Düzenli Evimiz & Hayatımız

aynen ben de yulafin içine koyuyorum genelde yoksa benim aklima gelip de ne kuruyemiş ne meyve yemem gün içinde yemem gereken şeyleri öğlen aradan çıkarıyorum. en iyisi ya kantinden çikolata yesen nolcak hem bi ise yaramiyo hem insani daha enerjisiz yapıyo sanki

Bayram temizliği yapmadım
Evim 3+1
Ben bazen böyleyim
Yaşım 23 enerji çok yengeç Burcu olmama bağlıyorum eve çok düşkün olurmuş kendileri
Sabah en geç 8.30.9 arasi uyanmış oluyorum

benim de yengeç arkadaşlarım var kız dilos ne evde dururlar ne erken kalkarlar ölmeyecek kadar temizlik yemek

akşam yemeğinde cips yiyen arkadaşım vardı

yengeçlerin en alakasizlari benim arkadaşlarım sanırım

Bayram temizliği yapmadım
Evim 3+1
Ben bazen böyleyim
Yaşım 23 enerji çok yengeç Burcu olmama bağlıyorum eve çok düşkün olurmuş kendileri
Sabah en geç 8.30.9 arasi uyanmış oluyorum
Bazen böyleysen iyi. Bana göre çok ama.
Ama sürekli böyleysen vay canına diyeceğim
Erken kalkan çok yol alır diye boşuna demiyorlar

Beyenmedim o arkadaşlari acaba yengeç mi onlar

Aynen evde bunlari yemek hic aklima gelmiyor aklima gelsede canim istemiyor.
Cikolata kek tarzi yiyince ben daha cok acikiyorum bunlar hem daha tok tutuyor

Beyenmedim o arkadaşlari acaba yengeç mi onlar

evet durup dururken yarım saat kesintisiz ağlamaları var kesinlikle yengeç kere yengeçler dilos ama temizlik için bakarsak sen kesin başak burcusun yengeç olsan yatardin

evet durup dururken yarım saat kesintisiz ağlamaları var kesinlikle yengeç kere yengeçler dilos ama temizlik için bakarsak sen kesin başak burcusun yengeç olsan yatardin
Durup dururken ben de ağlıyorum
Uyku uyumayı çok severim ama gece kafayı biseye taktiysam unutmuyorum uyandığımda onu yapıyorum
Benim akşam yemeği saatinde cips yediğim doğrudur samdanim
Bak uyku çöktü
Birde uyuşugum bak ben oturur otururum bir anda evi havaya kaldıririm.geri indiririm
Evle alıp veremiyorum
Duş aldım geldim 1 saat oldu
Hâlâ saçımda havluyla oturuyorum

Aynen evde bunlari yemek hic aklima gelmiyor aklima gelsede canim istemiyor.
Cikolata kek tarzi yiyince ben daha cok acikiyorum bunlar hem daha tok tutuyor

aynen ben gene de yulafimin içine çikolata falan atıyorum ama olsun

şıtandart paket yengeç burcusu sensin o zaman dilos

onlar da aynı öyle dediğin gibi
bide anam fil hafizalilar hiç biseyi unutmuyolar kavga ediyo kocasıyla bir nutuk yazacak kadar laf ediyo. ne sırasını karıştırıyo ne arada cümle atliyo nasıl anlatiyo var ya onlar anlatırken ben yasiyom

Aaaaaaaa Evet bu benim bu arkadaşlar da gerçek anlamda yengeç samdanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…