Ancak gelebildim.
Mesaj grubu var istersen ekleyebilirim
Deşifre olmayalım.
Ben iş yapcam diye kendimi paraladım. Güya işim yoktu mutfakta. Baktım ki bulaşık mk üstü ilaçlarla dolmuş. Hepsini kaldırdım. Orada yerlerine konmayan kavanozlar vardı. Boş poşetler varmış. Hepsine yer ayarlayıp kaldırdım. Bir güzel sildim orayı. Sadece kaşıklar kaldı. Sonra buzdolabının üstü canımı sıkıyordu. Orada bozulmuş 1 2 bişey varmış. Onları attım. Üstünü boşattım. Bir güzel sildim. Örtü ayarladım oraya. Sonra bardak koyma rafı var kapaksız evde. Oraya kavanoz koyuyorum ben. Kavanozları ayarladım. Bozulanları attım. Sildim orayı. Tekrar düzenledim. İçine erzakları doldurdum kavanozların. Benim bulaşık makinemin ayarını çocuklar bozmuşlar. Bir baktım bulaşıklar kirli. Onu baştan çalıştırdım. Güya tezgahtakileri oraya koyup tezgahı silip bititrecektim. Olduğu gibi duruyor hala. Bunları yaparken arada çamaşır attım çıkardım falann.
Geçtim yatak odasına. Giysileri ayırdım. Kirlileri banyoya attım kirliye. Yerleşecekleri yerleştirdim. Yatakları düzelttim. Fazla eşyaları koyduğum yer var. Orayı boşalttım. Süpürdüm sildim geri yerleştirdim. Çöpleri attım. Başka odalardan oraya gelen eşyaları geri yerlerrine koydurdum. Zaten çocukların oyuncaklarıydı. Tüm odayı süpürdüm sildim. Tuvalet aynasının komidinlerin tozunu aldım. Çıktım odadan. Ama işim bitmedi. Mutfak ve yatak odasında. Ayrıca dün temizlediğim solon ve çocuk odasını çocuklar yine batırmış. Canları sağolsun. Napalım yine temizleriz. Daha çocukları yıkayacağım. Bu işler bitmez. Haftanın 2 günü boşum onda da evin işini yetiştiremiyorum. Resimlere bakınca evde 2 3 aydır bulunmadığımı göz önünde bulundur. Yoksa ben bu kadar pasaklı değilimdir. Berbat halini atıyorum sana evin.
Ne çok yazmışım. Daha mutfağı halledip çocukları yıkamam lazım. Birde gardrop silmem lazım. Daha ben kışlıkları çıkarmadım evde olmayınca. Zaten yakında yaz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…