- 2 Ağustos 2013
- 38.241
- 128.087
- 798
Tencere kapağı ile denedin miKoltuk silmek bana hep çok zor gelir ya
Aa kv lerimiz kardeş mi acabaKv geçen diyormuş ki 1 tencere yaprak sarsın. Delirmemek elde değil yüz buldu tabi. Ben kendime sarmıyorum annemler sarıyor da. Dellendim bi kendi kendime
Hiç bit mutfak aleti ile denemedim ablaTencere kapağı ile denedin mi
Ahahahah seninki de mi dediAa kv lerimiz kardeş mi acaba
Çocukla 1 tencere yaprak saracak kadar hamarat görüyor seni demekkiKv geçen diyormuş ki 1 tencere yaprak sarsın. Delirmemek elde değil yüz buldu tabi. Ben kendime sarmıyorum annemler sarıyor da. Dellendim bi kendi kendime
Geçen bayram demiştiAhahahah seninki de mi dedi
Senin köy neresi okyanusIyi akşamlar bayram tatili için köye geldik
Ege uyudu
Kahve içip sanırım bende uyuyacağım bugün bayağa yordu beni :)
Evet bak görür överdi beni öncedenÇocukla 1 tencere yaprak saracak kadar hamarat görüyor seni demekki
Yapildak köyüSenin köy neresi okyanus
Geçmiş olsun pinhan bende gecen hafta taktırdım kaplamaları ama hiç sevemedim resmen orayla yiyince tat almıyorum değişik bi hisKaplama yaptırıyorum abla
Teşekkür ediyorum.
Bizim köydeki ev iki katlı ben gidince üst katta kalıyorum her gittigimde de iki katı da ben süpürüp siliyorum hemde her gün tuvaletler banyolar dahil. Alt katı ben yaptım üst kat ellerinde öper diyo kvdecigim üslup yerlerde. Dedigide cam perde mutfak dolapları silme öyle detaylı temizlik bekliyomusKv geçen diyormuş ki 1 tencere yaprak sarsın. Delirmemek elde değil yüz buldu tabi. Ben kendime sarmıyorum annemler sarıyor da. Dellendim bi kendi kendime
Ne uyanıklarGeçen bayram demişti
Çanakkale sanırım baktım simdi ne güzel gezersinizdeYapildak köyü
Evet çanakkale güzeldir köyümÇanakkale sanırım baktım simdi ne güzel gezersinizde
Anaaa direkt böyle mi diyor bide. İnsanın yapası gelmez haaa. Benimki yüzüme bişey demez arkamdan ne diyorsa artıkGeçmiş olsun pinhan bende gecen hafta taktırdım kaplamaları ama hiç sevemedim resmen orayla yiyince tat almıyorum değişik bi his
Bizim köydeki ev iki katlı ben gidince üst katta kalıyorum her gittigimde de iki katı da ben süpürüp siliyorum hemde her gün tuvaletler banyolar dahil. Alt katı ben yaptım üst kat ellerinde öper diyo kvdecigim üslup yerlerde. Dedigide cam perde mutfak dolapları silme öyle detaylı temizlik bekliyomus
Yok Kayserili değil benim kv.Ne uyanıklarsardın mıydı benimki Erzurumlu seninki kayserili demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?