Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuklar bende değil babaannede o yönden rahatım ama eşimde dışarı işleri ile ilgileniyor kendi işide yogun bayram öncesi diye akşama bana yardıma gelecek bir kaç kişi aileden
iyi bari çocuklara bakıyolarsa eline dolaşan olmayınca çabuk yaparsın,
bende 1,5 sene önce taşındım zor oluyo biliyorum ben çalıştığım için akşamları yapıyordum , o yüzden zorlandım

iyi bari çocuklara bakıyolarsa eline dolaşan olmayınca çabuk yaparsın,
bende 1,5 sene önce taşındım zor oluyo biliyorum ben çalıştığım için akşamları yapıyordum , o yüzden zorlandım
Evet çocuklar yokken bir tık daha rahattır ama yinede iş çok

Sabahtan balkonu sildim camların önündeki çiçekleri suladım
Orkideleri suladım
Bazı çiçekleri ilaçladım
Kahvaltıya sandiviçler hazırladım çay yaptım

Yatağımı süpürdüm topladım
Yerleri süpürdüm tozunu aldım
Camını sildim sinekliği yıkadım
Çamaşır katladım
Koridoru çocuk odasını sıkı süpürdüm
Mutfak fenaydı topladım makineyi çalıştırdım
Mercimek çorbası, tavık sote, pilav, fırın patates yaptım
Çıkanla yıkadım
Mutfağı ve salonu süpürdim

sıkı süpürmek nasıl oluyo kız

Haklısın canım aynen konuştum aslında daha önce de konuşmuştum ama herhalde sürekli konuşup hatırlatmak gerekiyor biraz daha kendine çekidüzen vermeye başladı

Haklısın zaten her olayda olduğu gibi sen değiştiğinde senin bakış açın değiştinde her şey değişiyor

Merhaba hanımlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ben çok yorucu bir hafta sonu geçirdim sürekli bir koşturma halindeydim evin içinde iş güç bir de üstüne regl oldum çok ağır geçiriyorum spiral yüzünden zaten hafta içine de biraz hazırlık olsun diye dondurucuya bir şeyler doğrayıp hazırlayıp attım haşlayıp vs hafta içi pek bir şey yapmak istemiyorum bir arife günü evi detaylı silip süpürüp toz alıp başkada bir şey yapmayacağım yani bu hafta kendimi yormayacam çünkü çok halsizim yorgunum

Koltuk örtülerini çıkarıp makineye attım
Bitince astım
Yürüyüşe ordan da markete gittim
Koltuk örtülerini astım
Makineye çamaşır doldurdum çalıştırdım
Bitince astım
Koltuk örtülerini toplayıp kaldırdım yarın sericem
Koltuk üstleri dahil heryeri güzelce süpürdüm
Toz aldım
Yemek yaptım
Salonu topladım

Harikasın yine
Aylavyu

Vitamin falan kullanabiliyor musun emzirirken acaba

Koktukla uğraşıp durmuşsun 5 madde yazmıssın koltuk koltuk koltuk diyerekten

Aynen çok uğraşmışım bitmedi yarın da silmeyi düşünüyorum o yüzden örtülerini sermedim
Koltukla çok uğraştın madem limonsuzum
Silerken yorulma diye yazıyorum

Sıkı sıkı süpür bu detay önemli

Sıcak suya bulaşık deterjanı koy, havluya tencere kapağını sar kolay silersin mis gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…