- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
Başladın mıSen yaz biz okuyak
Ben evime dönüyorum inşallah yarın cam kapı falan başlarım diye düşünüyorum
Son zamanlarda açılmıyor videolar ya gülemiyorum artık
Bendede açılmıyor basıyorum donmus gibi izlenmiyorSon zamanlarda açılmıyor videolar ya gülemiyorum artık
geçmiş olsun canım dişmi yaptırıyosunGünaydın hayırlı sabahlar muhteremler
Sabah diş dr gittim geldim
Şuan yatış.
Telaşı olmayan bir gün olsun istiyorum. En azından 2 saat durcam bi.
Herkese hayırlı haftalar olsun
Sözünde durmakta sero gibi olBaşladın mı
çocuklarda uyudumuGünaydınnenercciiii dünün yorgunluğu ile yeni uyandim dalmışım resmen ilk defa bu saatte uyandım hayatımda
Tabiki hayırçocuklarda uyudumu
En iyisini yapmışsın canım sefan olsunTabiki hayırbabaları sabahtan çıktı evden onalrida babaanneye bıraktı baktı kalkacağm yok
Kolay gelsin işiniz gücünüz rast gitsinAynen şimdi başlıyor maratonum tüm evi kaldıracam yarın evden eve gelecek nakliye için bana şans dileyin zira işim çokkk
Hangi şehirdesin derinAynen şimdi başlıyor maratonum tüm evi kaldıracam yarın evden eve gelecek nakliye için bana şans dileyin zira işim çokkk
Allah kolaylık versin canımAynen şimdi başlıyor maratonum tüm evi kaldıracam yarın evden eve gelecek nakliye için bana şans dileyin zira işim çokkk
MardinHangi şehirdesin derin
Allah kolaylık versin çocuklara baksınlarda yaparsın eşinde yardım etsinAynen şimdi başlıyor maratonum tüm evi kaldıracam yarın evden eve gelecek nakliye için bana şans dileyin zira işim çokkk
Çocuklar bende değil babaannede o yönden rahatım ama eşimde dışarı işleri ile ilgileniyor kendi işide yogun bayram öncesi diye akşama bana yardıma gelecek bir kaç kişi ailedenAllah kolaylık versin çocuklara baksınlarda yaparsın eşinde yardım etsin
Ya uzakmış.Mardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?