Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah tüm evi havalandırdım, süpürdüm, bulaşıkları yıkadım çıktım. Ha bide nevresimi çıkardım yıkandı kurutmaya atmıştım. Bahçeye geldik yolda gelirken fena yağmur yağdı silecekler yetişmedi resmen. Bölge bölge yağıyor dünden beri. Köyde var çarşıda yok. Bugünde çarşıda var köyde yoktu bahçede de yoktu hayırlı yağsın inşallah

Kaplama yaptırıyorum abla
Teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun pinhan bende gecen hafta taktırdım kaplamaları ama hiç sevemedim resmen orayla yiyince tat almıyorum değişik bi his
Kv geçen diyormuş ki 1 tencere yaprak sarsın. Delirmemek elde değil yüz buldu tabi. Ben kendime sarmıyorum annemler sarıyor da. Dellendim bi kendi kendime
Bizim köydeki ev iki katlı ben gidince üst katta kalıyorum her gittigimde de iki katı da ben süpürüp siliyorum hemde her gün tuvaletler banyolar dahil. Alt katı ben yaptım üst kat ellerinde öper diyo kvdecigim üslup yerlerde. Dedigide cam perde mutfak dolapları silme öyle detaylı temizlik bekliyomus

Anaaa direkt böyle mi diyor bide. İnsanın yapası gelmez haaa. Benimki yüzüme bişey demez arkamdan ne diyorsa artık ama aramız baya kötüydü ha benim için hala öyle gram sevgim yok ama sırf eşim için bayramlarda falan gidiyorum önceden o da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…