- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Gelicem yaa saçımda da iki tel beyaz gördüm geçenGelme bu tarafa hiç hoş diiiil
2 tel mi ? Maşallah gönül ben en az 30 tane vardırGelicem yaa saçımda da iki tel beyaz gördüm geçen
Şimdilik böyle ilerde nolur bilmem Bi anda beyazlayacak bu gidişle2 tel mi ? Maşallah gönül ben en az 30 tane vardır
Yani tabi bazı konularda netim yaşım itibariyleKararsız değilmişsin gibi gelmişti banabenim kız da diyor ki ayran istiyorum yok su yok ayran kararsızlık diz boyu
Doğumdan sonra bi süre öyle oluyo feraceli özellikle eşle tartışmalar çok oluyo ama sonra düzeliyo. Annen gelmiş tadını cıkar keyfine bakMerhaba hanımlar nasılsız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim sadece günü dönderiyorum yaptığım başka bir şey yok Annecim geliyor bugün yolda şimdi
Benimki cok farklıBence erkeklerin hepsi zor burçla alakası yok
Valla ordan çıkıp birazda fitness yapmıstım ondan olabilirPilates rahatlatır aslında demek zor hareketler le başladın
En sevdiğim vücuda en çabuk şekil veren spor net Pilates
Sen bensin gönül küsemem surat asamam kalp kıramamYaa bende tam tersine olabildiğince o anı yönetmeye çalışırım en son raddeye artık yüzüm düşer
Konuşmak güler yüz benim için çok önemli
İletişim insanıyım
İnşallah zamanla karşımdaki kişi de böyle olur
Ay bende ne yalan söyleyim daha büyük düşünmüstüm siziBir ara herkes yazmıştı yaşı memleketi ama B12 hak getireunutuyorumm ben 26 yaşındayım mesela benden küçük varmı burda veya yaşıt bilemiyorum
Ben kaçım sweetEvetküçükmüşsün sero da 28 yaşında sanırım
30 muyduDoğumdan sonra bi süre öyle oluyo feraceli özellikle eşle tartışmalar çok oluyo ama sonra düzeliyo. Annen gelmiş tadını cıkar keyfine bak
Benimki cok farklıHeySero biliyo
Valla ordan çıkıp birazda fitness yapmıstım ondan olabilirbenim gittigim reformer pilates degil bide o rahatlatıcı bu biraz yorucu
Sen bensin gönül küsemem surat asamam kalp kıramam
Ay bende ne yalan söyleyim daha büyük düşünmüstüm sizi
Ben kaçım sweet
Ben 27 diye hatırlıyorumBen kaçım sweet
Harika bi kocası var ya bu beğenmiyo manyak
Noldımavibaloncuk canım sana yazdım mı hatırlamıyorum okudum ama vardır Allahın bi bildigi senin icin en güzelini hazırlamıştır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?