- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
kk birinci noteri bbde evde yemeyi sevmedigim seyleri okula cekmeceme koyuyorum. Orda m3cbur yiyorum. Mesela cekmecemde kuru incir kayisi ceviz havuc elma falan mutlaka olur. Ara ara atistiririm. Kantinden cikolata ivir zivir alana kadar bunlari yiyorum
Bayram temizliği yapmadım
Evim 3+1
Ben bazen böyleyim
Yaşım 23 enerji çok yengeç Burcu olmama bağlıyorum eve çok düşkün olurmuş kendileri
Sabah en geç 8.30.9 arasi uyanmış oluyorum
Bazen böyleysen iyi. Bana göre çok ama.Bayram temizliği yapmadım
Evim 3+1
Ben bazen böyleyim
Yaşım 23 enerji çok yengeç Burcu olmama bağlıyorum eve çok düşkün olurmuş kendileri
Sabah en geç 8.30.9 arasi uyanmış oluyorum
Beyenmedim o arkadaşlari acababenim de yengeç arkadaşlarım var kız dilosne evde dururlar ne erken kalkarlar ölmeyecek kadar temizlik yemek
akşam yemeğinde cips yiyen arkadaşım vardı
yengeçlerin en alakasizlari benim arkadaşlarım sanırım
Kaç kilosun ?Sonra bana zayıfsın diyorlar. Bu şartlarda nasıl kilolu olabilirim ki
Aynen evde bunlari yemek hic aklima gelmiyor aklima gelsede canim istemiyor.aynen ben de yulafin içine koyuyorum geneldeyoksa benim aklima gelip de ne kuruyemiş ne meyve yemem gün içinde yemem gereken şeyleri öğlen aradan çıkarıyorum. en iyisi ya kantinden çikolata yesen nolcak hem bi ise yaramiyo hem insani daha enerjisiz yapıyo sanki
Beyenmedim o arkadaşlari acabayengeç mi onlar
Durup dururken ben de ağlıyorumevet durup dururken yarım saat kesintisiz ağlamaları varkesinlikle yengeç kere yengeçler dilos ama temizlik için bakarsak sen kesin başak burcusun yengeç olsan yatardin
Aynen evde bunlari yemek hic aklima gelmiyor aklima gelsede canim istemiyor.
Cikolata kek tarzi yiyince ben daha cok acikiyorum bunlar hem daha tok tutuyor
Durup dururken ben de ağlıyorum
Uyku uyumayı çok severim ama gece kafayı biseye taktiysam unutmuyorum uyandığımda onu yapıyorum
Benim akşam yemeği saatinde cips yediğim doğrudur samdanim
Bak uyku çöktü
Birde uyuşugum bak ben oturur otururum bir anda evi havaya kaldıririm.geri indiririm
Evle alıp veremiyorum
Duş aldım geldim 1 saat oldu
Hâlâ saçımda havluyla oturuyorum
Aaaaaaaa Evet bu benim bu arkadaşlar da gerçek anlamda yengeç samdanimşıtandart paket yengeç burcusu sensin o zaman dilos
onlar da aynı öyle dediğin gibi
bide anam fil hafizalilar hiç biseyi unutmuyolarkavga ediyo kocasıyla bir nutuk yazacak kadar laf ediyo. ne sırasını karıştırıyo ne arada cümle atliyo nasıl anlatiyo var ya onlar anlatırken ben yasiyom
Aaaaaaaa Evet bu benim bu arkadaşlar da gerçek anlamda yengeç samdanim
Hepsi boşDışarda kullandığın çantalar
Eline sağlık canım
50Kaç kilosun ?
Hayırlı olsunBugün de ödevler kaldıyine ev bakmaya gittik nasipse yarın almak için işlemlere başlıyoruz ilk boşlukta topluca yapiciğim ödevleriiii
Teşekkür ederiimHayırlı olsun
Bugün de ödevler kaldıyine ev bakmaya gittik nasipse yarın almak için işlemlere başlıyoruz ilk boşlukta topluca yapiciğim ödevleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?