iyi bari çocuklara bakıyolarsa eline dolaşan olmayınca çabuk yaparsın,Çocuklar bende değil babaannede o yönden rahatım ama eşimde dışarı işleri ile ilgileniyor kendi işide yogun bayram öncesi diye akşama bana yardıma gelecek bir kaç kişi aileden
Kaplama yaptırıyorum ablageçmiş olsun canım dişmi yaptırıyosun
Evet çocuklar yokken bir tık daha rahattır ama yinede iş çokiyi bari çocuklara bakıyolarsa eline dolaşan olmayınca çabuk yaparsın,
bende 1,5 sene önce taşındım zor oluyo biliyorum ben çalıştığım için akşamları yapıyordum , o yüzden zorlandım
sıkı süpürmek nasıl oluyo kızSabahtan balkonu sildim camların önündeki çiçekleri suladım
Orkideleri suladım
Bazı çiçekleri ilaçladım
Kahvaltıya sandiviçler hazırladım çay yaptım
Yatağımı süpürdüm topladım
Yerleri süpürdüm tozunu aldım
Camını sildim sinekliği yıkadım
Çamaşır katladım
Koridoru çocuk odasını sıkı süpürdüm
Mutfak fenaydı topladım makineyi çalıştırdım
Mercimek çorbası, tavık sote, pilav, fırın patates yaptım
Çıkanla yıkadım
Mutfağı ve salonu süpürdim
Haklısın canım aynen konuştum aslında daha önce de konuşmuştum ama herhalde sürekli konuşup hatırlatmak gerekiyor biraz daha kendine çekidüzen vermeye başladıKuzum hamileyken eşlerden beklentimiz çok oluyor doğum sonrası için. Ama beklediğimiz gibi olmayınca haliyle kendimizi kötü hissediyoruz. Geçici bi süreç. Bu süreçte çok kafana takmamaya çalış ve bence konuş. 1 kere söyleyince anlamıyorlar çünkü.
Haklısın zaten her olayda olduğu gibi sen değiştiğinde senin bakış açın değiştinde her şey değişiyorEylülde 30 daha olmadım
Ayy teşekkür ederim 2 yaş kücük hatırladın hep öyle kücük kalkmak dilegiyle
Hahahah sen manyaksın ya
Test yaptırmıstı negatif cıkmıs
Beklentiye cok giriyosun limonsuzun dedigi gibi ilk başlarda oda insanı cok yıpratıyo ve soğutuyo. Tabi daha sonra alışıyosun bu duruma bu kadar sık kavgada olmuyo
Bastıra bastıra demek istiyorsıkı süpürmek nasıl oluyo kız
sıkı süpürmek nasıl oluyo kız
Harikasın yineSabahtan balkonu sildim camların önündeki çiçekleri suladım
Orkideleri suladım
Bazı çiçekleri ilaçladım
Kahvaltıya sandiviçler hazırladım çay yaptım
Yatağımı süpürdüm topladım
Yerleri süpürdüm tozunu aldım
Camını sildim sinekliği yıkadım
Çamaşır katladım
Koridoru çocuk odasını sıkı süpürdüm
Mutfak fenaydı topladım makineyi çalıştırdım
Mercimek çorbası, tavık sote, pilav, fırın patates yaptım
Çıkanla yıkadım
Mutfağı ve salonu süpürdim
Vitamin falan kullanabiliyor musun emzirirken acabaMerhaba hanımlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ben çok yorucu bir hafta sonu geçirdimsürekli bir koşturma halindeydim evin içinde iş güç bir de üstüne regl oldum çok ağır geçiriyorum spiral yüzünden zaten hafta içine de biraz hazırlık olsun diye dondurucuya bir şeyler doğrayıp hazırlayıp attım haşlayıp vs hafta içi pek bir şey yapmak istemiyorum bir arife günü evi detaylı silip süpürüp toz alıp başkada bir şey yapmayacağım yani bu hafta kendimi yormayacam çünkü çok halsizim yorgunum
Koktukla uğraşıp durmuşsun 5 madde yazmıssın koltuk koltuk koltuk diyerektenKoltuk örtülerini çıkarıp makineye attım
Bitince astım
Yürüyüşe ordan da markete gittim
Koltuk örtülerini astım
Makineye çamaşır doldurdum çalıştırdım
Bitince astım
Koltuk örtülerini toplayıp kaldırdım yarın sericem
Koltuk üstleri dahil heryeri güzelce süpürdüm
Toz aldım
Yemek yaptım
Salonu topladım
Aynen çok uğraşmışımKoktukla uğraşıp durmuşsun 5 madde yazmıssın koltuk koltuk koltuk diyerekten
Koltukla çok uğraştın madem limonsuzumAynen çok uğraşmışımbitmedi yarın da silmeyi düşünüyorum o yüzden örtülerini sermedim
Koltuk silmek bana hep çok zor gelir yaAynen çok uğraşmışımbitmedi yarın da silmeyi düşünüyorum o yüzden örtülerini sermedim
Kolay gelsinAynen şimdi başlıyor maratonum tüm evi kaldıracam yarın evden eve gelecek nakliye için bana şans dileyin zira işim çokkk
Geçmiş olsun pinhoşKaplama yaptırıyorum abla
Teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?